Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Serwer] Elite Wars

piotrekas1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehhh. Hejterzy. Serwer ma 0 lagów. Mam neta 1mb/s i nic. Admini ogarniają. Serwer utrzyma się. Znajdzie sponsora i Będzie TOP1 w Polsce. Bardzo mi się podoba. Gram już 3 dni i jestem top5. Nie ma sobie równych! I co do hejterów. Walcie się. Serwer dopracowany.

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Ehhh. Hejterzy. Serwer ma 0 lagów. Mam neta 1mb/s i nic. Admini ogarniają. Serwer utrzyma się. Znajdzie sponsora i Będzie TOP1 w Polsce. Bardzo mi się podoba. Gram już 3 dni i jestem top5. Nie ma sobie równych! I co do hejterów. Walcie się. Serwer dopracowany.

Nie chodzi o hejterów tylko aktualnie nie wytrzymają 30 graczy online :P

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Emmmm. Nie wiem czy utrzymują ale na 100% serwer będzie się rozwijał. Jeżeli będzie przy 30 osobach siadał na pewno Admini/Team dokupią Ram/nowy sprzęt :)

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Serwer dobry, ale często mi go wywala i również często laguje go. Bug wojska łatwy do zrobienia, wystrczy podczas laga kliknąć 1-2 razy F5

Ocena serwera 7/10

Opublikowano

Noo. Serwer bardzo fajny. Polecam . Tylko teraz akurat się zaciął. Serwer jest bardzo dobry ale jak by nie było ścinek serwera to serwer był by idealny.

@Edit

Już działa ;)

Opublikowano

Szkoda że po rejestracji strona łapie laga i nie można się zalogować. mam net 16 mb

Udało się ale laguje mi OKROPNIE

Jakie są wymagania pałacu? mam to co na zwykłych jest potrzebne i nie mogę budować

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Czemu stronka Off ?

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...