Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]podobno tak ma teraz wygladać do

wojas9444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam teraz zaczęła się burz bo mianowicie tak za niedługo ma wyglądać do jak będziemy latac... Dobry post to ten 2

post-429217-0-99892800-1341586938_thumb.png

Opublikowano

Skąd Ty tego ss. masz ?? I w ogóle skąd takie info że tak bedzie do wyglądało ?

Opublikowano

Jeżeli tak ma wyglądać Darkorbit za niedługo to już będzie wielki koniec tej gry.

A masz jakieś dowody że tak ma wyglądać nowa mapa i Darkorbit?

Bo też może to być jakaś brednia.

1326663273-U247153.png

By: A_D_R_I_A_N || Daj [+] jak pomogłem.

Opublikowano

Proszę, podaj dowody bo coś mam wrażenie że tło to jakaś mgławica made in google grafika a golce wklejone.

A jak DO ma tak sztucznie wyglądać to będzie oznaczać że BP sobie po raz kolejny wymyśli coś, co będzie się graczom niepodobać

LOL

Opublikowano

To zwykły screen zrobiony w paincie, albo czymś bardziej zaawansowanym:)

Autor robi sobie jaja.

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Aha do tego tak to battlestargalactica wygląda prawie, więc po co im 2 takie same gry?:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Czyli autor tego tematu chce se po prostu nabić posty.

Już nie raz napisał coś bez sensu i nie na temat.

Nie raz zwracał ktoś mu uwagę ja to samo tak więc kolejny dla postów.

1326663273-U247153.png

Opublikowano

Czyli autor tego tematu chce se po prostu nabić posty.

Już nie raz napisał coś bez sensu i nie na temat.

Nie raz zwracał ktoś mu uwagę ja to samo tak więc kolejny dla postów.

Coś ty sie tak człowieku do mnie przyjebałeś ? kurwa kolegów szuaksz? mam prawo popełniać błąd w danym poście racja ale ty kurwa o wyszytko sie czepiasz jak byś umiał czytać to byś na samej górze zobaczył w nawiasach słowo pytanie bo niewiem czy to ma być i dlatego sie pytam a nie stwierdzam może ktos właśnei ma na ten temat wiedze i mi odpowie czy to wejdzie w życie a ty sie przyjebałeś mnie jak przyssawka szyby jap[ierodle w dupie mam te jebane posty chuj mnie one interesują tak samo jak ty ty masz oczywiście największą wiedze na temat wszystkiego.. to że ty masz jakieś niedojebane marzenia o postach to nie mieszaj mnie wto dziękuje dobranoc
Opublikowano

Gościu nie chce dostać ostrzeżenie za takie coś tak więc powiem jedno i koniec tematu.

To po co piszesz bezsensowne posty w każdym temacie.

Dam przykład gościu pytał się czy ktoś mu wyśle kod promocyjny.

A ty wyskakujesz że i tak musi zapłacić nie jest chyba aż taki głupi żeby tego nie wiedzieć wie co piszę gościu

bo jest dorosły. a więcej nie podam bo nie mam po co.

1326663273-U247153.png

Opublikowano

Chlopaki wy sie nie znacie :D to sie nazywa 3D :P :P

I A_D_R_I_A_N nie badz taki pro cwaniaczku , wlasnie to ja zauwazylem ze to Ty sobie posty nabijasz pijawko jebana . W kazdym temacie jak sie pojawi odp to pod postem piszesz dokladnie to samo jak i tutaj.

I odpierdol sie od wojasa bo ci z bani wyjade i sie skonczy :D no nie wojas ? :D:D

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Jak to wprowadzą to na pewno 50% graczy odejdzie ..... Najlepszy był stary klient i tyle w temacie :)

Opublikowano

ok sprawa się wyjaśniła pewien gracz napisał mi na pw że to były plany BP ale rok temu które nie weszlt w zycie :)

Opublikowano

Lol teraz to dowalili kto będzie w to grał.Powiem jedno koniec czasów normalnego darkorbit.

Opublikowano

Jak czytam wypowiedzi w stylu :

,,Och-och, połowa graczy odejdzie''

,,najlepszy był stary klijent''

to mi się srać chce.

Przecież ten screen jest zajebisty. To się nazywa 3D a nie kamera przyklejona do statku i widok z ukosa. Właśnie jak będzie tak wyglądać to 100% graczy dojdzie

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Nie rozumiem was, to jest normalne DO, opcja nie pokazuj nicki istnieje, usuneli formacje dronow w paincie. Na dodatek widać ze statki są doklejone do mapy^^ Słabego mają grafika i tyle, nie wiem po co tyle szumu.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Co do tematu to:

-3d na pewno nie wejdzie chyba że stworzyliby klienta którego by się pobierało,

-Ta grafika to 100% fake, wystarczy popatrzeć jak są wklejone drony

Ogółem:D

-W grze wcale nie ubędzie graczy ponieważ odchodzi jeden przychodzi drugi, minusem jest to że takie dziecko brykuś:D gra w to dalej (brykuś jeśli to czytasz to idź grac w mario bo do nie jest dla iebie:D)

-

A_D_R_I_A_N kim ty tu wogóle jesteś żeby pouczać wojasa?:D pierwszy raz widzę twój post i odrazu z mordą wyjeżdżasz? Jak ja bym był adminem... :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...