Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

groky02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Metin2 SG nie działa... na PL jakimś cudem śmiga, ale teraz takie zabezpieczenia, że na pewno będzie ban.

Najstabilniejszy serwer tego roku już wystartował! Dziennie ponad 3.000 osób online.

Brak bugów. Doświadczona administracja! Nie możesz tego przegapić. AvalonV2! (

prezentacja)

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Daronian raczej bana za to nie bedzie, chyba ze ktos zrobi SSa ale tutaj mozna powiedziec ze ma sie pelerynki wiec na bana nie ma szans.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Nie jestem w stanie dowiedziec sie czemu tak sie dzieje i znalezc sposobu na to. Jesli ccesz mozesz sprobowac przeinstalowac klienta gry.

Aktualnie zrobilem juz SH ktore nie kicka, z MH bedzie problem bo attack speed na 100% kicka, combo tez.

Misiekantos253

Opublikowano

Ahh przydało by się rozwiązanie bo fajny cheatek. Masz lajka i tak. Do swojej wypowiedzi dodam że mam kamermoda i /attacksel..

............

Opublikowano

Niewiem czemy tak sie dzieje ze przestaje dzialac, moze mam jakis blad w kodzie. Sprobuje przerobic tak zeby kod byl jak najprostszy, moze bedzie dzialac.

Misiekantos253

Opublikowano

Wrzucam do folderu z metkiem(z modem)odpalam all ładnie działa

wyłączam metka i znowu włączam to wywala

97164505756651866846.jpg

36865802650492774497.jpg

Skasuje cały folder z metkiem wrzuce na nowo czystego metka+ moda zainstaluje + wrzuce mobbera

to działa wyłącze i włącze metka to znowu wywala

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Cos z tym nowym HSem jest nie tak, moze masz problemy z polaczeniem internetowym?

Raczej nie net śmiga jak ta lala 6mb

@edit

dobra kolega mi poradził aby spatochwać metka przez "kurczaka"

aktualizacja hs musiała się pobrać

już all norm działa

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

jakoś tak dziwnie działa wczoraj działało all a dzisiaj wszędzie działa a na szponach w v2 nie działa może zrobisz jakąś nowa wersje

Opublikowano

Wiem, zrobilem maly blad w pisaniu i musze poprawic.

Nowa wersja bedzie miala troche wiekszy lag podczas lurowania.

Misiekantos253

Opublikowano

Niestety, nic z tym nie zrobie bo ten bocik dziala w ten sposob ze z miliona liczb filtruje te ktore sa mobami i je lura. Dlatego sprawdzanie tych miliona liczb i filtrowanie ktore jest mobem zajmuje troche czasu i dlatego to przebiega tak wolno.

Jedyny plus jest taki, ze jak odpowiednio skonfigurujemy gre i mamy bardzo mocny procesor to lag bedzie krotszy.

Misiekantos253

Opublikowano

A mógłbyś napisać chociaż jak skonfigurować grę? Tak żeby w miarę zoptymalizować ten lag :|

Mój procesor:

AMD Athlon™ II X2 250 3,01 GHz

Opublikowano

mi Śmiga

Odinstalujcie metina revo uninstalerem jakoś tak on usuwa wpisy z rejestru

później instalujesz czystego metina i wpakowujesz MobberHack v2

Na pewno zadziała bo robiłem na 4 kompach

3693320699.png

Opublikowano

@UP

A kiedy nauczysz sie czytac ze dziala tylko i wylacznie na globalach? Po to wrzucilem wersje v2, zostala zmieniona nazwa tematu, milion postow ze dziala tylko na globalach i co jeszcze ci potrzeba zeby zrozumiecze dziala naglobalnych serwerach tylko i wylacznie?

@3xUP

Masz zapiepszony system albo zamulony komputer. Pozatym starczy ze poczytasz wczesniejsze posty i bedziesz wiedzial ze na jakies kilka sekund zawiesza sie metin. A co do czarnego ekranu starczy znac system windows 7 i jego system przeciwdzialania bledom krytycznym aplikacji.

Misiekantos253

Opublikowano

Dobra, nie wiem w czym problem gdyż na Win 7 się nie znam -_-

Podczas włączenia Metka taki bład się wyswietla i po Jego zamknięciu mam mobber hacka lecz jeżeli chcę mooby zlurować to znowu ten bład;)

Tutaj screen

errorjn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...