Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabezpieczenie serwera minecraft

DaMianOPLXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poradnik zajebisty daje ci limit LIKE :D

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Opublikowano

OtherDrops może być też doskonałym Anty X-Rayem, pod warunkiem że go dobrze skonfigurujemy. Poza tym pożera mniej pamięci.

Opublikowano

@Up nawet nie słyszałem o tym pluginie :D! Dodam go na mój serwer, może będzie mniej lagów chodź wcale nie ma :D!

Dodany w Xray!

@Down xD nie zmieściło się wiecej liter w Tagu :)

Opublikowano

@Refresh

Zaczyna mnie wkurzać, że gdy wbiję na byle jaki serwer minecraft to zawsze muszę sprawdzić /logout i plugins , jeśli jest authme i logout wychodzę, zapobiegnijcie temu! Zróbcie to co opisałem!

Opublikowano

Kijowy poradnik

Większość z tych rzeczy to proste bugi xraya zawsze da się obejść a i jeszcze

NoCheat to tylko pinguje nam serwer a gówno działa trzeba go jeszcze umieć skonfigurować napisz o tym poradnik

:)

Lajk za starania

Opublikowano

@UP Wiadomo, że można wykrywać rudy bez xray ja to wiem i ty to wiesz, ale dużo osób tego nie wie i dla nich orebfuscator to zapora nie do pokonania.

A NoCheat wystarczy pobrać nie skonfigurowany, i gdy ktoś używa np. fly, czy jesus to na czacie wyświetla się wiadomość na żółto, np. DamianoPL, używa cheatów, Są różne poziomy zagrożenia, Medium i Hard , Medium może to być jakiś błąd w połączeniu i po prostu bloknęło go w ścianie, hard radze banować jednak gdy zobaczycie Medium, a także hard. Ja tak robie i nikt nie upomina się o unbany, ponieważ są one podstawne!

Opublikowano

Jeśli chodzi o kawałek z nodusem to do niczego..

Nie ma żadnych konfiguracji i do tego napisałeś żeby używać NoCheat który nie jest już aktualizowany.

Osobiście polecam NoCheatPlus i radzę się trochę pomęczyć z konfiguracją niż wrzucać domyślny konfig i narzekać na lagi i problemy z speedhackami..

hn5r.png

“Let's face it: the world is twisted. And rotten.” ― Natsuo Kirino

Opublikowano

@Refresh, moim zdaniem to pluginy to jeden wielki błąd xD Dzięki nim można zdobyć wszystko. Jutro dodam jeszcze z jobs, dziś go poznałem!

Opublikowano

Zmień proszę Ciebie OrebFuscator na AntiXray iż Oreb bla bla można ominąć TxT packiem Xray.

Tak to fajny poradnik. Like .

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...