Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OPK

Kapec120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Użyjcie czasem mózgu, przecież ten cheat nie ma bypass'a, więc to normalne, że bany dostajecie. Trzeba znaleźć jakiś dodatkowy cheat z bypass'em np. MasterArias v9.7 gram już tak kilka godzin i ani jednego kicka czy bana.

Podziękowania dla Kapec'a, świetny cheat.

Pozdrawiam.

marysiuuuqa0.jpg

Co Cie nie zabije, to Cie wzmocni.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No mi sie tez wlancza okienko naciskam to ale i tak do bani bo mi sie nic nie robi. OPK jest na jakims przycisku?

Opublikowano

yyy. Przepraszam za niepotrzebnego posta OPK juz mi dziala,Ale niema innych hackow i chcialbym takie ktore wogole nie banuja konkretnie chodzi mi o NFD,Móglbys go tu wrzucic ?

Z góry THX

Opublikowano

bzdura jak bys zobaczył to wszysty którzy mają jakś dużą range to ich niebanuje jakoś ten masterias który dodałem masz cos z kompem albo czegoś w nim niemasz niemdż sie jak sie nieznasz

Opublikowano

Mi śmiga z masteriasem bez szwanku, aż miło, szczególnie na Italy gdzie jak gra duzo osób to nawet się nie wie że wyzywają xD

Raz włączyłem i przycisnąłem lewy przycisk myszy kubkiem i poszedłem do sklepu. Jak wróciłem już miałem 20% więcej xD

o.O
Opublikowano

fajny pomysł sprawdze hehe ciekawe ciekawe wyprubuje tylko jak wlaczam OPK to mimo że mam NFD to dostaje po -75% hp co 2 sec i padam

Opublikowano

Też mam taki problem, ale tego chyba się nie da wyeliminować, tonięcie na niektórych mapach tak bo są cheaty, które eliminują wodę, ale dead przy spadaniu raczej nie bo to OPK na niektórych mapach odbywa się poza nimi, tak jakby poza mapą nie działał No Fall Damage.

marysiuuuqa0.jpg

Co Cie nie zabije, to Cie wzmocni.

Opublikowano

właśnie tesz tak myślałem ale na marien dzieje sie tak samo więć juz sie pogubiłem w tym wszystkim ;/

Opublikowano

wiesz to Ty sie nie mądż bo jak sciognolem kiedys hacka to dziwnym trafem 0 kickow banow?. Wiec przycisz sie juz...

Opublikowano

Ale nie nie, to wiem, nie bardzo zrozumiałem posta doranex16.

Cóż, mi na pewno działa na Emblem, Alberon i Khail ;]

o.O
Opublikowano

też nierozumiem bo ja pisalem że niektórym niechodzi albo na upór piszą że niby im niechodzi a ja próbuje wyjaśnić ten problem

Opublikowano

To Jest Chore Ludzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie wiem jak u was ale jak mam OPK wlaczone to po chwili sam gine !!!!!!!

Bezsens.

A co do Mysterias v9.7 ,,,,,, Zaje**** Hack Lepszego niee mialem Gram z 3godziny i ani kicka ani Bana Bardzo polecam.. Brawo Kapec.

``````````````

warrock.jpg

A tak na marginesie jak sie robi kolorowe literki i jak sie je powiekasz ????

Opublikowano

Eee?

Słuchaj kolego to jest uznawane za Spam i nawet nad tobą kolega Sekul13@ pisze że próbuje wyjaśnić problem...

Więc jak nie musisz nie pisz :]

o.O
Opublikowano

ej on nie z czai jak polowa tu np. piszemy że nieściągać bo vir albo ban a on to zaraz ściągne więc niema sie co wisilać kolego Hakery

Opublikowano

Spam spam spam...

Hack jest dobry, mi działa... Skomentowali byście to jakoś lepiej... Kieruję się tutaj głównie do Nojmana i Ruperta... Ale chyba masz rację Sekul nie ma co się wysilać bo jeszcze samemu się wpadnie w bagno spamerów o.O

o.O
Opublikowano

Po to on tu jest zebysmy go mieli...

"Każdego dnia dziękuję Bogu , że jestem kibicem. Dla nas liczą się chwile.

I to my będziemy żyć tak jak się powinno. Na całego.

Bo do grobu nic nie zabierzemy... a pamięć pozostanie na zawsze!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...