Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Serwer = Zysk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie, zielsko dobrze robi, ma talent do grafiki i to trzeba mu przyznać

ładne stronki robi, tylko drogie ;/

Nie no grafikę robi świetną, tylko gorzej ze skryptami - np Balmora.

A pamiętacie Yitiana ( nie wem czy jeszcze stoi) to jest "kur" server pod is

Stoi, tak, to jest definitywnie pod IS.

Nie czekaj - zagraj już dzisiaj !

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zgadzam się z przedmówcą.

Zobaczcie chociaż takiego dedyka jak Avalon. Już leci jego druga edycja, Avalon V2 i gdyby był to serwer czysto do zysków, nie mielibyśmy możliwości grania na jego drugiej odsłonie.

Powiem tak, avalon i pandora to najgorsze przykłady na bezinteresowny serwer! Ja grałem na avalonie i wiem ze jezeli grasz z kolegami a chodzby ktorys z nich pomogl sobie is'em to juz na pewno go nie dogonisz! Mi sie avalon nie podoba tłumacza sie ze niby jacys tam specjalisci dobierali handlarzy i misje, a guzik poszli na latwizne a druga czesc robia bo im raz sie udalo zarobic to mysla ze prowadzajac 2 zmieny gracze wroca na serwer... i szczerze to dobrze mysla bo wroca! A pandora to najgorszy syf na ktory dzieci wydaja kupe kasy sam wiem bo na moja ninje kupowalem fryz placac 500kk yang a on wydal chyba 20 zl to no pomyslcie ile oni zarobia jak tam takich dzieci bedzie nawet tylko 100 ladowalo na miesiac raz za 20 zl. A pandora to beznadzieja bo bez sztabek nic nie osiagniesz a dropienie ich jest monotonne i nudne. Ja lubie serwy ciekawe i wyrozniajace sie a nie tylko kopia tego samego :( Dodajcie na swoje serwy ciekawe bronie ale nie z WoWa ale swoje, szczerze to wole miec 10 swoich niz 50 z WoWa, nie mowie ze psuja klimat tylko to juz nudne jest ze wszedzie to samo.

!!!!A I NIE MA DEDYKA BEZ ITEM SHOPU !!!!

I koniec :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tiveria.pl - przyklad serwera, ktory stoi dwa lata (?), nie upada, ma do dzis zgrany team, i nie jest zrobiony pod is. Moze dwa itemki, ktore da sie sellnac w grze. To jest serwer godny uwagi, a nie jakies pandory, avalony i bóg wie co.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Tiveria.pl - przyklad serwera, ktory stoi dwa lata (?), nie upada, ma do dzis zgrany team, i nie jest zrobiony pod is. Moze dwa itemki, ktore da sie sellnac w grze. To jest serwer godny uwagi, a nie jakies pandory, avalony i bóg wie co.

Tak tylko mówisz, każdy serwer można powiedzieć że jest pod is bo jest wreszcie ten is na nim. Zapytaj HA Tiverii ile zarobił na serwerze to Ci oczy zbledną.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Tak tylko mówisz, każdy serwer można powiedzieć że jest pod is bo jest wreszcie ten is na nim. Zapytaj HA Tiverii ile zarobił na serwerze to Ci oczy zbledną.

Z tym sie moge zgodzic :) Myslisz ze ktos wlozy swoj czas i pieniadze zeby potem nic z tego niemiec? bzdura

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jasne, że tak, przecież nikt temu nie przeczy. Jednak jest różnica pomiędzy ssaniem pieniędzy od graczy i nicnierobieniem oraz zbalansowanym IS, który jest wymierny do tego, co się dostaje wzamian.

Opublikowano

A najśmieszniejsze jest to, że najczęściej osoby robiące serwer pod is tracą na tym w przeciwieństwie do ludzi którzy robią to z pasją nie myśląc aż tak bardzo o zarobkach. Właśnie Ci ludzie na serwerach zbijają fortuny.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Bo tym się kiedyś kierowało robiąc serwery, is był tylko do opłaty serwera.

Nie czekaj - zagraj już dzisiaj !

Opublikowano

W dzisiejszych czasach każdy ale to każdy robi serwer pod zarobek ;)

Jeśli coś się robi dobrze z głową, przemyślnie to taki serwer się uda i jak ktoś pisał będzie zarabiał.

Znajdziemy takie osoby które robią serwer w kilka godzin bo chcą szybki zarobek a potem się dziwią że im to wszystko upada, wczorajszym przykładem jest serwer Lathir2 który nawet nie wystartował a upadł.

Pozdrawiam, ;P

Opublikowano

W dzisiejszych czasach każdy ale to każdy robi serwer pod zarobek ;)

Jeśli coś się robi dobrze z głową, przemyślnie to taki serwer się uda i jak ktoś pisał będzie zarabiał.

Znajdziemy takie osoby które robią serwer w kilka godzin bo chcą szybki zarobek a potem się dziwią że im to wszystko upada, wczorajszym przykładem jest serwer Lathir2 który nawet nie wystartował a upadł.

Pozdrawiam, ;P

Wiele dobrych serwerów gdy mają wystartować upadają z powodów ddos'ów w ich stronę. Nie każdy tworzy serwer dla zarobku, są godne uwagi serwery nie zwracające prawie uwagi na is.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Wiele dobrych serwerów gdy mają wystartować upadają z powodów ddos'ów w ich stronę. Nie każdy tworzy serwer dla zarobku, są godne uwagi serwery nie zwracające prawie uwagi na is.

poniekąd po isu można zobaczyć jak admin jest nastawiony do servera...

Opublikowano

Zazwyczaj na serwerach dla pieniedzy admini maja wyjebana lage na graczy. Co widac np na forum, bo w grze najlepiej siedziec cicho i moze nikt sie nie dowie ze jestem :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...