Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon.

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sony Ericsson Xperia x10 mini pro / i jak znajdziesz okazyjnie to bierz Sony Ericsson Xperia mini pro ! (O wiele lepsza)

masz linka do xperia mini pro : http://allegro.pl/nowa-xperia-mini-pro-black-nowy-se-sk17i-raty-i2474013480.html

650 zł ! (Zaspokoi twoje wymagania : Procek 1Ghz Ram 512 mb , Układ graficzny adreno205 3 cale 5.00 Megapixeli ! Dotykowy , Klawiatura Qwerty ;) )

Cześć.

Opublikowano

Jak mozesz jeszcze dozbierac 100zl to wezmiesz xperie Neo V, bardzo dobry procesor, uklad graficzny.

To samo jest w SE live with walkman, ale za to on ma mniejszy wyswietlacz i kamere 3MPx.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Sony Ericsson Xperia x10 mini pro / i jak znajdziesz okazyjnie to bierz Sony Ericsson Xperia mini pro ! (O wiele lepsza)

masz linka do xperia mini pro : http://allegro.pl/no...2474013480.html

650 zł ! (Zaspokoi twoje wymagania : Procek 1Ghz Ram 512 mb , Układ graficzny adreno205 3 cale 5.00 Megapixeli ! Dotykowy , Klawiatura Qwerty ;) )

POPIERDOLIŁO CIE?x10 mini pro to największy syf jaki może być.Wiem coś o tym bo miałem go przez miesiąc i jak miałem możliwość sprzedania to odrazu to zrobiłem..Dołóż 100 zł i kup neo v.

@edit

ew Htc desire kupisz w idealnym stanie za 500zł i jest dużo lepszy niż ten syf,również byłem jego posiadaczem i jest zdecydowanie lepszy.

Opublikowano

Za 600zł

Nową Lumię 710 kupisz na allegro :)

procek - 1,4Ghz

Ram - 512mb

ekran - 3,7 cala, gorilla glas.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

up@ Zobaczę ;) edit// Dupa, nie ma poziomej orientacji przy gadu/internecie...

Ma wifi lumia? Bo słyszałem że nie ;/

NEO V nie biorę, wolę wziąć Live niż trafić na Neo z restartami...

Opublikowano

Za 600zł

Nową Lumię 710 kupisz na allegro :)

procek - 1,4Ghz

Ram - 512mb

ekran - 3,7 cala, gorilla glas.

Śmiech na sali ^-^ - Lumia710 posiada to największe dziadostwo wśród systemów komórkowych ... windows phone w wersji której nie ma języka polskiego , brak też możliwości wybrania swojego sygnału wiadomości/połączenia , Ma też jakiś zjebany slot na kartę sim i zwykła karta ze sklepu nie wejdzie , brak slotu karty pamięci , Brak możliwości otwierania tylnej klapy telefonu co uniemożliwia własnoręczną wymianę baterii ... Co jeszcze mam wymieniać żeby nie brać tego szajsu ?

POPIERDOLIŁO CIE?x10 mini pro to największy syf jaki może być.Wiem coś o tym bo miałem go przez miesiąc i jak miałem możliwość sprzedania to odrazu to zrobiłem..Dołóż 100 zł i kup neo v.

@edit

ew Htc desire kupisz w idealnym stanie za 500zł i jest dużo lepszy niż ten syf,również byłem jego posiadaczem i jest zdecydowanie lepszy.

xperia x10 mini pro to gówno , ale xperia mini pro to już całkiem inny telefon co można zobaczyć po osiągach ;) posiadam ten telefon i jestem zadowolony ;) , więc z czystym sercem polecam xperia mini pro!

Cześć.

Opublikowano

Huawei Ideos U8500

- Wifi - jest

- Android - jest 2.2.1

- Dobry ekran dotykowy - jest (ekran na ciepło a nie na dotyk - nie trzeba używać rysika = nie porysowany ekran ;d)

+ Wytrzymały (spadł kilkukrotnie na chodnik/kamienie i ma jedynie 2 ryski na obudowie i 0 na ekranie)

+ Tani

+/- Bateria przy normalnym użytkowaniu ok. 1,5-2dni

- Jeżeli chcesz do gier to niestety przy niektórych ścina... (nie ma co ukrywać, trochę mało ram i trochę słaby procek jak na androida)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Śmiech na sali ^-^ - Lumia710 posiada to największe dziadostwo wśród systemów komórkowych ... windows phone w wersji której nie ma języka polskiego , brak też możliwości wybrania swojego sygnału wiadomości/połączenia , Ma też jakiś zjebany slot na kartę sim i zwykła karta ze sklepu nie wejdzie , brak slotu karty pamięci , Brak możliwości otwierania tylnej klapy telefonu co uniemożliwia własnoręczną wymianę baterii ... Co jeszcze mam wymieniać żeby nie brać tego szajsu ?

xperia x10 mini pro to gówno , ale xperia mini pro to już całkiem inny telefon co można zobaczyć po osiągach ;) posiadam ten telefon i jestem zadowolony ;) , więc z czystym sercem polecam xperia mini pro!

No to teraz pojechałeś ale mam z ciebie beke no nie mogę..... sorki za jakość sam robiłem jak widać obudowa normalna mogę sobie otworzyć :) System jak widać po polsku :) i 8GB wbudowane w zupełności wystarcza a jak ci mało to masz skydrive zintegrowany...

81e34258e51544667a44775259eb21bd79.163.90.182lumia1.pngUpload with http://Wrzucajtu.pl

81e34258e51544667a44775259eb21bd79.163.90.182lumisys.pngUpload with http://Wrzucajtu.pl

Sygnał dzwonka ustawiasz sobie jaki chcesz :) Widzę że ty jakiś dziwny jesteś :P system jest już w pełni funkcjonalny tak może było jak wyszła jego pierwsze wersja ale teraz !!! Miodzio !!!

Nie używałeś Windows Phone to się nie udzielaj i jak widać masz jakieś lipne info...

PS: I co teraz hejterze !!!!

up@ Zobaczę ;) edit// Dupa, nie ma poziomej orientacji przy gadu/internecie...

Ma wifi lumia? Bo słyszałem że nie ;/

NEO V nie biorę, wolę wziąć Live niż trafić na Neo z restartami...

Wi-fi to jest smartphone :P Ma wi fi i router wi fi też :) Pozioma orientacja przy necie jest przy apkach zależy jakie ale jak jest GG to nie ale jak piszesz wtedy jest... Czyli jak odpalasz GG i wchodzisz do pisania to można odkręcić i pisać

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

No to teraz pojechałeś ale mam z ciebie beke no nie mogę..... sorki za jakość sam robiłem jak widać obudowa normalna mogę sobie otworzyć :) System jak widać po polsku :) i 8GB wbudowane w zupełności wystarcza a jak ci mało to masz skydrive zintegrowany...

81e34258e51544667a44775259eb21bd79.163.90.182lumia1.pngUpload with http://Wrzucajtu.pl

81e34258e51544667a44775259eb21bd79.163.90.182lumisys.pngUpload with http://Wrzucajtu.pl

Sygnał dzwonka ustawiasz sobie jaki chcesz :) Widzę że ty jakiś dziwny jesteś :P system jest już w pełni funkcjonalny tak może było jak wyszła jego pierwsze wersja ale teraz !!! Miodzio !!!

Nie używałeś Windows Phone to się nie udzielaj i jak widać masz jakieś lipne info...

PS: I co teraz hejterze !!!!

Wi-fi to jest smartphone :P Ma wi fi i router wi fi też :) Pozioma orientacja przy necie jest przy apkach zależy jakie ale jak jest GG to nie ale jak piszesz wtedy jest... Czyli jak odpalasz GG i wchodzisz do pisania to można odkręcić i pisać

Ojj... Sory pomyliło mi się z lumią 800 :P Ale i tak obstaje przy xperii mini pro :D

@Edit : Nie jestem hejterem :O

Cześć.

Opublikowano

SE Xperia X8 ;).

Bitch please...

Szukam dobrego telefonu, a tą xperie kupie za około 200 + słaby procek i mało ram. Zdecydowałem się na Lumie 710 z powodu procesora i gorilla glass.

Tylko jedno mnie martwi.

Koleżanka miała ten telefon i mówiła że nie da się tam ustawić tapety, tylko jak odblokuje to od razu w menu jest.

To prawda?

Opublikowano

Bitch please...

Szukam dobrego telefonu, a tą xperie kupie za około 200 + słaby procek i mało ram. Zdecydowałem się na Lumie 710 z powodu procesora i gorilla glass.

Tylko jedno mnie martwi.

Koleżanka miała ten telefon i mówiła że nie da się tam ustawić tapety, tylko jak odblokuje to od razu w menu jest.

To prawda?

Tak niestety to minus tego windows phone , Mówię ci! Weź Se xperia mini pro ! (Nie myl z xperia x10 mini pro) Tam ci dałem link żadna gra na nim się nie tnie ,Android , Wi-fi w standardzie b/g/n (Router , samo wifi) Możliwość aktualizacji androida do 4.0 GPS Z A-GPS , Ekran dotykowy , założysz folie i praktycznie nie zniszczalny , (Wiem bo jechałem na rolkach do koleżanki , upadłem i ekranem telefonu jebłem o asfalt i tylko folia się zniszczyła ;) )

Cześć.

Opublikowano

Jaki on ma tam ekran? 2,3" Ohh... 3" -.- W Lumii jest 3,7" <3

Hm , nie wiem mi starczają 3 cale , nie lubię wielkich telefonów ale jak chcesz to bierz , lumie (W twoich wymaganiach był android a na niej jest windows phone) Poza tym ja jestem zwolennikiem szybkiego pisania sms , czyli xperia mini pro jest wspaniała dla mnie <3

Cześć.

Opublikowano

Hm , nie wiem mi starczają 3 cale , nie lubię wielkich telefonów ale jak chcesz to bierz , lumie (W twoich wymaganiach był android a na niej jest windows phone) Poza tym ja jestem zwolennikiem szybkiego pisania sms , czyli xperia mini pro jest wspaniała dla mnie <3

Jezu ty weź nic więcej nie pisz... 3 cale to jest mało.. widocznie nie stać cię na większy.... I dlatego tak piszesz... 3,7 cala to jest rozmiar idealny.. A jak on taki chce to mu nie wmawiaj że 3 mu starczy bo nie starczy......

Już i tak pewnie Lumie weźmie :) i dobrze zrobi przynajmniej nie będzie się musiał z wirusami mordować i z anty virusami... A na telefonie z adroidem za 600zł jak by odpaił antyvir to by była sieczka...

A w Windows Phone ma wszystko płynnie zawsze :)

Opublikowano

Jezu ty weź nic więcej nie pisz... 3 cale to jest mało.. widocznie nie stać cię na większy.... I dlatego tak piszesz... 3,7 cala to jest rozmiar idealny.. A jak on taki chce to mu nie wmawiaj że 3 mu starczy bo nie starczy......

Już i tak pewnie Lumie weźmie :) i dobrze zrobi przynajmniej nie będzie się musiał z wirusami mordować i z anty virusami... A na telefonie z adroidem za 600zł jak by odpaił antyvir to by była sieczka...

A w Windows Phone ma wszystko płynnie zawsze :)

Huhu ale mnie zjechałeś tym że nie mam kasy ;) ale wiesz co ? Ja się taką osobą jak ty nie przejmuje bo nie wiesz nic o mnie nie znasz mnie , więc na następnym razem proszę cię nie wypowiadaj się tak jak jakiś bogacz -,- , poza tym każdy stoi za swoim , bo ja ci wypowiem wady twojego telefonu to się bronisz i wypowiadasz mi jakie wady ma mój telefon i tak ciągle szczerze nudzisz mnie już tym , Komórka ma być mała przynajmniej jak tak sądzę a nie jakiś 4 calowy potwór ... Mam antyvirusa fabrycznie zainstalowanego "McAfee" i telefon normalnie chodzi , No i najgorszy minusik tego twojego windowsowego ideału , jest nowy co wiąże się z małą ilością appek , android ma już swoje lata aktualizowany jest co rusz , aplikacji na ten system są miliony ! EOT!

Myśle jeszcze na SE Live with walkman :)

Walkman jest dobrym rozwiązaniem dla ludzi którzy cenią sobie jakość głosu , Chociaż w xperii też nie jest tak źle głośnik w miarę głośny nie ma żadnych szumów i innych takich ;)

3 cale to nic ja mam 4,3 i dla mnie jest mało czasami trudno mi coś nacisnac a na 3 to ... chyba na paluchy dzieci :D

Że trudno ci coś nacisnąć może być też związane z złą kalibracją ekranu ;)

A właśnie że nie jest na paluchy dla dzieci mój tato lubi się bawić moim telefonem i radzi sobie normalnie ;)

Cześć.

Opublikowano

A właśnie że nie jest na paluchy dla dzieci mój tato lubi się bawić moim telefonem i radzi sobie normalnie

;)

Nie mówię, ze w normalnym funkcjonowaniu się nie da ale zdarzają się problemy a na takim ekranie jest to jeszcze trudniejsze.

A co do tematu jak piszesz sporo sms i jesteś przyzwyczajony do klawiatury to bierz mini a ja ci ekranowa nie sprawia problemow to coś większego.No i czy w ogóle piszesz dużo sms czy tel potrzebny bardziej do gier programów itp. wtedy weź androida to masz więcej aplikacji z sklepu play.

Opublikowano

Huhu ale mnie zjechałeś tym że nie mam kasy ;) ale wiesz co ? Ja się taką osobą jak ty nie przejmuje bo nie wiesz nic o mnie nie znasz mnie , więc na następnym razem proszę cię nie wypowiadaj się tak jak jakiś bogacz -,- , poza tym każdy stoi za swoim , bo ja ci wypowiem wady twojego telefonu to się bronisz i wypowiadasz mi jakie wady ma mój telefon i tak ciągle szczerze nudzisz mnie już tym , Komórka ma być mała przynajmniej jak tak sądzę a nie jakiś 4 calowy potwór ... Mam antyvirusa fabrycznie zainstalowanego "McAfee" i telefon normalnie chodzi , No i najgorszy minusik tego twojego windowsowego ideału , jest nowy co wiąże się z małą ilością appek , android ma już swoje lata aktualizowany jest co rusz , aplikacji na ten system są miliony ! EOT!

Walkman jest dobrym rozwiązaniem dla ludzi którzy cenią sobie jakość głosu , Chociaż w xperii też nie jest tak źle głośnik w miarę głośny nie ma żadnych szumów i innych takich ;)

Że trudno ci coś nacisnąć może być też związane z złą kalibracją ekranu ;)

A właśnie że nie jest na paluchy dla dzieci mój tato lubi się bawić moim telefonem i radzi sobie normalnie ;)

Na Windows Phone jest ponad 100tyś aplikacji i uwież jest w czym wybierać... Na andorida jest chyba coś około 500tyś chyba z czego 350tyś to shit który do niczego się nie nadaje, 50tyś ma wirusy i 100tyś jest wartych uwagi :)

PS: Nie mówię tutaj że wszystkie aplikacje na WP to same ohhhyy i ahhy też są jakieś gówna.... Ale jednak 100tyś to nie mało :) i nie ma tak żebyś nie znalazł aplikacji z funkcjami których potrzebujesz :)

@edit: ehhehe akurat po napisanu posta trafiłem na ten akrtykuł normalnie jak znalazł :D

http://www.komputers...fografika).aspx

czytaj i płacz :) i można powiedzieć że się nie dużo pomyliłem w wręcz napisałem za małe liczby :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...