Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Lethia

Pekuei

Siłą użytkowników z mpc...  

781 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie chcecie aby by?y akcesoria?

2. 2. Chcecie now? map??

• Nie, damy rad? na av2 z zwi?kszonymi spotami oraz expem.
    • Tak, chcemy now? map? od 110 poziomu.
  3. 3. KD 80%

• Niech zostan?!
    • Nie, to bez sensu, usu?cie KD 80%

Rekomendowane odpowiedzi

Gość koxxxik12
Opublikowano

Kiedy będzie udostępniony klient?

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem nie ponieważ będzie to nieraz utrudniało pvp oraz wojny królestw itp zapomni ktoś wyłaczyć i trzeba od nowa się bić albo na wojnie ktoś sobie włączy to będzie nie do zabicia.

Opublikowano

Moim zdaniem nie ponieważ będzie to nieraz utrudniało pvp oraz wojny królestw itp zapomni ktoś wyłaczyć i trzeba od nowa się bić albo na wojnie ktoś sobie włączy to będzie nie do zabicia.

Tutaj się z tobą zgadzam, nie będzie autopot.

Opublikowano

System Autopotków działa tak jak normalne potki tylko regeneruje tyle ile się straciło :

-Ogólnie na wojnie i tak każdy poci więc różnicy nie widzę.

-Na wojnach królestw to samo , lecz można wprowadzić quest , żeby wgl. nie można było potować na tym evencie (Był już gdzieś taki quest).

Opublikowano
Ale przy pvp będzie to utrudniało:)

To działa tak :

Klikasz uruchamia się i automatycznie jak potek regeneruje Punkty Życia lub Many (Straciłeś 2k reg- 2k tylko tak samo jak potki trzb. czekać).

Klikasz 2 raz wyłącza się .

Na pvp można to wyłączyć .

Moja propozycja kompromisu:

Dodać drop autopotków na tej nowej mapce lub w v2 atlantydy (Każdy by je miał po 80 lvl albo coś takiego)

Opublikowano

Grałem na wielu serverach z autopotami i jak robiłem pvp w 50% ludzie zapominali wyłączyć autopota i trzeba było od nowa:)

Opublikowano

Chyba nie wiesz dokładnie jak to działa , to Ci automatycznie potuję tak samo jak byś napierd*** w klawisz na którym masz potę .

Więc nie wiem jak przez to gracz może być nie do zabicia . Mi się wydaję że powinniście to wprowadzić do dropu z metinów czy czegoś .

To tylko uprzyjemnij grę , a nie ją utrudni . Tak samo w pvp , przecież można to wyłączyć , tak ? , więc w czym problem ? .

- Proponuję dodać ankietę .

Opublikowano

O boże te kd +8 dno +5 by starczyło .... Szczerze nie polecam serwera już kolejny raz !

.

gcyg2.png.

Opublikowano

O boże te kd +8 dno +5 by starczyło .... Szczerze nie polecam serwera już kolejny raz !

Okej nie poleciłeś - możesz już iść spać. + naucz się czytać i obserwować temat, jest ankieta w której większość jest żeby nie wprowadzano kd +8 a więc ? .

Czekam na serwer, bo ostatnio żaden sensowny nie ruszył :x mam nadzieję, że wypali.

Opublikowano

dzis podobno beta, podajcie nam linka do klienta, i sami sprawdzimy;) a jak klka komentarzy up kd +5 wystarczą i bizuteria na 54 takze;)

Opublikowano

Beta ruszy w piątek 22 lipca 2012 rok.. 22 lipca - niedziela, jak zmieniacie datę startu to zmieńcie też dzień. i wypadałoby nas poinformować, bo dzisiaj miała ruszać beta z tego co mi wiadomo

Opublikowano

Była informacja, iż przesunie się start z powodu zmiany technika.

To kiedy jest start?

51598082385122362513.jpg

Opublikowano

To kiedy jest start?

Oficjal w poniedziałek, chyba że nie chcecie bety, to możemy oficjala w niedziele zrobić zgodnie z planem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...