Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][VPS][No-Hamachi][PrisonBreak]Prison Brick - Pierwszy taki serwer w polsce!

Warmexx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koleś zmień ip bo wbić się nie da nie widać serwera(cant reach serwer) ..... podaj poprawne ip (a nie podobne do hamachi) i daj ludziom pograć ...

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer do dupy - non stop lagi podstawowych komend sie nie da wpisac - nie pisze tutaj o /spawn ...

na czacie non stop Spam a nawet to malo powiedziane

Ogólnie nie polecam kolejny dziadowski wymysł

Opublikowano

*serwer dno

*ciągły spam na czacie

*wszyscy sie biją - w wiezieniu by czego takiego nie bylo ...

*poblokowane wszystkie komeny dziwie sie ze /login dziala ...

*przy okazji serwer im tak sie tnie ze cokolwiek zrobic jest problem

Nie polecam serwera

Opublikowano

Spam na czacie, gdyż wiele graczy. Wszyscy się biją - ale tylko w strefie PVP. Poblokowane komendy... jakie?

Lagi ogarniemy za chwilkę, przyczyną okazał się plugin regenblock.

Just kidding.

Opublikowano

*serwer dno - jest dobry ale sa lagi przez pewnie problem, bedzie naprawione

*ciągły spam na czacie - spamu nie ma ale ok, byl teraz event to kazdy cos pisal :*

*wszyscy sie biją - w wiezieniu by czego takiego nie bylo ... - jak w wiezieniu sie nie bija to ja jestem ksiedzem

*poblokowane wszystkie komeny dziwie sie ze /login dziala ... - wszystko dziala takze nie wiem jaki masz problem :x

Nie polecam serwera - server fajny wiec nie wiem jaki problem :x

Opublikowano

A CZY KTOS MI POWIE JAKIE IP SERWA ?

1345221230-U421012.jpeg

Pomogłem ? Zapodaj likee ! Z góry wielkie dzięki :-)

Opublikowano

Ehh jebany John... Kurwa... To dzięki mnie -.- Mogłem zostać tym strażnikiem ! -.-

ps: Nick : IceLaysPL

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

O lol to pozdro jesli serwer jest ON i Ip to :5.39.60.96

Nie zagram nie polecam :))

1345221230-U421012.jpeg

Pomogłem ? Zapodaj likee ! Z góry wielkie dzięki :-)

Opublikowano

Idioci wykorzystali buga i wbili na serwer... W każdym razie, cofka mapy. Bo zniszczyli, całe sczęście tylko to...

Serv on.

CI CO NIE MOGĄ WEJŚĆ, MUSZĄ ZABLOKOWAĆ KARTĘ SIECIOWĄ HAMACHI - ONA BLOKUJE DOSTĘP!

Just kidding.

Opublikowano

Wszystko już jest w porządku. Bugi pousuwane. Nowe Zabezpieczenia. Tak jak warmexx napisał jak wam nie działa to wyłączcie karte sieciową hamachi i powinno wam działać. Zapraszam.

Opublikowano

Czyli zapewne taka sama sprawa jak z tym "twoim" serwerem postapokaliptycznym wielka nowość, no a po tygodniu wielka kupa. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie, a i serwer nie działa mimo, że zablokowałem "kartę hamachi".

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Cóż dla wszystkich innych działa to raczej nie nasza wina.

@2UP . Bana dostaje się za cheatowanie, pewnie coś miałeś. Jaki masz nick ?

Opublikowano

Wczorajszy dzień był faktycznie nieudany. Poprzez bug w pluginie wbiło kilka osób z MyneCraftu, w tym redaktor Invicter, aby zniszczyć nam serwer (mogę dać screeny logów i IP). Reset itemów i kasy z powodu buggerów, cziterów i noobów.

Przykro mi z tego powodu, ale mogę zapewnić, że wszystko mamy odbugowane i jest tak, jak należy. Wczoraj nawet jeden z graczy zapytał się, kto uważa, że to najlepszy serw na świecie - większość serwera odpowiedziała "ja". Nie zrażajcie się samymi negatywnymi ocenami, przyjdźcie i sprawdźcie :)

Just kidding.

Opublikowano

Polecam Serwer Zapraszam Nowych ludzi ! Negatywne Oceny pff.... Serwer już działa , bez lagów , Nooby nie wbiją

@up niestety masz racje ;/

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Troche szkoda bo wczoraj wygrałem event parkur dostałem itemy dzisiaj wbijam a ich nie mam podobno był reset eq więc domagam się zwrotu eq od tego admina co zarządzał eventem on potwierdzi że wygrałem i powinno mi się zwrócić eq.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...