Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kidmod.. Mhmm..

( C )ryy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

www.dramabutton.com =.= japieprze, niemacie sie o co kłucić? Sprawa dot. DoA, a nie ( C )ryy (niewiem nawet kim był przed banem bo to jego next konto tak? :P), wg. mnie postawa kidmoda nawet jeśli jest tylko KID (a kidmoda wybiera się też raczej nie ot tak z ulicy, tylko osobe która ma jakiekolwiek doświadczenie) to powinien on dawać przykład, a nie wywyższać się bo jak przyjdzie co do czego to i Ciebie kara admina dosięgnie xDDDD. Wg. mnie należy zamknąć temat, a niech modek który jest jego senseiem wymierzy mu 1000 biczów czy czego tam. A że Cry sie przyczepił to dobrze, ale mógł to zrobić na pw do senseia DoA.

Pozdro ;p

@edit btw 300 post, wstawie sobie to na fotke z wrażenia @.@ w 2 lata 300 postów, ownie xD

Opublikowano
www.dramabutton.com =.= japieprze, niemacie sie o co kłucić? Sprawa dot. DoA, a nie ( C )ryy (niewiem nawet kim był przed banem bo to jego next konto tak? :P), wg. mnie postawa kidmoda nawet jeśli jest tylko KID (a kidmoda wybiera się też raczej nie ot tak z ulicy, tylko osobe która ma jakiekolwiek doświadczenie) to powinien on dawać przykład, a nie wywyższać się bo jak przyjdzie co do czego to i Ciebie kara admina dosięgnie xDDDD. Wg. mnie należy zamknąć temat, a niech modek który jest jego senseiem wymierzy mu 1000 biczów czy czego tam. A że Cry sie przyczepił to dobrze, ale mógł to zrobić na pw do senseia DoA.

Pozdro ;p

@edit btw 300 post, wstawie sobie to na fotke z wrażenia @.@ w 2 lata 300 postów, ownie xD

Jakie 300, 290 :D

Opublikowano
A ja dodam pw od naszego pro mastah.

[QUOTE]ogarnij się.. dobrze ci radzę.

owned czy ja płaczę? czy ja jestem nie doświadczony? ja nie chce moda został wybrany ale MOD POWINIEN PILNOWAĆ SWEGO!
ty tez się nad soba uzalasz bo straciles i co? płakałeś 2tygodnie pozniej dostales banana zrobiles new konti i prosiles o unbanana i jestes taki heppy? umiesz czytać posty? naucz się dobrze ci to na przyszlosc zrobi:)
ja się wyżalam? wyzal się nad soba .. jak masz jakies problemy.. 

NIE ZALEZY MI NA MODZIE..!! zapamietaj to.. i tak jest 2. poco wiecej..? slozylem kandydature moze kiedys zostane.. ale do celu trzeba dazyc nic na sile a ty piszesz jakies glupoty opanuj się..

a prawda o tym masz tu. nie znasz mnie? NIE PISZ! jestes madry tlyko na forum. na niczym wiecej tylko na tym sie znasz bo oleju to ty niemasz..[/QUOTE]

Widać, że chcesz żeby DoA stracił moda i chętnie byś zajął jego miejsce, nie?;)

Nie pamiętam abym jakoś płakał strasznie;<. Po prostu udowadniałem administracji, że się bardzo pomylili, a kartofla bardziej cisnąłem bo mnie wkurzał. Tworzyłem xx tematów o tym, że zrobię swoje forum, że rozwalę mpc? Nie. Stworzyłem chociaż jeden temat o tym, że straciłem moda? Nie. Więc nie wciskaj mi tu, że płakałem;)

Dostałem bana, ale to nie dotyczy straty moda tylko afery z Quazu. Widać, że sam nie czytasz wszystkiego dokładnie bo nigdzie nie prosiłem o unbana;)

Nie, nie znam Cię. Ale widzę już jak się zachowujesz. 

Tak, jestem mądry tylko na forum. I pewnie masz 24 lata, ogolony łeb, 20 kolegów i chętnie byś mi ojebał ryj w rl, nie?;<

Skoro Ty jesteś taki kozak, że wstawiasz prywatne wiadomości to ja też to zrobię. x3

#e

O, widzę, że już to dodał.

owned placze oto ze stracil kiedyś moda..:)

a ja mu tlumacze jedno to samo mhmm ale czy on potrafi CZYTAĆ?:)

http://ikaku.fm.interia.pl/szkcz.html

masz owned cos dla ciebie:) jesli nie rozumiesz po polsku wyszukaj w gugle translator;)

a co do death dzieci modow nie dostaja chociaz z jednym sie zgodze kidmod:)

Powróciłem.

I zamierzam Kontunułować pracę Tutaj!

Counter-Strike ====>

Opublikowano

masz owned cos dla ciebie:) jesli nie rozumiesz po polsku wyszukaj w gugle translator;)

juz?

pogadałeś sobie?

no to ja myśle ze temat mozna close, bo nic wiecej tu się nie zyska.

Pozdrawiam,

Ja sie wstawiam za Cryy, bo ma racje. Nie mam juz nic do doa tak personalnie bo sie pogodzilismy, ale to nie zmienia faktu ze jego charakter sie nie zmieni bo tak mu powiecie. Zawsze bedzie taki jaki teraz jest. Kokosz proponuje wyjasnic sprawe kto i dlaczego doe na kidmoda wzial, wszyscy chcemy wiedziec :D

ok, no spoko jeszcze coś masz do dodania czy mozna juz zamknąć?

close close close !

71170943.jpg
Opublikowano

Ja sie wstawiam za Cryy, bo ma racje. Nie mam juz nic do doa tak personalnie bo sie pogodzilismy, ale to nie zmienia faktu ze jego charakter sie nie zmieni bo tak mu powiecie. Zawsze bedzie taki jaki teraz jest. Kokosz proponuje wyjasnic sprawe kto i dlaczego doe na kidmoda wzial, wszyscy chcemy wiedziec :D

Opublikowano
juz?

pogadałeś sobie?

no to ja myśle ze temat mozna close, bo nic wiecej tu się nie zyska.

Pozdrawiam,

kogo ty pozdrawiasz jak ty przyjaciół niemasz..;]

oto nastepne by nap doa

no pisz cos w tamtym temacie bo mi się nie chce czekać

a tak przynajmniej sobie zwiększe posty

Pięć do Zera

dla mnie.

.. idiotów nie brakuje:) teraz coś jeszcze

Wysłane PW: dalsze"

Napisał TYTUŁ: hej chciałem przeprosić

nie, żartowałem.

Sześć do Zera dla mnie

następne: Tytuł: To moze jednak się pogodzimy tak normaln

nie, zartowałem.

siedem do zera dla mnie

: D

I TO JEST MOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOGO WY WYBIERACIE!!! to jest juz na tym forum PRZESADA!!

a kto go wybrał?

ja myśle ze seldek.. lub młody

Powróciłem.

Counter-Strike ====>

Opublikowano

{CRY} Niepłacz niemozesz postąpic jak dorosły człowiek igo zignorowac toc sie zachowujecie jak z przedszkole nie chce was obrazac oczywscie ale odpowiedzalnosc bierze admin ktory dal mu Kidmoda wiec xD do niego pisz skargi na pw a nie robicie wielkie halo -.-

30364378.png

Opublikowano

Cry, stąpasz po bardzo grząskim gruncie. Radzę Ci zbastować. Dopóki kidmod jest kidmodem pracuje na swoje zachowanie. Masz jakieś żale, pisz na PM. Nie rzucaj słów na wiatr bo szkodzisz tylko sobie.

EOT.

Opublikowano

Niech mnie ktoś łapie bo zaraz padnę...

Najpierw wyżalasz się bo Cię zjechał, a potem mi mówisz, że ja płaczę po stracie moda, ta?

"a ja mu tlumacze jedno to samo mhmm ale czy on potrafi CZYTAĆ?:)"

Tak, czytać potrafię. Robisz temat o DoA, a potem wyjeżdżasz, że ja mam problemy z tym modem ;<

Zmień forum, wyjdź na dwór bo zaraz będę potrzebował firewalla na mastah dzieciaczki.

#e

Ciśniesz mnie o nieumiejętność czytania : "a kto go wybrał?

ja myśle ze seldek.. lub młody

"

Kid moda wybiera moderator działu. Widzisz? Też potrafię przyjebać się o byle co.

Opublikowano
Cry, stąpasz po bardzo grząskim gruncie. Radzę Ci zbastować. Dopóki kidmod jest kidmodem pracuje na swoje zachowanie. Masz jakieś żale, pisz na PM. Nie rzucaj słów na wiatr bo szkodzisz tylko sobie.

EOT.

wiesz co pierdole to forum.. jak masz tak wyjezdzać.. zamiast kurwa opanować tego smroda to ty sie kurwo czepiasz kogoś?

wiesz kim jestem?

CryptonZipi ścierwo.. zawsze nim byłeś i bd kokosz.. i cos dla ciebie owned jestem bardziej zrownowazony od ciebie niewiem jak twoja matka cie wychowywala ale na moj styl oka zle.

forumwiaderko? jeblo by juz mu 15gdz temu bana za te jebane odzywki bo sie kurwa szczyl zachowuje jakby go kurwa mama nie kochala .. i to ja mam wyjebane na to forum.. bo to JETS HUJ NIE FORUM! czemu? zobacz komentarze i wogule ty kurwa czytasz wszystko? zal mi cie. spierdalam stad bo smierdzisz kokosz. juz pare osob ci to pow i powiem i ja..

Powróciłem.

Counter-Strike ====>

Opublikowano
wiesz co pierdole to forum.. jak masz tak wyjezdzać.. zamiast kurwa opanować tego smroda to ty sie kurwo czepiasz kogoś?

wiesz kim jestem?

CryptonZipi ścierwo.. zawsze nim byłeś i bd kokosz.. i cos dla ciebie owned jestem bardziej zrownowazony od ciebie niewiem jak twoja matka cie wychowywala ale na moj styl oka zle.

forumwiaderko? jeblo by juz mu 15gdz temu bana za te jebane odzywki bo sie kurwa szczyl zachowuje jakby go kurwa mama nie kochala .. i to ja mam wyjebane na to forum.. bo to JETS HUJ NIE FORUM! czemu? zobacz komentarze i wogule ty kurwa czytasz wszystko? zal mi cie. spierdalam stad bo smierdzisz kokosz. juz pare osob ci to pow i powiem i ja..

Sajonara.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...