Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

groky02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziala, trzeba tylko umiec odpowiednio uruchomic. Musisz miec moda zeby dzialalo.

To jak to trzeba zrobic ? Możesz wytłumaczyć ?
  • Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skopiowac do folderu z metinem, potem tylko w okienku ustawiasz zasieg i klikasz albo TAB albo przycisk.

Mi tak nie zadziałało, musiałem przez python loadera odpalić.
Opublikowano

działa, ale lipa z tym lagiem, wygodniej mi zwiększyć zasięg wh w kamermodzie, dobrze jak tam wyżej piszą, żebyś zredukował laga i wstawił możliwość wpisania co ile sekund ma zlurować

Opublikowano

@groky02 najlepiej jakbyś dał opcje żeby było można ustawić wielkość loopa to wtedy by każdy sobie ustawił na ile chce i by nie miał laga. np od 500000 do 1000000, im dalej od restartu serwera to sie liczba zwieksza a w czwartek po restarcie nie przekracza miliona.

Opublikowano

Wiem, planuje dodac przycisk skanowania od 1 do miliona, potem tylko wylapie te vid ktore sa w obszarze widzenia i potem nawet autolura bedzie mozna zrobic, bo lag bedzie zmniejszony (mniejszy zakres skanowania).

@2xUP

Zabija moby bo to dziala tak samo jak funkcja attacksel w modzie, dlatego podczas laga moze zabic mobki.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Mniejszy lag byl w v1, bo mial mniejszy zakres do przeskanowania, ale przez to nie lurowalo mobow czasami.

Dzisiaj zaczne prace nad v3, dodam autolura tylko trzeba bedzie zaznaczyc jakiegos moba przed lurowaniem.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Ej ludzie ma ktoś może mobberhacka na M2Bob ? Bo w tym bocie jest strasznie marny np. ten jest dobry http://www.mpcforum....ck#entry5133089 jest ktoś wstanie zrobić tak że po uruchomieniu metina przez tego bota uruchamiał się również jakiś inny mobberhack ? Albo niech ktoś wgra do tego bota lepszego mobbera... Bo ten co jest przyciąga może 2 grupki a ja chce przyciągać całe spoty ! Proszę o pomoc.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam Win 7 taki mam problem:

odpalam normalnie , loguję się na postać .

Klikam TAB na spocie - metka mi laguje ( brak odpowiedzi ) na 5 sekund , następnie metek normalnie się "odwiesza" ale nie luruje nic.

Co zrobić?

Heniek.

Opublikowano

Działa przez moda^^. Like leci.

beznazwy1hh.jpg
Jeśli chcesz się dowiedzieć jak zarobić ok. 2500 PLN brutto miesięcznie
w internecie, nie wychodząc z domu - na tej stronie wszystkiego się dowiesz
Pozdrawiam, reedy66.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...