Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja]Dodanie nowego działu "Hitman"

Bradas

Hitman do działu Single Player  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za dodaniem 'Hitman'a do dzia?u Single Player?

• Tak
      11
    • Nie
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale no kurcze ludzie popatrzcie na to z drugiej strony. Przykładem może być dział Assasins Cread. Zobaczcie ile tam postów jest tygodniowo 2-4 i to wszystko. Kolejny dział ma być tylko po to, że był? Na forum ktoś wgl pisał poradniki dot. tej gry albo jakiś newsy itp. ? Ja tak powiedziałem wcześniej jestem na nie. Jeżeli na forum będą pytania dot. gry i wszystkie z nią związane to można dodać taki dział.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Ale no kurcze ludzie popatrzcie na to z drugiej strony. Przykładem może być dział Assasins Cread. Zobaczcie ile tam postów jest tygodniowo 2-4 i to wszystko. Kolejny dział ma być tylko po to, że był? Na forum ktoś wgl pisał poradniki dot. tej gry albo jakiś newsy itp. ? Ja tak powiedziałem wcześniej jestem na nie. Jeżeli na forum będą pytania dot. gry i wszystkie z nią związane to można dodać taki dział.

forum trzeba rozbudowywać :) do sp jak na razie się nadaje! :)

Proszę głosować dalej.

Opublikowano

Tak jak ze sprawą Gothica. Decyzją administracji dział nie powstanie.

Forum to nie worek bez dna, do którego można ciągle dodawać działy. Dodamy Hitmana, to bd musieli dodać kilkadziesiąt innych, równie kultowych gier, których działy zatrzymają się na kilku tematach z poradnikami i ankietami.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...