Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Dlaczego ludzie ksują?

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za poradnik masz plusa :>

ale jak jesteś w ogarniętej gildii spytasz się gościa czy przyjdzie pomóc to przyjdzie :]

14sl15e_(1).png

I love you League of Legends

<3

Pasjonat
Opublikowano

Ja zawsze mówię "ban za utrudnianie gry" , chociaż wiem , że i tak bana nie dostanie. 99% ksujących daje się na to nabrać.

Jak się nie daje nabrać to go czasami na wolnym , chyba , że nie chce psuć rangi to poczekam aż pójdzie. Ewentualnie zmiana ch.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Dla mnie mówienie że "kto silniejszy ma spota" jakoś mnie nie przekonuje. Ksucie to poprostu chamskie zachowanie ludzi, którzy nie potrafią wyszukać sobie innego miejsca do expienia albo poczekać na zwolnienie go. Dla mnie to jest żałosne. A to, że to jest rywalizacja- raczej wątpię. W przypadku mt2: wpychanie się na spota, bicie z konia na potkach to jest rywalizacja? Myślę, że tylko szczyt chamstwa i dziecinada.

BTW.

Poradnik w sumie nie wiem czemu ma służyć ale może warto napisać jak ludzie robią z siebie idiotów ksując i podsunąć im pomysł "znalezienie innego spota nie boli" może okazać się strzałem w 10 :)

Opublikowano

Dziwny poradnik nawet nie wiesz od czego "ksucie" się wzięło

ks - kill steal - ks-owanie = ksucie xD

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

Tak szczerze to troche idiotyczny poradnik ale dam ci +

bo czasami przydaje się śmieszny poradnik ;)

ale z 2 strony to jest dobre pamiętam jak traciłem czas z takimi bambusami co tylko ksują a i tak padają na hity od mobów -.-

masz ode mnie + ;)

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Dobre

:D

Ja unikam ksucia poprostu ubijając takich delikwentów na PL

:) w v2 jest ich zawsze pełno i na początku groty.

Ryujiwiecznieżywy

NiedlabanówzaDDoSnampcforum

Opublikowano

Napisz, że wyraz 'ksucie' pochodzi od angielskiego skrótu KS - Kill Steal, i jest odmianą tego skrótu w języku Polskim :)

( wiem, że 'Polskim' powinno być z małej litery - to taki mały bunt )

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czemu ksujemy?

Chcemy pokazać swoją wyższość nad danym graczem i nie dawać mu wbić poziomu zrobić eq aby uniknąć konkurencji a nie aby go po prostu wkurwić to produkt uboczny :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...