Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Lethia

Pekuei

Siłą użytkowników z mpc...  

781 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie chcecie aby by?y akcesoria?

2. 2. Chcecie now? map??

• Nie, damy rad? na av2 z zwi?kszonymi spotami oraz expem.
    • Tak, chcemy now? map? od 110 poziomu.
  3. 3. KD 80%

• Niech zostan?!
    • Nie, to bez sensu, usu?cie KD 80%

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość koxxxik12
Opublikowano

Już pierwszy quest z gotowca witamy na serwie hec.... Tak samo nie dostałem eq na start graty tyle bugów i nie chcieliście robić bety?

Opublikowano

Zaufałem kretynowi i był pewny że all zdąży zrobić, wszystko teraz muszę z Łukaszem naprawić.

Opublikowano

chyba se lecą w kulki 20:000 to 20;00

Nie ma.

eh to zajebisty serwer beta 20:00 a nic się nie rusza

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Przepraszamy, beta zostaje zamknięta, postanowiliśmy zrobić bete zamkniętą, ponieważ Rapils uznał że wszystko dopracował a wyszedł kibel!

Czeka nas cała noc pracy w naprawieniu tego wszystkiego, większość to małe usterki lecz trzeba naprawić, przepraszamy oraz dziękujemy za odnalezienie bugów, Serwer ruszy jutro wieczorem, w grze pojawił się spam typu "Gotowce" Ponieważ były inne pytania na OX i quest na start.

Chodzi tutaj o to iż jeden z techników miał ten serwer kiedyś i teraz na nich pracujemy, pliki są robione od podstaw i nie są nigdzie udostępnione.

Przepraszamy...

Opublikowano

hwang bedzie mial ile defa ? 550?

czy zmniejszone?

bo jak 550 to ciulowo, szycia beda duzo, nie bedize sie oplacalo robic hwanga, jedynie do v2, bo w gorcie szycie bedzie i w pvp szycie

Opublikowano

Miałem grac ale kurwa administracja to jebana dzieciarnia .. jakis jebany przychalst

<01:23:17> Connected to Server: TeamSpeak3 Lethia.pl

<01:23:17> Witamy na TeamSpeak3 Serwera Lethia

<01:23:21> You switched from channel "╔•> Powitalnia" to "╠•> Pytanie do Administracji"

<01:23:21> Channel group "Guest (8)" was assigned to "xxxxxxxx" by TeamSpeak3 Lethia.pl.

<01:23:47> Zostałeś przeniesiony z kanału "╠•> Pytanie do Administracji" na kanał "╔•> Powitalnia" przez "Zkumeku"

<01:23:47> Channel group "Guest (8)" was assigned to "xxxxxxxx" by TeamSpeak3 Lethia.pl.

<01:23:50> insufficient client permissions (nieudane w i_channel_join_power)

<01:23:55> Disconnected from server

<01:23:55> Trying to resolve hostname ts3.lethia2.pl

<01:23:56> Trying to connect to server on ts3.lethia2.pl

<01:23:56> Niewystarczający poziom ochrony identyfikatorów dla tego serwera. Musisz poprawić poziom ochrony identyfikatorów.

<01:24:01> Trying to connect to server on ts3.lethia2.pl

<01:24:01> Connected to Server: TeamSpeak3 Lethia.pl

<01:24:01> Witamy na TeamSpeak3 Serwera Lethia

<01:24:03> You switched from channel "╔•> Powitalnia" to "╠•> Pytanie do Administracji"

<01:24:03> Channel group "Guest (8)" was assigned to "XXXa" by TeamSpeak3 Lethia.pl.

<01:24:37> Zostałeś zbanowany trwale na serwerze przez "Zkumeku"

<01:24:37> Disconnected from server

Sie kurwa bawi pierdolone dziecko kurwa niech staru z dupy do pyska dalej bierze ..

Opublikowano

ja już tu na pewno nie zagram, żadnego ogarnięcia ze strony administracji, strona jakaś wyciągnięta z worka, beta najgorsza jaką widziałem..

sygnae.png

Opublikowano
ja już tu na pewno nie zagram, żadnego ogarnięcia ze strony administracji, strona jakaś wyciągnięta z worka, beta najgorsza jaką widziałem..

Nie czytałeś :

Strona tymczasowa na start Bety - Ta niebieska miała być na czas bety , ale nie zrobiona została

Beta - Wszystko zostało zrobione z gotowca przez technika . Nikt z teamu nie wiedział jaki będzie serwer . Teraz naprawiają all co zepsuł technik.

Czytaj ze zrozumieniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...