Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ANKIETA] Ktory serwer lepszy do gry od 0 z doświadczeniem.

Madziaa

70 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktory serwer?

• Europejski Nordic-East
      33
    • Europejski West
      26
    • Ameryka?ski North
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie ...

Jezeli byla taka ankieta to przepraszam ale potrzebuje aktulanych wynikow na dzien dzisiejszych.

Z gory dziekuje za glosy.

Milo widziane sa rowniez uzasadnienia - Like it dla nich bedzie ^^

Pozdrawiam Madziaa ;*

Widze ze zle sprecyzowalam ...

Otoz chodzi o to ze posiadam na EU Nordic-East 30 lvl --- ale niestety konto jest zlej jakosci przez runy i champow. I chcialabym zaczac od nowa z doswiadczeniem ktore juz nabilam.

PS.: Prosze adma o zmiane nazwy tematu ... Ktory serwer najlepszy do gry od 0 ale z doswiadczeniem.

Opublikowano

Hue hue ,dla mnie west od 0 ,bo tam mozna sie jeszcze czegos nauczyc ,ale jak drogi pan Gimperr zrobil reklame westa ,to tyle tam polaczkow siedzi ,ze lepiej nie mowic. Feeduja ,albo flejmuja itp . A nordic 0 ogaru zaczynaja gre na 1000 graczy polskich z 30 lev. moze z 20 bedzie ogarow. A US Nigdy nie gralem ,ale raz sprobowlaem gralem z jakims dziwnym klanem TK ,1runda a oni feed 0;5/0;7 na 1 lev. Tak to zgory dla mnie narazie west jesli macie +30 1,5k elo. ,albo nordic od 1,5k lub 600 winow z 600 winow mozna jeszcze cos zgrac.

kxAyLut.png

Opublikowano

Taka mała uwaga po pierwsze jest "North America" , nie Amerykański Nordic. Przechodząc do tematu moim zdaniem od początku lepiej zagrać na jednym z Europejskich serwerów, gdyż moim zdaniem jest tam mniejszy poziom. Kwestia Nordic / West pozostawiam Tobie, jeżeli chcesz język polski wybierasz Nordic a Angielski to West.

Opublikowano

Ja zacząłem grać na Nordic West i nie żałuje . W sumie po co to w ogóle wybierać ? Bierzesz pierwszy lepszy i po sprawie :D

Uwaga Spoiler Tylko +18 !!!

Zboczuch ^^

Opublikowano

na west umieją korzystać z czatu. co najdziwniejsze na east nie potrafią... także polecam west

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

Taka mała uwaga po pierwsze jest "North America" , nie Amerykański Nordic. Przechodząc do tematu moim zdaniem od początku lepiej zagrać na jednym z Europejskich serwerów, gdyż moim zdaniem jest tam mniejszy poziom. Kwestia Nordic / West pozostawiam Tobie, jeżeli chcesz język polski wybierasz Nordic a Angielski to West.

A no rzeczywiście, na serwerach Europejskich jest o wiele mniejszy poziom niż na NA, to pewnie dlatego cała scena LoL'a jest na euW, a nie na NA. STRANGE. Poczytaj jeszcze troche.

Zaczynalem na east , zame no ogarsy grają więc jest przyjemnie ich kosic :D

Poczekaj, aż trafisz na turniej, w którym spotkasz graczy z EUW. Zadasz sobie jedno pytanie. What The F***?

Osobiście polecam Ci serwer EUW, grają tam poprostu lepsi gracze, dlatego się więcej nauczysz o tej grze, również, jeżeli będziesz chciał zaistnieć na scenie LOL w przyszłości, to nie zrobisz tego na EUNA tylko na EUW. Chciałoby Ci się pisać z ruskami, którzy piszą tymi swoimi literami? Na EUNE rzadko, gadają po angielsku, na EUW wręcz co grę. Ciekawe dlaczego gracze z EUW nie przepadają za POLAKAMI I RUSKAMI... mmmm

Jeżeli jeszcze jakieś pytanka,

Zapraszam.

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

North America najlepiej.Tam nie grają dla wina ,grają dla rozrywki i odstresowania.Grają tam też high-elo streamerzy , wbijesz 2000 elo i możesz sobie z nimi pograć xD

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

North America najlepiej.Tam nie grają dla wina ,grają dla rozrywki i odstresowania.Grają tam też high-elo streamerzy , wbijesz 2000 elo i możesz sobie z nimi pograć xD

chyba masz na myśli jedynie clg, bo pozostali streamy są na euw

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

Europejski Nordic ,weź próbuj pograć na West z masą nieogarniętych niemieckich dzieci ,które na 1 lvl same wbijają pushować wrogi tower ... oczywiście możesz tam grać ,ale tam nie ma porządnej rywalizacji ,tam są noobki i feederzy ,przynajmniej na małych lvl .

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Powiem Ci tak. Jeśli masz kumpli, koleżanki, którzy grają na tym serwie wybierz go :P. Ja zacząłem grać na EUNE i żałuję :). Mam zamiar się przenieść na westa i to chyba zrobię :D.

Opublikowano

A no rzeczywiście, na serwerach Europejskich jest o wiele mniejszy poziom niż na NA, to pewnie dlatego cała scena LoL'a jest na euW, a nie na NA. STRANGE. Poczytaj jeszcze troche.

Poczekaj, aż trafisz na turniej, w którym spotkasz graczy z EUW. Zadasz sobie jedno pytanie. What The F***?

Osobiście polecam Ci serwer EUW, grają tam poprostu lepsi gracze, dlatego się więcej nauczysz o tej grze, również, jeżeli będziesz chciał zaistnieć na scenie LOL w przyszłości, to nie zrobisz tego na EUNA tylko na EUW. Chciałoby Ci się pisać z ruskami, którzy piszą tymi swoimi literami? Na EUNE rzadko, gadają po angielsku, na EUW wręcz co grę. Ciekawe dlaczego gracze z EUW nie przepadają za POLAKAMI I RUSKAMI... mmmm

Jeżeli jeszcze jakieś pytanka,

Zapraszam.

A EUNE ZA NIEMCAMI... MMM

Do 1,8-1,9k elo nie ma róznicy między serwerami.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Polecam west. Jest tam wyższy poziom, przez co można lepiej wyszkolić swoje umiejętności oraz można tam coś lepszego ugrać. Mogę ci zagwarantować tam rozwój z mniejszą ilością troli i przyjemniejszą grą.

Opublikowano

Osobiscie wbilem 30 na nordicu a teraz gram na west i moge ci powiedziec tyle ze tam wyzwanie zaczyna sie od 10 lvl jak ci sie ogary trafia

Ostatecznie na north america mozesz grac

Tam to juz wogole jest bardzo wysoki poziom bo nie ma tyle dzieci

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

TYLKO Ameryka , nic innego za zadne skarby bym na EU nie wrocil , tam jest MASA trolli , ruskow , afkerow , tam elo 1500~ to dalej elo hell gdzie na Ameryce po 1200-1300 juz masz swiety spokoj.

AMERYKA FTW.

@up

Tam to juz wogole jest bardzo wysoki poziom bo nie ma tyle dzieci - To prawda , to jest najwieksza zaleta tego serwera.

Nick: Pow3r / pain

Opublikowano

hmm grałem na wszystkich 3 i raczej trolli to się nie uniknie przynajmniej na eu nordic & east tam jest już przegięcie z tego typu osobami. Osobiście polecam EU west ponieważ za dużo się nie różni od amerykańskiego, ale przynajmniej ping mniejszy.

Tylko ,że kolega na razie ma 0 doświadczenia ;P

Czytanie ze zrozumieniem :)

Opublikowano

Ja gram obecnie na East i na poważnych troli lub noobów jeszcze nie trafiłem. (28lvl - ok. 150 gier rozegranych)

Radzę zawsze grać z ekipą a najlepiej z kolegami ponieważ wtedy można nauczyć się grać zespołowo.

Opublikowano

West zdaje mi sie ze mniej 12p i wgl wiekszy ogar, niz na nardicu ostanio trafilem na goscia 0-50-1 ....

Opublikowano

Ok wszystko ciemne jest jasne juz wiem gdzie grac (west).

Mozna zamknac.

Opublikowano

Na europejskim north-east opłaca się grać jak masz zgraną drużynę, bo często są noobki i afk - łatwa wygrana :P Ja przez pierwsze 4 dni wakacji nabilem z kolegami 32 zwyciestwa z rzedu i uzbierałem na Riven w te 4 dni :P

d3eh5b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...