Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aim Owange APO

Tico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was.

Znalazłem wspaniałego bota Aim Ownage do OTS pod tibie 7.6 ale tam są uhy "normalne" czyli takie jak w prawdziwej tibia a jak każdy wie na APO ich wygląd został zamieniony i tu moje pytanie czy da się przeprobić tego bota tak aby używał uhyów z APO?

@down

Oj zapomnialem linka...

zeby niebyło ze to keylogger to wejdzcie na TU BYŁA REKLAMA i tam jest dział download i tam jest ten bot a tudaj dam linka odrazu do pobrania Aim Ownage

ten programik otwiera sie odrazu bez instalacji i chyba wałsnie w tym twki problem.

@@@@Sorka ale nie wiem jak sie skany robi dlatego podalem stroenke tibiafun.

I chiałbym sie psytać czy ktos powie mi jak przerobić tego bota

Opublikowano

Może daj pierw tego bota? Skąd mam wiedzieć, że to nie jest od razu .exe czy instalka jak tibia auto???

bez gif.

Opublikowano

Nawet nie chce mi sie sciagac tego, mowisz ze jest z tibiafun.net a link jest do rapida, nie sadze zeby jakis serwis korzystal z rapida do wrzucania plikow

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

41 kb!! Jeśli to bot z źródła to podaj link do źródła, a nie jakiś Rapidshare bez skana... czekam na skan do wieczora i jak nie bedzei to WARN i KOSZ..

EXPmIpC.gif

Opublikowano

No cóż wielkość się zgadza...ale tak i tam nie ma skanów..

Poza tym reklamujesz inne forum... a to już warn... będzie kolejny jeśli nie będzie skanów..

EXPmIpC.gif

Opublikowano

moze wytlumaczysz jak ustawic Hotkeya ? np na picie manasow ? bo niby jest opcja Hotkey ?

... Jest Taka Zasada, Nie Kazdy Ja Zna ... Wolnosc Zaczyna Sie Tam, Gdzie Konczy Sie Strach ...

8ad88ce0251d47d6.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...