Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Serwer] Elite Wars

piotrekas1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elite Wars

Prędkosć: 2500,10000,3000,10000

Parametry komputera:

RAM: 8GB

Procesor: i7 2,0 GHz

Szybkosć łacza: 20 Mb/s

Jest to oficjalna kontynuacja projektu PhoPlemiona ale prowadzona przeze mnie pod starą dobrą nazwą lubianą przez wielu. Zapraszam do gry a jak coś pisać do mnie na gg 7869406.

Jak ktoś by był chętny do pomocy to również zapraszam na gg.

To tyle.

Zapraszam do gry.

http://elitewars.pl

lub

Przenies mnie!

@edit

Jeszcze dziś serwer może zostać przeniesiony na vps-a. Napiszę tutaj kiedy się to odbędzie i ile to zajmie.

Serwer czasami łapie lagi ale jest to chwilowe i po przeniesieniu zniknie

@edit 2

Serwer znów onlie

@edit3

Dodałem świat 4

Opublikowano

Serwer Cudo. 0 lagów. Admini ogarniają. Są normalnymi graczami którzy też grają. Szybka rozbudowa. Większe poziomy. CUDO!

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Serwer Cudo. 0 lagów. Admini ogarniają. Są normalnymi graczami którzy też grają. Szybka rozbudowa. Większe poziomy. CUDO!

Nie chce tutaj wyjsc na agresora w zadnym wypadku, ale o lagach mozna mowic gdy bedzie z 600 graczy a nie 20+. Administracja nie powinna grac a tym bardziej byc w top bo ma przewage (np. dodawanie sobie wybranej ilosci wojsk), z ktorej nie uwierze ze ten team nie korzysta,

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

@up To że jestem top1 jest spowodowane tym zę grałem u poprzedniego właściciela tych plików jako zwykły gracz i jakbyś zagrał trochę to byś zobaczył że wszystko co tam mam jest "wyklikane" a nie dodane. Co do lagów to się zgodzę że jak będzie więcej graczy to się zobaczy ale mam zamiar przenieść serwer na vps-a.

@2up

Na noc serwer został wyłączony i raczej będzie ale gdzieś ok 0-1. Jeżeli się uda to w najbliższym czasie serwer będzie na vpsie

Opublikowano

i oczywiście imperialtribie :D nie bójcie niedługo serwer wejdzie na VPS , zrobimy na wszelkich forach reklamy , i będzie te 600graczy + , co jest zagwarantowane ponieważ ten silnik jest najlepszy , bez bugów , i ma wiele funkcji których niema reszta .

Opublikowano

i oczywiście imperialtribie :D nie bójcie niedługo serwer wejdzie na VPS , zrobimy na wszelkich forach reklamy , i będzie te 600graczy + , co jest zagwarantowane ponieważ ten silnik jest najlepszy , bez bugów , i ma wiele funkcji których niema reszta .

Aha więc ty jestes tutaj w teamie? Ok do graczy teraz cos powiem ;) kolega ten nie ma zadnej wiedzy, skoro na vps wejdzie powiadacie, ze wyskrobiecie 30zl od mamy? Na miesiac? Wy zawsze byliscie najlepsi pod kazdym wzgledem -.-.

Twoja uwaga "i oczywiscie imperialtribe" jest nie na miejscu. Wiesz dlaczego? Moj serwer dziala 7 miesiecy i jestesmy stabilni. Pobijesz ten

czas wtedy bedziesz mogl cwaniakowac kolego.

Na dzien dzisiejszy w Polsce istnieja dwa prywatne serwery plemion Imperialtribe i Privatewars.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Wszystko dobrze, spoko, tylko na świecie 3 strasznie laguje i w kolejce budynki niektóre mają już po -3000 sekund do zakończenia budowy.

149208901.png

Opublikowano

serwer off ??? bo stronka nie działa...

Strona nie działa od wczorajszego wieczoru. Mi sięcoś zdaje że to serwer no-hamachi a nie dedyk. :]

149208901.png

Opublikowano

Serweer jest na razie no-hamachi. Był wczoraj dostępny do 23 i miał być dostępny całaą noc ale rano zauważyłem że się zrestartował. Teraz już off

Opublikowano

znów nie działa. żałosne. jak macie zamiar włączać serwer na kilka godzin dziennie to darujcie sobie lepiej. tak to jest jak się dzieci dobierają za jakieś projekty. gry via www wymagają serwera 24h online.

Opublikowano

@2up

Będzie vps i będzie 24h. Jeżeli uważasz że od 10 do 1 jest kilka godzin no to spoko.

@up

Serwer będzie jeszcze kilka dni w nocy wyłączany ale będzie vps

Codziennie staram się go włączać ok 10.00 czasami wcześniej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...