Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dif] Blokada teleportu w dowodzeniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No mamy taki wpływ, racja. Zresztą tutaj nie ma nawet o co walczyć. Kiedyś przez tydzień codziennie raportowałem wszystkie pliki metina na tym forum(nie jakieś englishe/hongkongi itd tylko to gdzie było game) i nikt nie reagował tylko dostawałem prośby od moderatorów aby nie raportować bo i tak nie usuną. Jak napisałem o tym kilka razy w poście i bodajże w statusie kokosza (o tym że powinny zniknąć wszystkie pliki metina z forum bo nie mamy licencji itd, itp) to dostałem 2 tygodnie bana za "gadanie bzdur na forum".

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Nie łap mnie za słowa xD, tylko że na te "prawa autorskie" mamy taki wpływ, że śmiać się chce. ;)

Chyba jedyny choć chamski sposób na zabezpieczanie questów i skryptów to kompilowanie ich i wpierdalanie w każdą partię tekstu say albo notice_all o treści: Quest wykonany przez...

Opublikowano

Nie no, bez przesady 8S

Każdy sposób jest dobry, albo dodawanie komunikatów do np startu DB

56790073090842608341.png

Dołącz do społeczności najlepszego serwera Metin2 w Polsce

Przenieś mnie !

Opublikowano

Wniosek?

Róbcie tak jak robiliście, nie udostępniajcie nic, bo sorry, ale ja od Was nic nie widziałem już dawno.

Były czasy jak Sensual i xDestructx sie udzielali ale jakoś teraz nic nie ma.. no moze Dest czasami coś wrzuci.

Udostępnil, ma to już kupa ludzi więc luzu troche, bo nic na to nie poradzicie. Trzeba było się zastanawiać sprzedając dify, a nie teraz płakać i spamować w tematach.

Opublikowano

Nie jest źle, jeśli będzie trzeba, można się odwołać do wyłączenia kolejnych argumentów, call na mov eax, nullowanie etc, jednakże nie powinno być bez tego problemów. ;)

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Ja zrobiłem temat w którym stosu nie popsułem, ale oczywiście taki random kradnący czyjąś pracę jest bardziej doceniany. Na dodatek stworzyłem go wcześniej.

Były czasy jak Sensual i xDestructx sie udzielali ale jakoś teraz nic nie ma..

nie warto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...