Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z tutorialem na więcej znaków w nicku

yonii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Znalazłem tutorial gdzie jest opisane co i jak zrobić aby móc zrobić dłuższy nick niż 12 znaków. Tyle , że ja długo siedząc nie moglem sie skapnąć o co chodzi, dlatego zwracam się do Was drodzy forumowicze, o pomoc. czy mógłby mi ktoś wytlumaczyć to jak krowie na rowie ? Tam jakie locale_xx ktorego ja wgl znalezcc nie moge ani nic. Serdecznie, z calego serca prosze o pomoc !

Dziekuję ślicznie.

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

locale_xx to nic innego niż locale_pl locale_de itp,itp. Ze względu iż prawdopodobnie masz locale_pl.

nanicz.png

Opublikowano

No to super, wielka pomoc z Wasze strony. Już wiem które to pliki. Teraz czym to otworzyć, gdzie znaleźć plik do edytowania...

Opublikowano

Archiwizer by KaMeR1337.1 temat podpiety w forum "edycja clienta" znajdziesz tam kompletna instrukcję.Licze na plusik;p

nanicz.png

Opublikowano

Locale xx, chodzi o wersję językową locale

Ty masz zapewne w cliencie locale_pl

Czyli wszędzie gdzie xx będzie pl

locale_xx to nic innego niż locale_pl locale_de itp,itp. Ze względu iż prawdopodobnie masz locale_pl.

Zaraz zaraz, o ile mnie wzrok nie myli, to są praktycznie dwa identyczne posty...

Ah mpc schodzi na psy...

Opublikowano

Zaraz zaraz, o ile mnie wzrok nie myli, to są praktycznie dwa identyczne posty...

Ah mpc schodzi na psy...

Wyjasnilem mu ze moze miec inne locale niz locale_pl . Więc po co hejtujesz?...

nanicz.png

Opublikowano

Dziękuję wszystkim, wychodzi , wszystko dziala ;) Wielkie dzięki, plusy rozdane ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...