Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Bronie & Mapy - Draenor2

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie daj SS bo w ciemno nikt nie będzie pobierać. Masz pozwolenie na dawanie map i itemków od administracji?

Opublikowano

Dokładnie daj SS bo w ciemno nikt nie będzie pobierać. Masz pozwolenie na dawanie map i itemków od administracji?

futurama-fry-meme-generator-not-sure-if-troll-or-absolutely-fucking-retarded-057f43.jpg

pracował jak ciężki przemysł, bez żadnej domieszki chemii bo talent to dziesięć procent, reszta to morderczy trening.

Opublikowano

Draenor ma pozwolenie na używanie plików Ymir'a?

Opublikowano

Jeszcze są te bronie:

lwbu.jpg

Oraz te maski dla każdej postaci:

ulfz.jpg

Oraz takie kapelusze dla wszystkich klas (kobiety mają ciut inne od facetów):

ikfo.jpg

qkyq.jpg

Oraz taka tam daremna mapa ode mnie:

kepz.jpg

bueq.jpg

eoke.jpg

Resztę prawdopodobnie znajdziecie na mpc i epvp

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Tylko się nie popłacz że to ja :c

wgl co ty odpierdalasz, o jakimś skakaniu z mostu, beka. przez takiego wacka jak ty to mi byłoby szkoda nawet splunąć.

no nie podoba mi się bo chuja potrafisz. odpalić packer każdy głupi potrafi czy przerobić patcher i dać jako swój, bo nie wierze że pisałeś niemiecki funkcje do patchera.

pracował jak ciężki przemysł, bez żadnej domieszki chemii bo talent to dziesięć procent, reszta to morderczy trening.

Opublikowano

Tylko się nie popłacz że to ja :c

wgl co ty odpierdalasz, o jakimś skakaniu z mostu, beka. przez takiego wacka jak ty to mi byłoby szkoda nawet splunąć.

no nie podoba mi się bo chuja potrafisz. odpalić packer każdy głupi potrafi czy przerobić patcher i dać jako swój, bo nie wierze że pisałeś niemiecki funkcje do patchera.

Zmiana gui, spolszczenie funkcji, co tu kurwa trudnego ?

Opublikowano

eee nic? no co może być w tym trudnego żeby napisy sobie pospalszczać lol.

Opublikowano

Ikonki achievementów:

http://speedy.sh/n9xfr/ui.rar

https://www.virustotal.com/file/20cbfe1ed65e0f7da06c2c00c422bea753430ad31b9328500bfec6e825ba321b/analysis/1342005724/

Creator SerwerAttr:

http://speedy.sh/TxU8S/serverAttr.rar

https://www.virustotal.com/file/155ca3d88a5a4090dece133874bbc974974e784bff19d31feb98dde3a76f26cc/analysis/1342005763/

Opublikowano

Wracając do tego czy moje czy nie. Ani bronie, ani kapelusze, ani maska nie są moje. Bronie są z paczki 1800 broni, kapelusze z 3d warehouse a maska z paczki fryzury od .Keyto. NIGDZIE NIE NAPISAŁEM, ŻE KTÓRAKOLWIEK Z TYCH RZECZY JEST MOJA, no bo nie ja je zrobiłem, ja je jedynie przystosowałem do poprawnego działania w metinie.

P.S. Na temat broni już się wypowiadałem, sam je dopasowałem by dobrze leżały w dłoni, dałem na nie smootha oraz stworzyłem z tarczy wachlarz więc nie pierdolcie, że są to gotowce z epvp

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

w jakimś stopniu są też Twojego autorstwa bo jakby nie działały w metinie to raczej by wgl nie było by mowy o tym czyje to jest itd.

Opublikowano

metin2_map_miniera

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...