Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Siemka mam problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem otóż nie działa mi mod OptiFine wgrywam mody do minecraft sp czyli do %appdata% bin i minecraft jak to zrobiłem otwieram minecraft i mam czarny ekran a potrzebuję OptiFine bo mam słaby komp i mi muli proszę o odpowiedz :P .

Pomoc szybka =( I like )

M Ó J N I C K TO : Energit00

Opublikowano

Usuń Meta-Inf jak koega @up

lub wgraj mod-loder choć niewiem czy coś to da ale zawsze warto sprubować zależy też jaką pobierasz wersje optifine masz tu link:

http://optifine.net/downloadx.php?f=OptiFine_1.2.5_HD_C4.zip&x=c65694806bdd602e48745e94c19fde55

:)

Opublikowano

Gdzie usunąć Meta-Inf ?

.minecraft>bin>minecraft.jar>i tam masz Folder META-INF Usun

767b26711491d.png

Opublikowano

Jak up, albo pobierz minecraft. jar z internetu wraz z opti-fine.

Hmm Nie jestem pewien..

Nie lepiej mu Cały .minecraft usunąć ?! Apotem wgrywać po kolei Mody?! Takie moje Zdanko.

767b26711491d.png

Opublikowano

Wow usunołem meta-inf i dałem tego patacha 1.2.5 i wchodzę i pisze upadnig minecraft done loading i czekam z 1 godz wow i nic .

Macie ktoś teamviwer może przez to mi naprawicie :P.

M Ó J N I C K TO : Energit00

Opublikowano

eh, zainstaluj sobie na nowo minecraft, wejdz w %appdata%/.minecraft/bin/minecraft.jar otwórz za pomocą archiwizer winrar, usuń plik META-INF, zaznaczając go i klikając delete, potem wgraj sobie OptiFine, ponieważ nie wymaga ModLoader'a,załącz grę nie robiąc żadnego updatu, i prosze bardzo, wchodzisz w opcje, ustawiasz sobie odpowiadające dla ciebie opcje i grasz ;]

10 postów

25 postów

50 postów

100 postów

200 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...