Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OPK

Kapec120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm, no mi się to nie zdarza. Ale jak, po 5-6 rundach spadasz i się zabijasz a później? Za każdym razem spadasz czy następne rundy ok są?

o.O
  • Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chodzi o to że:

Wchodze na rooma, klikam w hacku OPK. Jestemw tym miejscu, nic nie robie. Po jakiś 4 sekundach umieram, i wyskakuje informacja z boku ekranu pod tym co widać kto kogo czym zabił, że z powodu upadku umarłem. Włączyłem sobie No Fall Damage ale to niepomaga. Myślałem że to ma związek z tym hackiem co ma byypasa ale nie. Na marien jest identycznie, na wszyskich tak jest!

Opublikowano
Wchodze na rooma, klikam w hacku OPK. Jestemw tym miejscu, nic nie robie. Po jakiś 4 sekundach umieram, i wyskakuje informacja z boku ekranu pod tym co widać kto kogo czym zabił, że z powodu upadku umarłem. Włączyłem sobie No Fall Damage ale to niepomaga. Myślałem że to ma związek z tym hackiem co ma byypasa ale nie. Na marien jest identycznie, na wszyskich tak jest!

Mamy takie same problemy. Może do jest wina złego OPK albo hacka. Bo ja kiedyś miałem kilka haków z OPK i wszystko za każdym razem było dobrze no a teraz ...

k2networkiv2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...