Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon.

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Fakt tylna klapka mogła by bardziej dolegać :D ale jest gumowana i dobrze leży a nie jakiś tandetny plastik... Obudowa jest dobra tylko trochę włąśnie może się trochę uginać ale chyba nikt nie trzyma telefonu i go nie ściska z całej siły...

I jak masz już tego mozarta ??

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@UP

Nokia nawet jak by miała upaść to ktoś ją kupi i tyle... A dla twojej informacji to aktualizacje wydaje Microsoft, owszem nokia też robi swoje ale bez aktualizacji nie zostaje żaden telefon z WP.. :)

To nie Android !!!!

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Na Windows Phone jest ponad 100tyś aplikacji i uwież jest w czym wybierać... Na andorida jest chyba coś około 500tyś chyba z czego 350tyś to shit który do niczego się nie nadaje, 50tyś ma wirusy i 100tyś jest wartych uwagi :)

PS: Nie mówię tutaj że wszystkie aplikacje na WP to same ohhhyy i ahhy też są jakieś gówna.... Ale jednak 100tyś to nie mało :) i nie ma tak żebyś nie znalazł aplikacji z funkcjami których potrzebujesz :)

@edit: ehhehe akurat po napisanu posta trafiłem na ten akrtykuł normalnie jak znalazł :D

http://www.komputers...fografika).aspx

czytaj i płacz :) i można powiedzieć że się nie dużo pomyliłem w wręcz napisałem za małe liczby :)

Hyhyhyhyhy , zarażone aplikację nie znajdują się w sklepie play ;) , Co chcesz od androida ? Windows phone wydaje ciągle aktualizacje ponieważ , jest jeden jedyny a android ma z 50 innych wersji , np. do serii xperia jest specjalna wersja andro.

Cześć.

Opublikowano

Z tego co wiem to są dwa rodzaje aktualizacji.Jak miałem xperie to miałem aktualizacje oprogramowania przez sony i systemu przez androida.Wiec może być problem z nokia, ale tego nikt nie wie :rolleyes:

Opublikowano

Mam i powiem że płynność działania mnie rozjebała na łopatki android co kilkanaście min zwiecha a tutaj wszystko pięknie działa . Android jest dobry na telefonach 1000zł+ bo na innych się tnie że japierdole . Jak producenci mają wydawać swoje wersję jak nie mają możliwości dostania się do jądra systemu ? To są tylko nakładki a nie inne wersje systemu taką nakładkę może sobie każdy wgrać np .CyanogenMod

Down@Bo ma mały ekran i nie potrzebuje dobrych podzespołów .

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Z tego co wiem to są dwa rodzaje aktualizacji.Jak miałem xperie to miałem aktualizacje oprogramowania przez sony i systemu przez androida.Wiec może być problem z nokia, ale tego nikt nie wie :rolleyes:

Ja też aktualizowałem androida 4.0 poprzez program sony pc companion a co do 2 wersji systemu nie jestem pewien bo widuje różnie modyfikowane androidy ;)

xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD

Mam i powiem że płynność działania mnie rozjebała na łopatki android co kilkanaście min zwiecha a tutaj wszystko pięknie działa . Android jest dobry na telefonach 1000zł+ bo na innych się tnie że japierdole . Jak producenci mają wydawać swoje wersję jak nie mają możliwości dostania się do jądra systemu ? To są tylko nakładki a nie inne wersje systemu taką nakładkę może sobie każdy wgrać np .CyanogenMod

Moja Xperia kosztuje ok. 600-700 zł i chodzi płynnie ;)

Cześć.

Opublikowano

@UP

To albo nic na niej nie instalujesz lub masz ją dopiero od jakiegoś czasu... Miałem telefon z androidem ( ace ) I to jak on chodził doprowadzało mnie od szewskiej pasji.... Przy najmniej raz w tygodniu musiał się zaciąć tak że musiałem wyjmować baterię... A zacinał się nawet częsciej... Musiałem po prostu pamiętać o menadżerze żeby go czyścić....

są jakieś tam ikonu.. klikam .........................

............

...........

.......

.

.

.

.

.

jest weszło.... Może nie zawsze ale często a to jest bardzo irytujące........ A tutaj mogę mieć w huj w tle uruchomionych mogę mieć gre za grą zamrożone i telefon chodzi tak jak chodzić powinien reaguje od razu.... I to jest piękne. :)

Opublikowano

@UP

To albo nic na niej nie instalujesz lub masz ją dopiero od jakiegoś czasu... Miałem telefon z androidem ( ace ) I to jak on chodził doprowadzało mnie od szewskiej pasji.... Przy najmniej raz w tygodniu musiał się zaciąć tak że musiałem wyjmować baterię... A zacinał się nawet częsciej... Musiałem po prostu pamiętać o menadżerze żeby go czyścić....

są jakieś tam ikonu.. klikam .........................

............

...........

.......

Mam cały telefon zapchany aplikacjami i sprawny bez lagow :) no to może dlatego że ace ma 800 mhz ...

.

.

.

.

.

jest weszło.... Może nie zawsze ale często a to jest bardzo irytujące........ A tutaj mogę mieć w huj w tle uruchomionych mogę mieć gre za grą zamrożone i telefon chodzi tak jak chodzić powinien reaguje od razu.... I to jest piękne. :)

Cześć.

Opublikowano

Moge ci sprzedać swojego Samsunga Galaxy Ace za 450 zł jak chcesz. ;)

Zakaz handlu na forum.

Zdecydowałem się na lumie 710 jutro jadę na miasto po komisach ogarniać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...