Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ANKIETA] Ktory serwer lepszy do gry od 0 z doświadczeniem.

Madziaa

70 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktory serwer?

• Europejski Nordic-East
      33
    • Europejski West
      26
    • Ameryka?ski North
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty kurwa niedojebie powstales bo staremu gumka pekla podczas jebania ciesz sie z danego ci zycia kurwo i wypierdalaj z tego forum pod latarnie paly robic w mc'donaldzie zjebie rudy

Co on tu na tym forum jeszcze robi?

Opublikowano

Sugeruję EU Nordic - East. Gdyż właśnie na tym terenie znajduje się Polska, z czego powinniśmy być dumni! Zwłaszcza dziś, zdobyliśmy Mistrzostwo Świata w piłce siatkowej! Pokażmy, że nie tylko w tym jesteśmy najlepsi i grajmy jak najlepiej i nie pozwólmy by nazywali nas (Polaków) trollami - pamiętaj, że za Twoje pojedyńcze wyzwiska skierowane w stronę kogo kolwiek cierpi całe Polskie Imię!

Opublikowano

Sugeruję EU Nordic - East. Gdyż właśnie na tym terenie znajduje się Polska, z czego powinniśmy być dumni! Zwłaszcza dziś, zdobyliśmy Mistrzostwo Świata w piłce siatkowej! Pokażmy, że nie tylko w tym jesteśmy najlepsi i grajmy jak najlepiej i nie pozwólmy by nazywali nas (Polaków) trollami - pamiętaj, że za Twoje pojedyńcze wyzwiska skierowane w stronę kogo kolwiek cierpi całe Polskie Imię!

h@h@h@h@ powodzenia Patrioto. Jak nie pozwolić, by nazywali nas Trollami, skoro jesteśmy nimi od dawna?

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

Uważasz, że lepiej utwierdzać Siebie i innych w tym przekonaniu, zamiast starać się zmienić tą opinię o Nas? Uważasz, że tak dużo potrzeba, by ją zmienić?? Moja odpowiedź - Nie, wystarczy poprostu szacunek do innych. Wiem, że nie raz jest to trudne, gdy ktoś prowokuje, ale budowanie morali jest podstawą miłej rozgrywki...

Opublikowano

nie ma znaczenia który wybierzesz poziom jest taki sam wszędzie do 30LvLa aczkolwiek dla nowego gracza polecam Nordic East ze względu ze są tu Polacy to prawda wkurzają ale trafia się tez dużo sympatycznych ludzi którzy pomogą jeśli operujesz świetnie angielskim to lepiej West

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Otworzcie oczy... Nordic i West niczym sie nie roznia... dopiero po 2k elo. Kiedy zrozumiecie ze wszystkie trolle mysla jak wy i poszly na Westa?

Mam 2 konta glowne na Wescie i smurfa na Norcie, gdzie gra mi sie wygodniej? Szczerze to Nordic bo na Wescie 90% to gwiazdeczki ktore uciekly z Northa i mysla ze cos graja... tyle w temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...