Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kidmod.. Mhmm..

( C )ryy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak tam sie czujesz przegrańcu? :D
<-- Dzisiaj..

downem mozesz sie kurwa nazywac lizusie.. ty chcesz kurwa moda? pierw dorosnij dziecko i przeczytaj regulamin bo tacy jak ty predko koncza..

niestety ale w tej chwili juz wygrałem :)

poniewaz jestes multi i jedna moja wiadomosc i ban na ip masz

i kto tu ma dorosnąć smieciu ?

jak bym chciał moda to bym juz go miał ale nie potrebuje :)

dziekco na huj ty mi tu piszesz?? poczytaj moja wypowiedz jesli ty kurwa idioto umiesz czytac!

napisz choc jedna wiadomosc to sie kurwa przekonamy

okej sam tego chciałeś wysyłam pm do moderatora.

<-- 3 Dni temu..

Administratorzy wybrali KidModa do działu Counter-Strike który niewiem czy nawet ma 12lat po jego zachowaniu pisze mi przechwala się i pierniczy o tym ze ja sciagam z jakiejs strony hacki ..;O

Nick KidModa: DeadOrAlive Który pisał to..

Dlaczego pisze to tu? bo zawsze gdy napisze do administratora w takiej wlasnei sprawie wszystko zostaje odrzucone..

Zreszta kto by sie nie wkurzyl jesli takie dziecko by wlasnie tak spostrzegalo to ze pomagasz ludzia udostepniasz cos co dziala a on ci jeszcze pisze takie

durne rzeczy.. Pisze z prośba dla Administratorów. Szczeglnie kokosza o podjęcie jakiejś decyzji w sprawie tego uzytkownika .

Bo na miare kilku użytkowników to też im coś już przeszkadza..

i jeszcze glupie zaczepki!

1. nie przeklinam w swoich wypowiedziach do Ciebie, ty to robisz nagminnie.

2. zauważ nie napisałem zadnej aplikacjii, prośby o moda, po prostu Komuś spodobała się moja praca na forum.

3.

12lat po jego zachowaniu pisze mi przechwala się i pierniczy o tym ze ja sciagam z jakiejs strony hacki ..;O

chodziło mi o tutki tzw... wkleiłem to co dałeś na forum i wszystko to samo znalazłem na innym czy to jest fair ?

jak juz cos wklejasz to napisz skad albo sam coś zrob a nie 5 minut kopiuj wklej.

4. Płaczesz dlatego ze dostałem kid moda a ty nie. Dla mnie to łatwość i widocznie nie dorosłeś do internetu nawet :>

Trzy do Zera dla mnie, pozdrawiam.

edit:

zapomnialem dodać ze jestes multi i sam się do tego przyznałeś...

A do takich osob nie mam szacunku ;(

Znajdz mi tutek podobny do mojego dam ci nobla. Dorośnij czy mi żal? ze wybieraja takich dzieci.. ? po twoich wypowiedziach idzie wszystko latwo wywnioskowac i jak sie czujesz przegrancu np ta wypowiedz ?? a slyszalem ze kandydature na moda skladaja osoby 15+ a nie 12-:)

@RM a ty bys sie nie wkurzyl jak taki noobas jak on by ci napisal i co przegrancu lub wypominal ze masz jakies multi i wogule? nie dawalo by ci dziecko spokoju?

a do numeru uzytkownika coto ma do zeczy? Konto mialem bo mialem.. zrobilem je w 2007r .. to ze akurat zrobilem konto bo zapomnialem starego pw nie swiadczy o tym ze jestem jakims nubasem.. co do czego ma numer .. co do czego ma data,. WIEK SIĘ LICZY I DOŚWIADCZENIE! a nie jakieś bezsensowne numery..

Powróciłem.

I zamierzam Kontunułować pracę Tutaj!

Counter-Strike ====>

Opublikowano

1. nie przeklinam w swoich wypowiedziach do Ciebie, ty to robisz nagminnie.

2. zauważ nie napisałem zadnej aplikacjii, prośby o moda, po prostu Komuś spodobała się moja praca na forum.

3.

12lat po jego zachowaniu pisze mi przechwala się i pierniczy o tym ze ja sciagam z jakiejs strony hacki ..;O

chodziło mi o tutki tzw... wkleiłem to co dałeś na forum do google i wszystko to samo znalazłem na innym forum czy to jest fair ?

jak juz cos wklejasz to napisz skad albo sam coś zrob a nie 5 minut kopiuj wklej.

4. Płaczesz dlatego ze dostałem kid moda a ty nie. Dla mnie to łatwość i widocznie nie dorosłeś do internetu nawet :>

edit:

zapomnialem dodać ze jestes multi i sam się do tego przyznałeś...

A do takich osob nie mam szacunku ;(

up^ jakos ostatnio ty sie skarzyles na moda

tylko ze w tym temacie co dal topic jest wyraznie napisane jak wrzucasz

chyba tez nie zaslugujesz na kid moda

opanuj nerwy bo ci zylka peknie ;p

... nie zrozumiałeś quote widze.

MOJE:

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=66580

przeczytaj moj post

JEGO:

downem mozesz sie kurwa nazywac lizusie.. ty chcesz kurwa moda? pierw dorosnij dziecko i przeczytaj regulamin bo tacy jak ty predko koncza..

MOJE:

niestety ale w tej chwili juz wygrałem smile.gif

poniewaz jestes multi i jedna moja wiadomosc i ban na ip masz

i kto tu ma dorosnąć smieciu ?

jak bym chciał moda to bym juz go miał ale nie potrebuje smile.gif

JEGO:

dziekco na huj ty mi tu piszesz?? poczytaj moja wypowiedz jesli ty kurwa idioto umiesz czytac!

napisz choc jedna wiadomosc to sie kurwa przekonamy

MOJE:

okej sam tego chciałeś wysyłam pm do moderatora.

71170943.jpg
Opublikowano

up^ jakos ostatnio ty sie skarzyles na moda

tylko ze w tym temacie co dal topic jest wyraznie napisane jak wrzucasz

chyba tez nie zaslugujesz na kid moda

opanuj nerwy bo ci zylka peknie ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Nr użytkownika: 1,209

to chyba świadczy o tym że dead troche z tym forum już jest więc sie nie dziwie że dostał kidmoda

P.S

Noowy ;S

Nr użytkownika: 95,330

i wszystko jasne

kur** koles ty tez zbyt dlugo na tym forum nie jestes wiec lepiej siedz cicho bo tak naprawde jest dluzej od ciebie tylko jak sam napisal multi-acc.

@edit

a do numeru uzytkownika coto ma do zeczy? Konto mialem bo mialem.. zrobilem je w 2007r .. to ze akurat zrobilem konto bo zapomnialem starego pw nie swiadczy o tym ze jestem jakims nubasem.. co do czego ma numer .. co do czego ma data,. WIEK SIĘ LICZY I DOŚWIADCZENIE! a nie jakieś bezsensowne numery..

lol wlasnie to napisalem

zeby patrzyl bo to jest multi a ciebie znam i wiem ze juz z 2 lata na forum jestes -.-

a nie ze nowy i cos tam

.

Opublikowano

[@RM a ty bys sie nie wkurzyl jak taki noobas jak on by ci napisal i co przegrancu lub wypominal ze masz jakies multi i wogule? nie dawalo by ci dziecko spokoju?

a do numeru uzytkownika miałem o duzo duzo mniejszy.. to ze akurat zrobilem konto bo zapomnialem starego pw nie swiadczy o tym ze jestem jakims nubasem.. co do czego ma numer .. co do czego ma data,. WIEK SIĘ LICZY I DOŚWIADCZENIE! a nie jakieś bezsensowne numery..

"a do numeru uzytkownika mialem o duzo duzo mniejszy... to ze akurat zrobilem konto bo zamnialem starego pw nie swiadczy o tym ze jestem jakims nubasem "

prosze Cię, nie wiesz co to znaczy multi... :((

a po drugie

niech Ci będzie poszukałem Twojego tutka i wpisałem w googlach

twoj:

"http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=66517"

oczywiscie poleciał do kosza, bo opcjii szukaj nie uzyłeś zeby zobaczyć ze to samo juz było...

podobny:

Forum inne :D

drugi link do innego, jest okolo jeszcze 50 takich ale nvm

widać prawie to samo, po prostu skopiowałeś, znalazłeś inny link, poszperałes troche... być moze korzystałeś z innego tutka niz ten bo jest kilka w necie kazde podobne.

Pozdrawiam, wiecej tu nie pisze bo wedlug mnie juz wygrałem pisząc tym ze jestes multi.

Regards,

DoA

71170943.jpg
Opublikowano

Heh... Dead przeczytalem pare twoich tematow/postow, np

niestety nie wiem gdzie je zadać
więć tutaj tongue.gif

czy moderator/kidmod moze obrazać userów?

btw: czy mozna napisać skargę na moderatora/kidmoda; jezeli tak to do kogo.

poczytaj downie ze kazdy plik który jest ma być razem ze skanem

lub

Nie mam pojecia kto Ci tal kidmoda...

Opublikowano
prosze Cię, nie wiesz co to znaczy multi... :((

Niechce sie wtracac, ale multi obowiazkuje wtedy, gdy owa osobaposiada kilka kont i robi nimi jakies zagrozenie itp.

A to ze zapomnial danych do dawnego konta mial prawo zalozyc nowe.

/e. Poprawka orto, robie 20 rzeczy na raz.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

takie wybieranie kidów się właśnie szczyci.. czemu? bo dziecko nie rozumie pewnych rzeczy..

a co do pliku. Znalazłem na oficjalnej stronie.

Nie bd się powtarzał wyraznie było napisane ze wolno uploadować na inne fora. Ty tego nie rozumiesz? to poszukaj jak jestes takim pro google napem.

i tak samo twoja dzisiejsza wypowiedz?

jak tam się czujesz przegrańcu.

z czym przegrańcu? z tym ze nieodpowiednia osoba dostala kidmoda? i to ze dalem odpowiednia aplikacje + odpowiednie dowody na zdjecie ci moda oraz na perma dla ciebie..? bo ty szczerze nie umiesz się opanować?

Wszyscy się czepiaja czemu tyle klne.. bo klne mi to nie przeszkadza na pw moge. ale jak ktoś mi pisze takie bzdety jak ten typ to ciekawe kto by nie dostał białej gorączki.

+ posty się edytuje nie duble.

Niechce sie wtracac, ale multi obowiazkuje wtedy gdy posiada kilka kont i robie nimi jakies zagrozenie itp.

A to ze zapomnial danych do dawnego konta mial prawo zalozyc nowe.

dziekuję że ktoś wkoncu rozumie.

Powróciłem.

Counter-Strike ====>

Opublikowano

i to ze dalem odpowiednia aplikacje + odpowiednie dowody na zdjecie ci moda oraz na perma dla ciebie..?

jestes nowy na forum, napisałeś moze 8 postow w temacie counter strike i chcesz kid moda? pozdro

gdzie są te dowody na zdjecie moderatora

i jakiego perma rotfl ;DDDDDDDDDDDD

@up

Nie chciałbym cię zbyt gasić DoA ale ty na forum jesteś nie cały miesiąc ;D

tylko ze duchem byłem cały czas.

Dead nazywasz innych przegranymi, a sam stracisz kidmoda ^^

to nie ja chciałem kid moda, dostałem propozycję więc ją przyjąłem ale mysle ze nie powinienem stracić kid moda spowodu jednego dziecka które płacze ponieważ dostałem kid moda przed nim :(( a mu tak bardzo zalezało :/

71170943.jpg
Opublikowano

@up

jestes nowy na forum, napisałeś moze 8 postow w temacie counter strike i chcesz kid moda? pozdro

Nie chciałbym cię zbyt gasić DoA ale ty na forum jesteś nie cały miesiąc ;D

Opublikowano
no pisz cos w tamtym temacie bo mi się nie chce czekać

a tak przynajmniej sobie zwiększe posty

by: DeadOrAlive

to już powinno wystarczyć .

Powróciłem.

Counter-Strike ====>

Opublikowano

Jak dla mnie to po prostu wyżalasz się bo nie masz moda. Chciałeś go przyłapać na błędzie.

Dead nazywasz innych przegranymi, a sam stracisz kidmoda ^^

Jesteś pewny?

Opublikowano
to nie ja chciałem kid moda, dostałem propozycję więc ją przyjąłem ale mysle ze nie powinienem stracić kid moda spowodu jednego dziecka które płacze ponieważ dostałem kid moda przed nim ( a mu tak bardzo zalezało :/

Nieee, nie stracisz go przez to. Stracisz go jak dalej będziesz się zachowywał jak 12-sto latek (nie wszyscy są tacy jak kogoś urażam xD) który myśli że jest wybrańcem stojącym nad innymi (sam taki byłem ale już mi przeszło ;>). Nie możesz traktować innych jak żydów w obozie koncentracyjnym. Nie jesteś niemcem SS. :|

Opublikowano
Jak dla mnie to po prostu wyżalasz się bo nie masz moda. Chciałeś go przyłapać na błędzie.

Jesteś pewny?

owned czy ja płaczę? czy ja jestem nie doświadczony? ja nie chce moda został wybrany ale MOD POWINIEN PILNOWAĆ SWEGO!

ty tez się nad soba uzalasz bo straciles i co? płakałeś 2tygodnie pozniej dostales banana zrobiles new konti i prosiles o unbanana i jestes taki heppy? umiesz czytać posty? naucz się dobrze ci to na przyszlosc zrobi:)

ja się wyżalam? wyzal się nad soba .. jak masz jakies problemy..

NIE ZALEZY MI NA MODZIE..!! zapamietaj to.. i tak jest 2. poco wiecej..? slozylem kandydature moze kiedys zostane.. ale do celu trzeba dazyc nic na sile a ty piszesz jakies glupoty opanuj się..

Powróciłem.

Counter-Strike ====>

Opublikowano

to nie ja chciałem kid moda, dostałem propozycję więc ją przyjąłem ale mysle ze nie powinienem stracić kid moda spowodu jednego dziecka które płacze ponieważ dostałem kid moda przed nim :(( a mu tak bardzo zalezało :/

Od kiedy to Administratorzy wysyłają zaproszenia NP: żebyś to ty został kidmodem ? Na pewno tak jest ? Od zawsze trzeba było wykazać się że Ci na nim zależy, pomagać ludziom, być pracowitym i trzeba złożyć podanie.... Przestań pieprzyć głupoty !?

@down

Kokosz nie zawsze udziela się, nie widzi potrzeby napisania tu posta. Najlepiej żeby ten Pan napisał który z Adminów rozdaje zaproszenia :)

Opublikowano

@up

Normalny człowiek nie kłamałby w ten sposób ponieważ byle admin który to przeczyta sprawdzi to (w temacie był kokosz i nic nie odpisał więc prawdopodobnie to prawda). No cóż cierp ciało jak żeś nasrało, stracisz tego kidmoda najpewniej przez swoje nieodpowiedzialne zachowanie i nie umiejętność chamowania się. :|

Opublikowano

Przestancie spamowac! kidmoda ma na miecha. jezeli tak dalej mu pojdzie co przeczytalem teraz to go straci i bedzie normalnym userem. narazie to dajcie mu spokoj i dyskutujcie na pm albo na gadu a nie na forum..

sygna1o.jpg

Opublikowano

Nie ja decydowałem o przyjęciu deadoralive, nie do mnie też należy decyzja o jego usunięciu. Uważam jednak, że kidmod nie ma prawa obrażać innych użytkowników, wywyższać się itp. Tym bardziej, że kidmod to nic innego jak okres próbny na 60 dni, który w każdym momencie może zostać skrócony bez ostrzeżenia i żalu z obydwu stron.

Proponuję uciąć tą i tak drętwą dyskusję.

Opublikowano

A ja dodam pw od naszego pro mastah.

[QUOTE]ogarnij się.. dobrze ci radzę.

owned czy ja płaczę? czy ja jestem nie doświadczony? ja nie chce moda został wybrany ale MOD POWINIEN PILNOWAĆ SWEGO!
ty tez się nad soba uzalasz bo straciles i co? płakałeś 2tygodnie pozniej dostales banana zrobiles new konti i prosiles o unbanana i jestes taki heppy? umiesz czytać posty? naucz się dobrze ci to na przyszlosc zrobi:)
ja się wyżalam? wyzal się nad soba .. jak masz jakies problemy.. 

NIE ZALEZY MI NA MODZIE..!! zapamietaj to.. i tak jest 2. poco wiecej..? slozylem kandydature moze kiedys zostane.. ale do celu trzeba dazyc nic na sile a ty piszesz jakies glupoty opanuj się..

a prawda o tym masz tu. nie znasz mnie? NIE PISZ! jestes madry tlyko na forum. na niczym wiecej tylko na tym sie znasz bo oleju to ty niemasz..[/QUOTE]

Widać, że chcesz żeby DoA stracił moda i chętnie byś zajął jego miejsce, nie?;)

Nie pamiętam abym jakoś płakał strasznie;<. Po prostu udowadniałem administracji, że się bardzo pomylili, a kartofla bardziej cisnąłem bo mnie wkurzał. Tworzyłem xx tematów o tym, że zrobię swoje forum, że rozwalę mpc? Nie. Stworzyłem chociaż jeden temat o tym, że straciłem moda? Nie. Więc nie wciskaj mi tu, że płakałem;)

Dostałem bana, ale to nie dotyczy straty moda tylko afery z Quazu. Widać, że sam nie czytasz wszystkiego dokładnie bo nigdzie nie prosiłem o unbana;)

Nie, nie znam Cię. Ale widzę już jak się zachowujesz. 

Tak, jestem mądry tylko na forum. I pewnie masz 24 lata, ogolony łeb, 20 kolegów i chętnie byś mi ojebał ryj w rl, nie?;<

Skoro Ty jesteś taki kozak, że wstawiasz prywatne wiadomości to ja też to zrobię. x3

#e

O, widzę, że już to dodał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...