Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej 1 vs 1 Start.

Dami3345

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 447
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytani co do mapy na jakiej odbywać się mają rozgrywki na standardowej (jesli tak to jaka linia) czy ta nowa z apteczkami z jedną linia.

Na tej nowej.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Tylko jeżeli chodzi o tego blind picka, to troszkę szkoda że nie będziemy widzieć champa przeciwnika. Bo przykładowo komuś wylosowało np. AP, picknie sobie Vlada, a przeciwnik Fizza i ma po grze od początku.

Może lepiej robić ss z tego menu ? tzn chodzi mi to

:47177901.jpg

@offtop

Termiator, dodaj mnie do znajomych, poniewaz mnie aktualnie przy kompie nie ma :P

.

Opublikowano

Także nie ma mnie w tabelce, tak samo jak nie ma kilku osob.

Nikt nic nie napisze dlaczego tak jest ?

Organizatorzy turnieju nic nie napisali o tym, że ktoś się nie łapie na turniej.

Opublikowano

No niestety, bywa czasem i tak :P. Pozdrawiam

Czyli w takim razie tak jakby pierwszą rundę wygrałem?

@Edit

Żeby było fer wobec przeciwnika, proponuję jeszcze godzinę 14 równo, potem mi nie pasuje. Może być?

Nie dzięki, po robocie chcę się ogarnąć, zjeść coś i z dziewczyną się spotkać.

Gratuluję wygranej.

Czysto i na papierze, oddaję walkowera.

w83od2.jpg

Opublikowano

Trzeba grać typowymi postaciami pod AP czy np. można zagrać sionem AP ? Czy musi być postać typu Morgana / ahri ?

Było tłumaczone na podstawie Jaxa. Jeżeli grasz AD to możesz wziąć Jaxa ale MUSISZ go robić pod Ad. Nie hybryda. Tak samo jest ze Sionem i innymi postaciami.

efbiaj2.jpg
Opublikowano

Rozumiem, że nikogo już nie dodadzą ( w tym mnie ).

Czyli po prawej stronie, jeśli ktoś dojdzie do ćwierć finału to ma gwarantowany półfinał z powodu braku przeciwnika.

GZ dla tych co to wymyślili.

Lepszy turniej można znaleść na słabej stworzonej przez jakiegoś nooba stronie któremu się nudzi.

Opublikowano

Ja jutro nie dam rady od tej 12;30 bo mam pogrzeb i mnie nie będzie, będe dopiero koło hmm 16 załóżmy, nie jestem pewnie, jeśli Jackraymund nie ma nic przeciwko niech napisze do mnie pw z jakimś kontaktem to się dogadamy o której można grać, jeśli nie to spoko, będzie walkower dla niego.

Opublikowano

OK Shiniox jak skończyłeś płakać to jednym słowem ,, WYPIERDALAJ" bo kurwa chciałem powpisywać te wszystkie osoby o których nie wiem z jakich przyczyn nie wpisałem ,ale teraz tego nie zrobie . WSZELKIE PŁACZE KIEROWAĆ DO SHINOX BO TERAZ MAM W DUPIE TO CZY KOGOŚ NIE WPISAŁEM CZY WPISAŁEM.

I chciałbym jeszcze dodać nie wiem czy dostane za to warna czy nie :

Myślisz kurwa że ja siedzie tak jak ty przed kompem 24/7? Ja mam swoje zycie chodzę na dwór mam kumpli w realu , zapewne u ciebie odwrotnie , myślisz że każdy nie popełnia błędu to sam zrób na szybko Drzewko Turniejowe jak ci 100 osób spamuje kiedy drzewko . Myślisz że tu nie ma stresu , to że o kimś zapomniałem to z wyniku stresu bo musiałem wszystko robić na szybko . Awaria komputera tylko mi dojebała pracy , bo musiałem wszystko robić jeszcze szybciej aby zdążyć zrobic turniej dla was , żebyście nie płakali że nie wypali itp.

Opublikowano

Nie nie robię łaski . Po prostu takie osoby jak Shiniox odpychają mnie od pracy , bo kurwa tylko ŹLE wszystko . Zawsze każdy widzi kurwa wszystko co negatywne a to co dobre ma w dupie.

Opublikowano

A co on Ci takiego napisał ,że focha walisz.Ludzie się zapisywali a ty ich nie wpiszesz przez 1 osobę?Naprawdę to nie jest normalne po prostu z miejsca zabierasz innym szanse by uczestniczyć w turnieju.Ja się wypisuje do dupy z takimi turniejami możesz mnie wypisać nick: SirAdiPOL.

Opublikowano

Panowie spokojnie. Tu nie chodzi o to żeby się kłócić. Dami sam wyszedł z inicjatywą turnieju, administracja forum go poparła i jest okej, więc wy nie powinniście go krytykować, czy "płakać" jak popełnił jakiś błąd, nikt wam nie kazał się w to mieszać. A tych co przypadkowo nie zapisał nie powinni wyżalać się tutaj w temacie, tylko ewentualnie napisać mu o tym na pw i to wyjaśnić. Ludzie, zrozumcie, że zorganizowanie turnieju, zwłaszcza dla tak dużej ilości osób nie jest łatwe. Jest to trudna i czasochłonna praca związana ze stresem.

To już koniec tego tematu. Jeśli ktoś jeszcze będzie tu o tym spamił dostaje warna, a jeśli dalej będzie to drążył to ban. Wszelkie problemy, niejasności wyjaśniajcie sobie na pw.

Opublikowano

Ostatnie pytanie. bo nie za dobrze wyjaśniłeś:

1.Co jeżeli dana osoba się nie zgłosi.

2. Gdzie Ci wysłać te 2 screeny?

efbiaj2.jpg
Opublikowano

jak ja mam się z przeciwnikiem kontaktować? nie mam 100% szansy że mi akceptuje zaproszenie w lolu . troche dziwne powinno być gg albo nick na forum. ja np nie znam nicku przeciwnika na forum

PISANIE WYŁĄCZONE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...