Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dead Ravine [ cap 80 ] - best server

glavier1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Level cap: 80 (8 degree)

Skill cap: 80 (China Skill mastery cap – 300 | Euro – 160)

EXP / SP: 3x

Features:

China, Western China, Oasis kingdom, Taklamakan map only! (+ custom ‘Lost Lake‘ region with secret shop)

Cerberus and Captain Ivy uniques added to China and Western China regions.

75lvl transport and trade pets added to Stables.

X-large potions removed from the game.

SoX items removed from Magic pop.

Stackable arrows/bolts to a limit of 1.000 units.

Stackable potions/pills to a limit of 250 units.

Stackable elixirs to a limit of 10 units.

Automob can be bought in grocery shops.

Reverse Obligation cooldown increased to 2 minutes.

Job rates increased!

Forgotten World, Battle arenas removed.

Fortress war registration period: Monday-Friday

Fortress war battle time: Saturday 19:00 EEST (GMT+3) | 18:00 CEST (GMT+2) | 09:00 PDT (GMT-7)

Downhang income tax goes to Bandit fortress.

Bot prevention:

• IP limit

• After 3 hours playing, EXP stop growing. Player must relog to continue EXP gaining.

Stronka: http://deadravine.net/

Reg : http://deadravine.net/wp-login.php?action=register

Zaciagniete z www.elitepvpers.com

Opublikowano

Na pewno zagoszczę jeszcze dziś :)

@

Coś nie mogę się zarejestrować na stronce...

"I nawet jak się położę to będę od Ciebie wyższy."

Opublikowano

Po raz enty będę prosił o nie kopiowanie z epvp* jak głupi dlaczego? Ta reklama nic nie wnosi? Proszę może to dodaj - ważne info :

fabe0a9fddb0a11790ed86bafa1536cb8.jpg

China & Euro races (European character starting location is Jangan, inventory expansion quests are now located also in china)

e9ae466f35771a0b714da58ea76e3fc6986.png

Proszę jeszcze raz o przemyślenie tego co się wstawia. Bo bez tego obrazka wyżej bez sensu informacje podawać.

Opublikowano

Chciałbym tylko przyznać i pochwalić, że strona wygląda bardzo przyzwoicie, zakładanie konta też jest krokowe co mi się podoba :). Ale najbardziej do gustu przypadł mi wygląd Lunchera. Jest nie typowy i to się liczy. Zaraz przetestujemy server :)

Opublikowano

Ze względu na to że na servie nie ma jeszcze polskiej gildii wraz z kumplem postanowilismy założyc polską gildie . Jeśli ktos zainteresowany niech pisze w grze do Kratos , lub MaCR7in . Pozdrawiam

HALA MADRID !!

Opublikowano

Ma ktoś może bezpośredni link do downloadu ? bo na stronke nie moge wejsc i nie mogę z tamtad pobrac :/

Opublikowano

Ściągnałem i teraz czekać az otworzą rega i serva :) tak z nudy zapytam jakimi buldami na tym capie najlepiej jest grac ? bo jak dotąd z takim sie nie spotkałem :P

Opublikowano

Póki co gra na tym servie to sama przyjemność . Powstała Polska gildia o nazwie FreeDoom w której panuje wspaniała atmosfera. Zachęcam do gry i do dołączenia do gildii , zainteresowani proszę pisać do MaCR7in , Kratos , blader , bądź każdego z gildii kogo spotkacie . Pozdrawiam

HALA MADRID !!

Opublikowano

Zapraszam Wszystkich do Gry ! miła atmosfera i duzo polakow ! Gildia FreeDom rekrutuje! pisac w grze Nick FitneS

wchodze na strone loguje się i jest ok , ale gdy wchodzę na silkroad pisze mi że zły password Wie ktoś co zrobiłem źle?
Poniewaz trzeba dodatkowo bedąc zalogowanym na stronie stworzyc na niej konto do gry :)
Opublikowano

Ludki... Tworzycie konto do gry klikajac na stronie register. Kiedy konto jest utworzone i jestesmy zalogowani wracamy na strone glowna i w zakladce account tworzymy dopiero konto do gry :) Nic prostrzego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...