Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

groky02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1308765501-U105386.png
 Metin2 Python MobberHack v2

screentp.png

5009cfa36839a.png

1308765429-U105386.png
 Tak 

1308765413-U105386.png
 Tak 

1308765487-U105386.png
http://www.speedyshare.com/GFH3U/Python-MobberHack-v2-global-priv.rar

1308765590-U105386.png

https://www.virustotal.com/file/d6c0bb2b6be35b58968af61ec48f81ae56a4aaf8d049a0ceb8796d065d59c3a7/analysis/1343411703/

1308765441-U105386.png
Kolejny hack mojej produkcji, tym razem to mobberhack.

Aby zadzialal poprawnie nalwzy wypakowac wszystkie pliki z archiwym do folderu z gra.

Przeciągając slider w lewo lub w prawo zmieniamy zasięg lurowania. Hotkey - TAB.

Dziala na serwerach globalnych jak i na privach (nie sprawdzone, zgodnie z informacją autora biblioteki działa).

Hack korzysta z biblioteki usera KaMeR1337, moze nie dzialac poprawnie na niektorych serwerach prywatnych

1284282093-U138092.png

1308765779-U105386.png

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Potrzeba do tego blokadę Hack Shielda?

Bo bez blokady działa jak należy - tylko podczas instalacji bypass 1.6 - wywala mi błąd :/ HackShield_Update_Error czy coś ;/

Opublikowano

Mi niestety również nie działa, normalnie wkleiłem te pliki do folderu z metinem (kamermod) i jak klikam tab wyskakuje komunikat, że zlurowało, a nic sie nie dzieje. Pomocy, co może być tego przyczyna?

Opublikowano

Zasieg wpisany? Wpiszcie sobie zasieg 99 i powinno bezproblemowo zlurowac. Niestety zasieg moze byc maly bo tutaj ogranicza serwer gry.

Misiekantos253

Opublikowano

Sprawdze jutro, co do up, tak wpisuje 99 i nic ;/ naciskam TAB łapie chwilowego laga pisze zlutrowano mooby... i dupa

Opublikowano

no to masz cos w cliencei namieszane, musi byc zainstalowany najnowszy kamermod na PLu albo innym globalu (musi dzialac komeda attacksel)

Misiekantos253

Opublikowano

up.

jak najbardziej działa na cliencie bez Kamer Moda.

pracował jak ciężki przemysł, bez żadnej domieszki chemii bo talent to dziesięć procent, reszta to morderczy trening.

Opublikowano

Wczoraj ładnie działało jak mówiłeś ale dzisiaj mi nie działa, klikam zluruj pisze mi ze zlurowal ale nic się nie dzieje ten mały lag tez jest, ale attacksel działa, jakieś rady?

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Sprobuj przeinstalowac klienta gry. Albo poprostu za daleko moby sa od ciebie, niestety ten mobberhack nie ma takiego duzego zasiegu nawet jak wpiszesz 99, to jest ograniczone przez serwer.

Misiekantos253

Opublikowano

Hmm metka reinstalowałem już na wiele sposobów, próbowałem z modem i bez, nawet na laptopie z win 7 nie działa. Próbowałem jak moby są koło mnie i nic. Bo kiedyś jak miałem ustawione na 99 to łapało wszystko ładnie nawet dalej niż peleryna, działało przezajebiscie, Wiec to nie wina "blisko-daleko" .Ale zauważyłem pewne anomalie czyli jak próbowałem chyba w 2M to to polowa spotu tak jakoś dziwnie zaczęła uciekać albo nagle wszystko się ruszyło 2 metru obok każdy w swoja stronę. Inna sprawa to ze na orkach raz mi wyszło ze ze spota 2 grupki przyleciały a reszta nic. Tez próbowałem na rożne odległości i sposoby i nic. Co myślisz o tym ?

EDIT: tobie teraz aktualnie działa?

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...