Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dead Ravine [ cap 80 ] - best server

glavier1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli ktoś chce zagrać w klimatach starego silka to zapraszam, fajna atmosfera na servie i dobrze jest prowadzony jak do tej pory bez żadnych problemów . Jest polska gildia FreeDoom 27/50 graczy i czekamy na nowych . Pisać w grze do Kratos , _HerD_ , MaCR7in , She , 5ubZer0 . Polecam jak najbardziej :D

Opublikowano

@up

Grałem kiedys tam tzn tak nie dawno, powiedz jak sie utrzymuje serwer? Bo gdy ja grałem to było 50 osób może. Czas kiedy grałem to zobacz date mojego wyżej postu. Serwer podobał mi sie lecz nie miał nic ciekawego co mogłoby przyciągnać na dlugie noce :)

Opublikowano

O! Z opisu wygląda, że to jest właśnie serwer jakiego szukałem.

Dam dziś szansę.

Klienta już ściągam torrentem - i idzie całkiem nieźle. Strona i rejestracja działają.

Opublikowano

No tak.. niestety server przyciagnal zbyt małą ilosć ludu przez co nie ma zabawy... bardzo dobry cap z poczatku server przypadł mi do gustu najbardziej ze wszystkich i grał bym tam dalej (2 lvl do max) gdyby nie to ze jest 50 ludzi na servie i zazwyczaj są to same boty...

Opublikowano

zapewne tez bociles ;P kazdy bocil nawet ja. Gm'owie maja ten serwer tak gleboko gdzies, ze przez 2tyg zrobili jeden event ktory trwal moze 30min ;)

Opublikowano

Jestem drugi dzień na serwie i niestety kończę przygodę... Zbyt mało ludzi i nic się nie dzieje, szkoda wbijać. Nie polecam.

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...