Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Barcelona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Równie dobrze moge znajść taki filmik o Realu etc.

Nie jestem fanboyem Barcelony ale nic do nich nie mam.

LIverpool <3

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jestem fanem od ponad 10 lat i nic tego nie zmieni!

Wkurzają mnie takie filmy nie przez to że jest na nich barcelona ale przez to że jest pokazywane na nich że niby tylko barca symuluje a przecież każda "wielka" drużyna symuluje bo każdy stały fragment to szansa na gola.

Popatrz też na gościa który to wstawiał. Niby w tle ma Man City a w avku Galatasaray ale co chwila przewija się kto? C.Ronaldo a jak ronaldo to R Madryt...

Teraz takie pytanie, skoro barca tak symuluje to dlaczego ma tylu fanów?

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Ja oglądam prawie każdy mecz Realu i takiej symulacji nie widziałem człowieku ....

EDIT:Może raz się zdarzy np .Ronaldo a reszta to raz na rok...

Opublikowano

Ja oglądam prawie każdy mecz Realu i takiej symulacji nie widziałem człowieku ....

EDIT:Może raz się zdarzy np .Ronaldo a reszta to raz na rok...

Raz na rok? A Pepe który tak się ostatni zwija za każdym razem z bólu jak nawet lekko dostanie?

Taki jeszcze filmik:

No i kto założył taki temat jak nie fan Realu...

2nbcax2.jpg

Opublikowano
<3 nawet koszulka z Terry Henry sprzed paru lat

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

AUTOR TEMATU, FANS BOJ, SEZONOWIEC NIE LUBIE TAKICH :3. NIE MASZ LAJKA - I DON'T LIKE IT BIATCH.

Opublikowano

Wkurzają mnie takie filmy nie przez to że jest na nich barcelona ale przez to że jest pokazywane na nich że niby tylko barca symuluje a przecież każda "wielka" drużyna symuluje bo każdy stały fragment to szansa na gola.

Popatrz też na gościa który to wstawiał. Niby w tle ma Man City a w avku Galatasaray ale co chwila przewija się kto? C.Ronaldo a jak ronaldo to R Madryt...

Ja pierdzielę. Może macie tylu kibiców tylko dlatego, że najwięcej wygrywacie? Macie również najwięcej sezonowców, którzy kibicują Wam tylko dlatego, że wygrywacie? Zresztą każdy może powiedzieć, że kibicuje jakiemuś klubowi, ustawić go sobie w sygnie itd. Ale czy każdy ogląda mecze co tydzień i śledzi co się w tym klubie dzieje? Nie ... Na miano kibica trzeba sobie zasłużyć, a tutaj połowa użytkowników to fani Realu, a nawet pierwszego składu nie potrafią wymienić. Wstyd. Tak jestem również wielkim fanem Realu, bo to wspaniały klub.

@Topic

Barcelona to najgorszy klub na świecie i prawdę mówiąc nienawidzę go z kilku powodów:

- Messi który został wykreowany na boiskowego aniołeczka, a Cristiano to taka pip... A prawda jest taka, że Messi bez Xaviego i Iniesty nie istnieje, a na boisku pokazuje co umie ( kopie piłką w kibiców przeciwnej drużyny )

- To są najlepsi aktorzy na świecie. Taka symulka, a w Gran Derbi to juz zupełnie widać

- Mają najwięcej sezonowców

- Zawsze, ale to zawsze muszą otaczać sędziów, żeby żulić zółte kartki albo rzuty karne albo rzuty wolne. Żałosne ...

I nie muszę ogladac tego filmiku, żeby to stwierdzić. Podziwiam kibiców, którzy zaczynają już kibicować jakieś drużynie jak ta dojdzie np. do ćwierćfinału lub półfinału LM. To również jest żałosne.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

@imnubbb

Ale nie musisz się tak spinać ;) Nie lubię bardzo właśnie takiej agresji i ogromnej ilości wulgaryzmów (nie mam na myśli teraz Ciebie tylko ogólnie kibiców Realu) Każdy lubi inny klub i każdy ma swój punkt widzenia, ale to nie powód żeby obrażać innych kibiców (nie mówię o sezonowcach bo także ich nie trawię) i inne zespoły. Rozumiem wytknąć jakąś wadę ale w żartobliwy sposób a mówienie (tak jak ty) że Messi nic nie potrafi, to że nie puszcza się cały czas w solowe rajdy nie oznacza że nic nie potrafi, po prostu spełnia filozofię gry Barcy czyli praca zespołowa.

Mam także prośbę do wszystkich, nie kłóćcie się tylko spokojnie podyskutujmy gdyż od tego jest ten dział.

2nbcax2.jpg

Opublikowano

<3 nawet koszulka z Terry Henry sprzed paru lat

Naucz sie pisac prosze :**

Barcelona co to za druzyna ? jak wydaja 150 mln rocznie na transfery To co sie dziwic ?.

Jedyna druzyna ktora pakuje hajs w zespol i jest godna uwagi to Chelsea bo przynajmniej wygrywaja trofea. (MC sie nie liczy bo poza PL kaleczy.)

Real to tez kupa jakas liczy sie tylko hajs,

Wiec gimbusy Fanboye Farsy z sezonu na sezon zmieniaja klub o ktorym jest najglosniej.Mozecie pierdolic ze jestescie fanami od 10 lat a tak naprawde ogladacie tylko mecze z LM i nic pozatym.

Prawdziwym fanem jest ten ktory jest z druzyna na dobre i na zle nie zmienia klubu po nieudanym sezonie.

Gdzie sa kibice Liverpoolu ? przeciez kilka lat temu bylo was wiecej niz fanow barcelony.

Pasjonat
Opublikowano

Wkurzają mnie filmy na YT np. FC Barcelona vs Real Madryt albo Messi vs Ronaldo.

Osobiście dwa kluby lubię tak samo. Co do Messi vs Ronaldo - każdy ma inny styl gry.. to tak jakby grę wyścigową porównać do FPS'a Call of Duty vs Need For Speed.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

@ `Reebok4Fun

Ale dlaczego od razu oceniasz że oglądam tylko mecze LM (zapomniałeś dodać gran derbi bo to też ważne) nic o mnie nie wiesz, nie wiesz czy oglądam wszystkie mecze, czy znam zawodników swojego ulubionego klubu itp. więc jakim prawem osądzasz że jestem sezonowcem? Z drugiej strony w internecie każdy może napisać co chce i nikt tego nie sprawdzi. Dlatego jakiekolwiek kłótnie w necie uważam za śmieszne.

@Edit

Zapotniałem jeszcze wspomnieć o tych transferach. Piszesz że Barca i Real wydają tyle na transfery, wydają bo mają. Gdyby Arsenal którego jesteś fanem miał też tyle kasy to też by kupował ;) Poza tym 150 to trochę za dużo bo w tym sezonie Barca ma około 40mln na transfery - oficjalnie 50 no ale już kupili Albę :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

@ `Reebok4Fun

Ale dlaczego od razu oceniasz że oglądam tylko mecze LM (zapomniałeś dodać gran derbi bo to też ważne) nic o mnie nie wiesz, nie wiesz czy oglądam wszystkie mecze, czy znam zawodników swojego ulubionego klubu itp. więc jakim prawem osądzasz że jestem sezonowcem? Z drugiej strony w internecie każdy może napisać co chce i nikt tego nie sprawdzi. Dlatego jakiekolwiek kłótnie w necie uważam za śmieszne.

@Edit

Zapotniałem jeszcze wspomnieć o tych transferach. Piszesz że Barca i Real wydają tyle na transfery, wydają bo mają. Gdyby Arsenal którego jesteś fanem miał też tyle kasy to też by kupował ;) Poza tym 150 to trochę za dużo bo w tym sezonie Barca ma około 40mln na transfery - oficjalnie 50 no ale już kupili Albę :)

Teraz dojebales jak hanka w kartony ze arsenal nie ma kasy.Spojz najpierw na polityke wengera a pozniej zacznij sie wypowiadac.

Tak wgl napisalem wprost "recelo"-to sezonowiec. ? nie wiec sie nie spinaj bo wiem swoje.

Opublikowano

Arsenal nie potrzebuję piłkarzy za 100 mln euro , żeby być dobrym. Wenger ma zupełnie inną taktykę i politykę niż taki Mourinho.

5xDOWN:

Nie jestem żadnym sezonowcem, a tym bardziej farsy.

Opublikowano

Nie cierpie barcelony, wygrywają symulowaniem. Trener przegrał i odszedł, wciskając bajki o wczesnym planowaniu odejścia.

Tylko że, 50% fanów po odejściu Messiego również przestała by kibicować, a zaczeła z prostego powodu - ponieważ wygrała ligę hiszpańską kilka razy i ligę mistrzów.

Mogę również dodać, że wystarczy się spytać kogoś z kim ostatnio grała barcelona i jaki był wynik - będzie cisza lub odpowiedź z Realem madryt.

Borys Szyc dostał propozycje transferu do Barcy, bo jest tak dobrym aktorem. Potwierdzone info.

Hahahah, leże. :D

Opublikowano

Nie mają się do czego przyczepić to powiedzą, że symulują. Wcześniej mówili, że Barca to sam Messi i inne takie bzdury.

Nie jestem wielkim fanem piłki, ale za Barcą zawszę stoję, jest po prostu najlepsza.

I proszę was, nie używajcie słowa "sezonowiec" kibic to kibic, nieważne ile kibicuje i jak. Faktem natomiast jest, że Barca swoimi sukcesami zasłużyła sobie na taką liczbę fanów :)

DOWN

Nie całkiem, ale dostosowując się pod ciebie, nie mówiłem, że jestem fanem Barcelony, po prostu im kibicuję i pałam sympatią :)

DOWN#2

Tak btw...

http://www.youtube.com/watch?v=yRh5CofRKTY&feature=related

Sweet butthurt :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie mają się do czego przyczepić to powiedzą, że symulują. Wcześniej mówili, że Barca to sam Messi i inne takie bzdury.

Nie jestem wielkim fanem piłki, ale za Barcą zawszę stoję, jest po prostu najlepsza.

I proszę was, nie używajcie słowa "sezonowiec" kibic to kibic, nieważne ile kibicuje i jak. Faktem natomiast jest, że Barca swoimi sukcesami zasłużyła sobie na taką liczbę fanów :)

Dałeś przykład, że kibicujesz dlatego, że jest według Ciebie najlepsza. Fan a sezonowiec to jest różnica. Fanem można się nazwać, jak się ogląda mecze wszystkie, ogarnia się w miare historię, a nie oglądać jeden mecz na rok.

Nie mamy się czego przyczepić? Skoro nie oglądasz meczów, to nie widzisz. Rzygać się, jak się ogląda mecz i co chwile ktoś symuluje.

PS. Skoro jest najlepsza, to czemu nie zdobyła pierwszego miejsca w tabeli i lm?

Opublikowano

Nie dość, że kuce to jesze barca. Ja pierdole... xD

@top

Emerytowani piłkarze Barcelony uczą w szkołach aktorskich. Potwierdzone info.

rydah for life

Opublikowano

Arsenal nie potrzebuję piłkarzy za 100 mln euro , żeby być dobrym. Wenger ma zupełnie inną taktykę i politykę niż taki Mourinho.

Hahahaha dzieciaczku widze, że nie pamiętasz jak Jose pracował w Porto lub Interze. Następny sezonowiec ( oczywiscie pewnie barcy ) <Facepalm>

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

DOWN

Nie całkiem, ale dostosowując się pod ciebie, nie mówiłem, że jestem fanem Barcelony, po prostu im kibicuję i pałam sympatią :)

DOWN#2

Tak btw...

http://www.youtube.com/watch?v=yRh5CofRKTY&feature=related

Idz lepiej kucyki sobie poogladaj.

Jestes kibicem ale nie ogladasz meczow nie znasz historii klubu nie znasz kadry i nie wiesz z jakiego kraju jest barcelona i na dodatek pytasz sie kolegi w szkole czemu messi nie gra na Euro.>.<

@UP hahha ale go zagioles xD

Opublikowano

Hrabia hahahahaha, to sobie to zobacz. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=ua7PoRt6keE

http://www.youtube.com/watch?v=cs8_fA1efLQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=eY_YuMqMFLQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=eY_YuMqMFLQ&feature=related

Barcelona stała się syfem po odejściu Ronaldhinio i Zlatana.

Opublikowano

I jak zawsze temat przeradza się w "wszyscy przeciwko barcelone bo z nami wygrywa" smutne...

@Up

NIESAMOWITE!!! Ronaldo okiwał Messiego (szkoda że jest napastnikiem a nie obrońcą), Messi popchnął Coentrao, Messi prowokuje kibiców realu!!! Przecież za takie coś powinni go skarcić, wyrzucić z Barcy itp itd. Ale jak zrobi to ktoś z Realu to wszystko jest OK?

Naprawdę żal mi jest patrzeć na wasze śmieszne posty próbujące ośmieszyć Barcę. Czy tak trudno przełknąć to że Barca jest po prostu lepsza?

2nbcax2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...