Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Barcelona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jak zawsze temat przeradza się w "wszyscy przeciwko barcelone bo z nami wygrywa" smutne...

@Up

NIESAMOWITE!!! Ronaldo okiwał Messiego (szkoda że jest napastnikiem a nie obrońcą), Messi popchnął Coentrao, Messi prowokuje kibiców realu!!! Przecież za takie coś powinni go skarcić, wyrzucić z Barcy itp itd. Ale jak zrobi to ktoś z Realu to wszystko jest OK?

Naprawdę żal mi jest patrzeć na wasze śmieszne posty próbujące ośmieszyć Barcę. Czy tak trudno przełknąć to że Barca jest po prostu lepsza?

Chodzi mi o to, że messi uważa się, że jest kimś komu nikt nie dorównuje i może sobie robić co chce, popychać, kozaczyć, na boisku i prowokować kibiców/resztę piłkarzy.

Hahaha, Barcelona jest lepsza? Spójrz na ostatnie gran derbi, bo pewnie nawet wyniku nie znasz oraz ilości punktów w tabeli obu drużyn. Mieliście trenera który po porażce odchodzi, jeszcze go bronicie.

Opublikowano

Barca i Real symuluje, ponieważ na tym polega gra, aby coś również wyłudzić.

Osobiście jestem za Barcą ponieważ podoba mi się ich gra, kibicuje im od kilku dobrych lat ;)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Hrabia hahahahaha, to sobie to zobacz. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=ua7PoRt6keE

http://www.youtube.com/watch?v=cs8_fA1efLQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=eY_YuMqMFLQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=eY_YuMqMFLQ&feature=related

Barcelona stała się syfem po odejściu Ronaldhinio i Zlatana.

Ronaldhinio niszczył system jak grał w Barcelonie tak samo Eto ^_^

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Chodzi mi o to, że messi uważa się, że jest kimś komu nikt nie dorównuje i może sobie robić co chce, popychać, kozaczyć, na boisku i prowokować kibiców/resztę piłkarzy.

Hahaha, Barcelona jest lepsza? Spójrz na ostatnie gran derbi, bo pewnie nawet wyniku nie znasz oraz ilości punktów w tabeli obu drużyn. Mieliście trenera który po porażce odchodzi, jeszcze go bronicie.

http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/real-barcelona-na-zywo-w-internecie-10-12-2011-transmisja-live-gran-derbi-2011-relacja-z-el-clasico_217771.html

http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/primera-division/2009-2010/derby-europy-dla-barcy_sto2138210/story.shtml

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/4000901,komentarze.html

Lol?! Moar, bro?

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Tak bronimy Guardiolę bo to wspaniały trener. Jeśli wiesz nie jest on z Barcą 1 sezon tylko troszkę więcej.

Takie małe przypomnienie bo chyba zapomniałeś:

2a8981e149c2b5c19c65496f2f349691.jpg?1335013271ad5355394ddab8a758a2b15854d849f2.jpg?1334994714

Messi jak każdy zdenerwuje się, to nie jest bóg czy coś.

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Guardiola jest wspaniałnym trenerem? Dobry żart, nie cofaj się do przeszłości, liczy się to co jest teraz.

Liczy się to co teraz? To dlaczego wspominasz że barca nie wygrała ligi Hiszpańskiej i nie wygrała z Chelsea? W takim razie teraz powinniśmy rozmawiać o pięknej grze Hiszpanii na Euro - która grała jak kto?? BARCELONA!

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Guardiola jest wspaniałnym trenerem? Dobry żart, nie cofaj się do przeszłości, liczy się to co jest teraz.

fafc5a98766b5a569911224760cd5668.gif?1329997206

26992d1337450830t-lol-gif-1272348532_original-lol.jpg

sasuke_evil_laugh_lol_gif_by_abdu1995-d4gxxbl.gif

wut_lol_gif.gif

Ale przeszłe wyniki Realu to był świetny argument co nie? ;)

A Guardiola jest dobrym trenerem, pojedynczy incydent nie świadczy o jego całej karierze mózgi...

DOWN

Jeśli barcelona jest taka zła to czym jest Arsenal, o wiele od niej gorszy? :)

A co do Guardioli, to liczą się wyniki, a nie polityka...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Guardiola wspanialym trenerem ??

Bo co bo ma kase na transfery ma kogo chce w druzynnie to wiadomo.

Taki trener a nie wpuszczal zlatana do 1 skladu.

Po odejsciu Ronaldinho to chuja jest a nie barcelona.

Mou przynajmniej zdobyl cos z Porto , Chelsea.

Juz wole chora polityke wengera w ktorej w 1 skladzie gra Ramsey niz guardioli ktory tylko wybrzydza.

Opublikowano

Barcelona na zawsze, jeżdżę na mecze, kibicuję od dłuższego czasu, a Realu nie cierpię (najgorsze gówno, ma tylko kasę i kupuje kogo popadnie).

Spinajcie się dalej, hejterzy i trolle, Barca jest i będzie najlepsza w moim sercu. Nic i nikt tego nie zmieni. Fakt, Ronaldinho i Eto odeszli i nie ma tej klasy co kiedyś, sad true.

Opublikowano

Liczy się to co teraz? To dlaczego wspominasz że barca nie wygrała ligi Hiszpańskiej i nie wygrała z Chelsea? W takim razie teraz powinniśmy rozmawiać o pięknej grze Hiszpanii na Euro - która grała jak kto?? BARCELONA!

Jako Barcelona grała? To była taktyka, wiele drużyn używa takiej, poza tym, nie wiem czy wiesz, ale część osób jest z Realu w reprezentacji Hiszpanii.

Opublikowano

Beke z was mam hahahaa

pieprzony hejt ...

Najlepiej wgl się o piłce nie wypowiadajcie /.

Idę o zakład, że 1 składu farsy nie wymienisz. "kibicu"

a Realu nie cierpię (najgorsze gówno, ma tylko kasę i kupuje kogo popadnie).

Alba po Euro 2012 dalej gra przecież w swoim klubie <facepalm> To nie zawsze chodzi o kase, chociaz taki Fabregas się sprzedał jak dla mnie. Własnie do farsy. Poza tym jak guardiola miał problemy z tym, że Ibra przyjeżdzał własnym autem na treningi to naprawdę trzeba byc ...

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

recelo

Zgodzę się z tym że w Hiszpanii gra więcej piłkarzy z barcy ale jest jedno ale praktycznie iker casillas uratował Hiszpanów. :D

Moim ulubionym Piłkarzem był Ronaldinho i kiedyś byłem fanem barcy aż do czasu gdy Ronaldinho skończył grać w nogę i nadszedł C.Ronaldo

To tylko moja opinia więc nie oburzajcie się ...

Oczywiście nie przestałem być fanem barcy dla 1 zawodnika :P

.

Opublikowano

recelo

Zgodzę się z tym że w Hiszpanii gra więcej piłkarzy z barcy ale jest jedno ale praktycznie iker casillas uratował Hiszpanów. :D

Moim ulubionym Piłkarzem był Ronaldinho i kiedyś byłem fanem barcy aż do czasu gdy Ronaldinho skończył grać w nogę i nadszedł C.Ronaldo

.

recelo

.

Ronaldinho nie skończył gry geniuszu, tylko gra w jakimś zespole brazylijskim.

Opublikowano

Up@ Flamenco chyba ; )

@@Jestem fanem barcelony po ponownym zainteresowaniu sie pilka w 2006 r. ( Henry odszedl z Arsenalu). Spodobal mi sie ich styl gry ,posiadanie pilki ,techniki itd. Real w czasach bez Zidana, Carlosa , Ronaldo (prawdziwego), Beckhama z Raulem i Gutim nie istnial na miedzynarodowej arenie. Dopiero w 2009r. Kiedy to zaczeli szal zakupow nagle ożył feniks z popiolow. Ronaldo uwczesna mega-gwiazda odeszla z Man Udt , Di Maria , Marcelo ,Pepe , Ozil , Khedira i paru jeszcze typu Contreao i Arbleoa , Rihardo Carvalho. Doszedl specyficzny trener Mourinho i znowu krolewscy byli krolewskimi. Ludziom znudzilo sie ciagle wygrywanie Barcelony i Man Udt wiekszosci trofeum. Reasumujac kibice Barcelony sa od okolo 2006,2007 (ronaldinho,eto'o) a "kibice" realu od 2009. No tak ale to barcelona ma przeciez podobno sezonowcow przynajmniej tak pisza na necie ...

@@ Ronaldo vs Messi ...

Dwoch czolowych pilkarzy swiata odmienne style. Ronalda wg. Mnie wyczuli juz sedziowie z PL i tam juz nie mogl sobie pogwiazdozyc ,wiadomo twarda angielska gra. W hiszpanii mogl znowu byc number uno dla wszystkich wszystkie oczy na niego skierowane. Ale wrescie messi obudzil sie z cienia i zaczal pokazywac talent. Niestety gra dla znienawidzonej Barcy wiec sku**ielowy napinacz internetowy zaczy go nazywac karlem. Jego winna ,ze taki niski ? Jestem pewny ze zaden z nich nie powiedzial by mu to prosto w oczy. A jak niski to ODRAZU, ZE MA LATWIEJ. No tak trzeba szukac czegos do czego mozna sie przyczepic. Ronaldo nawala ciagle jakies dribblingi ale 3+ nie da rady przejsc. Barca symuluje ? Kazdy zawodnik-myslacy bedzie szukal sposobnosci do strzalu dla teamu no ale na Real sie nie patrzy ,na di marie,marcelo,pepe,ronaldo i ozila. Jezeli ktorys nazwie mnie sezonowcem to zapraszam na pw moge na cos odp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...