Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja]Dodanie nowego działu "Hitman"

Bradas

Hitman do działu Single Player  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za dodaniem 'Hitman'a do dzia?u Single Player?

• Tak
      11
    • Nie
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Piszę ten temat z propozycją dodania nowego działu dt. gry 'Hitman'.

Zapewne każdy z Was grał w tą gierkę.

Gra jest bardzo interesująca i sławna. Jest parę części, min. Codename47 / Silent Assassin / Blood Money / Contracts.

Powstał nawet film o tej grze :P

W owym dziale można by było umieszczać takie rzeczy jak poradniki / cheaty czy też filmiki z gry.

Również można edytować grę. Znając ludzi z MPC zaraz zmienią postać Hitmana na Mikołaja

:)

No to na tyle, nie będę się bardziej rozpisywał.

Zapraszam do głosowania w ankiecie, czy jesteście na Tak / Nie.

Od razu mówię że chętnie zajmę się tym działem na początku i poprowadzę go w dobrą stronę.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.

Sprite.

Opublikowano

Poczekam na opinię ludzi, ale moim zdaniem bez sensu. Gra się nie rozwija, brak sensownego multi(jakiekolwiek jest??!!), dział by się opierał na kilku poradnikach.

Nie

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano
Gra się nie rozwija

Teraz wychodzi nowa wersja Sniper coś tam - rewelacyjna ;)

multi(jakiekolwiek jest??!!)

Chyba w jakiejś części jest.

Generalnie jestem na Nie, bo gra choć jest znana(każdy słyszał Hitman) to za dużo osób w to nie gra.

Kiedyś był hitem, ale teraz poszedł w zapomniane ;)

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Opublikowano

Wypraszam sobie :D

wychodzi 5 część hitman'a co się wiąże z multiplayer.

pare poradników!!?

4 części razem ~150 misji i do tego opisy misji lub oceny filmików z hitmana

Ja cały czas jestem za tym aby dodać ten dział. czekamy dalej na odpowiedzi.

/

Coś więcej? z którego roku jest gra.

Czekam na odpowiedzi na razie Neutral!

Po sukcesie pierwszej części gry, Hitman: Codename 47 (2000), stworzone zostały kolejne: Hitman 2: Silent Assassin (2002), Hitman: Contracts (2004) oraz Hitman: Blood Money(2006).

Opublikowano

Ludzie... Dział SINGLEPLAYER, czemu nikt o tym nie pamięta?

Gra jest świetna a wszelkie poradniki do niej mają rację bytu, na TAK

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Również na tak, dział się rozwinie lepiej wraz z wyjściem najnowszej części gry, tutki, cheaty.

Sginleplayer czeka na tą grę.

Opublikowano
Blood Money

Ohhh tak :) Hitman :) Odpalamy płytkę i przechodzimy na nowo =)

Oczywiście miłoby było zobaczyć taki dział :) Macie Assasina a my chcemy Hitmana <3

Opublikowano

W sumie do tej gry nie ma jakichś hacków. Jestem na TAK jeśli ta gra pójdzie do SP.

Jest to jedna z moich ulubionych gier, ale na żeby nowy dział zakładać to ta gra niestety się nie nadaje. Tylko do SP.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

no do SP :)

jak wyjdzie Hitman 5 to na pewno dojdzie dużo nowych tutków oraz kodów. Jak to single ;)

Czekam na jakąś wypowiedz admina / globala.

głosujcie w ankiecie kto na tak kto na nie!!

Opublikowano

@UP

To zmień tytuł ankiety na : "Czy jesteś za dodaniem gry "Hitman" do działu Single Player" albo coś w ten deseń.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Jestem na tak.

Sam mam hitmana trzy części na płytce.

Może kiedyś zagram w niego, to wejde na mpc i się wszystkiego dowiem ;)

pewnie :)

zapraszam do głosowania. chcecie żeby hitman znalazł się w SP?

Opublikowano

Szczerze? To po cholore to? Będziemy zawalać sp zbędnymi działami? Po co dział jak na forum nie ma zainteresowania tą grą. Dział ma być, żeby było kilka-kilkanaście poradników i to wszystko? Patrzcie na Assasina, tyle podniecenia w nim było a teraz są 1-2 tematy na tydzień. Jestem na Nie.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Dodacie AgeOfConan to dodamy To ;)

TO jeszcze kilka innych...

Nie łapie tego, gra ledwo wychodzi a wy już chcecie dzały do tego.

(Z założenia wychodzimy tak :

Ledwo gre znamy ale już chcemy jej pomnik stawiać ;XX//recenzje wystawiać)

Gz.

Na nie

Weteran
Opublikowano

Hitman, aż dziwota, że jeszcze nie jest dodany o.O przecież, to klasyk! Oczywiście, że jestem na tak :)

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Hitman, aż dziwota, że jeszcze nie jest dodany o.O przecież, to klasyk! Oczywiście, że jestem na tak :)

True story.

Z samych startych części hitmana będzie dużo poradników. Chodzi tu o cheaty i tuty do misji. Nie mówiąc o najnowszym Hitmanie w którego będzie można grać w kilka osób ;)

Opublikowano

Za niedługo premiera zapowiadeającego się na killera absolution (kto widział demko z E3 ręka w górę ! ). Stare części są epickie, przejście misji na kilka sposobów, dodany w blood money system 'wypadkow'...

Jednak jestem na nie... ze względu na to, że ogólnie nie podobają mi się subfora dotyczące serii gier w dziale SP.

Skoro każda fajna seria gierek ma mieć osobne sub forum to za drugim podejściem doscroolowania się do pogaduszek myszka odmówi posluszeństwa. NIE

Opublikowano

Za niedługo premiera zapowiadeającego się na killera absolution (kto widział demko z E3 ręka w górę ! ). Stare części są epickie, przejście misji na kilka sposobów, dodany w blood money system 'wypadkow'...

Jednak jestem na nie... ze względu na to, że ogólnie nie podobają mi się subfora dotyczące serii gier w dziale SP.

Skoro każda fajna seria gierek ma mieć osobne sub forum to za drugim podejściem doscroolowania się do pogaduszek myszka odmówi posluszeństwa. NIE

nie jesteś za dodaniem gry na forum tylko dlatego bo nie podoba Ci się subfora w dziale SP. Gratuluję ;)

Opublikowano

nie jesteś za dodaniem gry na forum tylko dlatego bo nie podoba Ci się subfora w dziale SP. Gratuluję

;)

Może i tak może i nie.

Ja odbieram to poprostu za bez sens.

Może nagle zrobimy zmasowaną serie gier co wychodziły na single ?

Hmm...taki stalker ok doszedł, ale tylko ze względu głównego na to że posiadał MP tryb.

A Hitman dopiero w dodatku//ostatniej części to ma..więc nie wiem o czym my tutaj gadamy.

Kody sobie każdy z neta weźmie, haxów do tego nie widziałem (o.O) xD

Opublikowano

Jak najbardziej na tak!

Takiego klasyka miałoby nie być na MPC? :)

Dużo tutów by było z tej gry, i sądzę że spore zainteresowanie po tym jak wyjdzie Hitman 5.

1355504898-U363840.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...