Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dif] Blokada teleportu w dowodzeniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że kilka osób mnie o to prosiło postanowiłem poświęcić chwilkę ;p

This difference file has been created by IDA Pro

game
001249F0: 55 C3

pod 2089

testowane i działa w 100%

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

Więcej nic nikomu nie daje.

Difa dałem już tutaj, pierwszy bo wiedziałem że ta osoba udostępni kolejnego kupionego difa.

@eMaxx: Gościu kupił dify i wrzuca na MPC, daleko tak nie zajdzie, zobaczymy w czasie jego zajebistą pracę, jaki cwany będzie. :)

@eMaxx: 2@: Wiem, moja wina.

@eMaxx: 3@: Stacka raczej nie dostaniesz, bo on chyba tego nie kupił : >

@eMaxx: 4@: Nie, nie tylko ja, ale tylko ja byłem na tyle głupi i dawałem dify a nie jak np. Tenma wgrywał do game i dawał gotowe game, a tak po za tym, zrobiły to bodajże tylko 4 osoby z tego forum w tym, ja.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

mistrz. oczywiscie przyda sie.

przyda sie jeszcze stack 250 odbugowany.

@Sensi: To po co sprzedajecie difa, a nie zmodyfikowany game?

@Sensual: 912345@ A skąd wiesz?;> Tylko Ty go sprzedawałeś?

to tak jest jak ktoś nie może się pogodzić z tym że nie tylko on to potrafi :)

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

Nom, nie potrafię płacić po kilkadziesiąt, kilkaset złotych, za dify które później na forum udostępnię, wybacz.

Opublikowano

Nom, nie potrafię płacić po kilkadziesiąt, kilkaset złotych, za dify które później na forum udostępnię, wybacz.

Boli cię to że ktoś wrzuca coś co ty sprzedajesz ? i teraz hejtujesz . . .?

Bardzo cię proszę wyjdź z tych tematów i idź sprzedawaj swoje nędzne diffy...

Ja pierdole ludzie ogarnijcie się, koleś daje wam diffy których chyba jeszcze nikt na mpc nie udostępnił a jeżdzicie po nim jak po starych.

KTOŚ NIE DA DIFFA ŹLE, KTOŚ DA WAM DIFFA TAKŻE ŻLE. WEŹCIE SIĘ KUR*A ZAMKNIJCIE I WY*IERDALAĆ HEJTY Z TEMATU.

Opublikowano

Sensual Ci sprzedał, publikujesz. Opublikowałem nullowaniem i zmienianiem calli na mov eax, Sensu napisał, że możnaby zrobić to łatwiej dając return na deklarację funkcji, a Ty już musisz się wpierdalać i zakładać osobny temat. Korzystać z tego, że ktoś coś robi i publikować to za niego to po prostu skurwysyństwo. Eot.

PS. nie szkoda Ci kasy na coś, co później oddajesz setkom randomów za darmo?

Opublikowano

Prawda...

Ale co poradzisz. Według tych dzieci jest "konkurencja" wszędzie i nic za darmo nie dadzą bo myśli że napisze kilka bajtów i jak nie da komuś to będzie "Bogiem", a na dodatek bydlak jeszcze na tym zarobi. Taka osoba tylko chciałaby żeby ją wiecznie o coś prosić. Podoba mi się to że wreszcie ktoś zamknie mordę tym kozakom i pomoże tym którzy tego robić nie potrafią :P.Gdyby na epvp taki chaos panował nigdy nie dostalibyśmy od Niemców tego co dostaliśmy, a wydaje mi się że jednak zrobili sporo. Bo bardzo dużo tutków jest tylko translate i lekko edytowane od nich :P. Uszanujcie chociaż to że Ymir nie śledzi waszych nędznych "privów" i nie nakłada kar na każdy po kolei, a znowu wy toczycie wojnę o jego pliki i edytowanie ich "Kidy" nic więcej. Bardzo bym się ucieszył gdyby Ymir wreszcie coś z tym zrobił. Skończyło by się hejtowanie i na pewno każdy by docenił to co mógł robić bo niektórzy lubią to robić. Wypowiedź może i chaotyczna ale kto się wczyta to zrozumie ocb. Pozdro;p

Opublikowano
Ale co poradzisz. Według tych dzieci jest "konkurencja" wszędzie i nic za darmo nie dadzą bo myśli że napisze kilka bajtów i jak nie da komuś to będzie "Bogiem", a na dodatek bydlak jeszcze na tym zarobi. Taka osoba tylko chciałaby żeby ją wiecznie o coś prosić. Podoba mi się to że wreszcie ktoś zamknie mordę tym kozakom i pomoże tym którzy tego robić nie potrafią :P.

Zrobić, a ukraść/kupić i opublikować przypisując sobie stworzenie to co innego.

Opublikowano

Zrobić, a ukraść/kupić i opublikować przypisując sobie stworzenie to co innego.

Skoro to niby kupił to może zrobić z tym co chcę ?

Sprawa jest prosta, opublikował to a ci co sprzedają mają teraz "RZAL" i są wkurzeni :P

Ale i tak + dla tego pana za to co zrobił, normalny człowiek który chce pomóc innym.

Opublikowano

Skoro to niby kupił to może zrobić z tym co chcę ?

Sprawa jest prosta, opublikował to a ci co sprzedają mają teraz "RZAL" i są wkurzeni :P

Ale i tak + dla tego pana za to co zrobił, normalny człowiek który chce pomóc innym.

Normalny człowiek przed tym zanim "pomoże" nie płaci kilkudziesięciu/set złotych za pracę innych i nie pierdoli potem że to jego, więc skończ z tym usprawiedliwianiem.

Opublikowano

Nawet jeżeli coś edytujesz to prawnie to i tak należy do Ymira. Więc to co zrobisz jest tak jakby jego. Ale co Ci zależy czy to Twoje czy jego. Ważne że się dzieli i w momencie gdy to udostępnia już nie jest istotne czyje to jest bo każdy to ma. Nie tak jak te hejty. Tylko zobaczą nowy temat wchodzą z krytykować bo nie będzie zarobku już na tym : ). Tak jak już ktoś powiedział nowy temat = "Zlot hejtów". Przeważnie tutaj jest tak że ktoś coś zrobi to to pokazuje żeby się pochwalić i jeżeli zostanie do niego skierowana prośba o pomoc w tym albo nakierowanie (już nie mówię o danie) ale jakiś drobne wskazówki żeby kogoś komu na tym zależy naprowadzić to Ci wyjedzie ktoś zaraz z tekstem "zrób coś sam a nie prosisz". Ja to rozumiem ktoś poświęcił czas ale jak już wspomniałem troszkę komuś pomóc można i nie trzeba od razu dawać gotowca. Bo myślę że każdy docenia cudzą pracę i chęci pomocy. Jednak w przypadku tego forum to ciężko o tym powiedzieć.

Zresztą można tak gadać i gadać a i tak nikt nie zrozumie żadnych słów. Nawet tych najprostszych.

Pozdro hejty ;*.

Opublikowano

Ja edytuję tylko ich zawartość, a to co robię, jest moje, jednakże aby tego użyć potrzebna jest ich zawartość. :)

Opublikowano

Ja rozumiem, kupił, opublikował. Spoko, sam robiłem podobnie (ofc. nie kupowałem, ale publikowałem coś, czego inni sobie nie życzyli), ale skoro on to kupił, to niech nie przypisuje sobie własności tego difa, skoro nie on go zrobił. Rozumiesz?; f

Opublikowano

Rozumiem, ale w momencie kiedy daje to wszystkim to już nie jest istotne czyje to jest...

Rozumiesz ? ; >

Bo wszyscy to mają i każdy może się pod to podpisać.

Opublikowano

Rozumiem, ale w momencie kiedy daje to wszystkim to już nie jest istotne czyje to jest...

Rozumiesz ? ; >

Dokładnie, ja wgl nic bym nie dawał tutaj na MPC bo zejdą się hejty które będą pisać bzdury czy nie wiadomo co.

MPC - Zbiór cheatów, bugów itp do gier, to powinno być MPC - Zbiór hejterów i krytyków.

Opublikowano

Z tego co piszesz, wynika, że każdy ogarnia asm, w dodatku każdy zrobił tego difa i każdy udostępnił go, props.

Opublikowano

Nie może się każdy podpisać bo jednak jest coś takiego jak prawa autorskie itd. Nawet głupie questy moją te swoje prawa autorskie i nie można się pod coś podpisać. Bo w sumie patrząc tak jak Ty to ktoś dał w neta Windowsa xxxx, a skoro jest w necie to mogę się pod tym podpisać, czyli mówcie do mnie twórco Windowsa xxxx.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Rozumiesz ? ; >

I to jest powód dla którego tak mało na tym forum jest publikowanych rzeczy. Ktos zrobi, to potem kazdy podpisuje, ze to on był autorem.

Opublikowano

Nie może się każdy podpisać bo jednak jest coś takiego jak prawa autorskie itd. Nawet głupie questy moją te swoje prawa autorskie i nie można się pod coś podpisać. Bo w sumie patrząc tak jak Ty to ktoś dał w neta Windowsa xxxx, a skoro jest w necie to mogę się pod tym podpisać, czyli mówcie do mnie twórco Windowsa xxxx.

Hehe, tylko że z questami jest nieco inaczej, ponieważ funkcje wykorzystane w questach także mają swoje prawa autorskie, więc jeślibyś usunął z questa funkcje które mają owe prawa, to co by zostało?

@xXAsparteXx: Ale przecież liczą się lajki za publikacje, nie wiedziałeś!?

Opublikowano

Hehe, tylko że z questami jest nieco inaczej, ponieważ funkcje wykorzystane w questach także mają swoje prawa autorskie, więc jeślibyś usunął z questa funkcje które mają owe prawa, to co by zostało?

Zostałyby same zdania.

Co niektórzy oddaliby zycie byleby dostać lajka.

Opublikowano

@Ruudi temat tyczy się metina, a nie Twojej fantazji z windowsami ^^.

Mi to zwisa osobiście kto to stworzył ważne że jest i każdy ma szanse zaprezentowania tego w inny sposób ;p.

Opublikowano

Bardziej chodziło mi o to że przykładowo dasz jakiś quest na forum, niech to będzie chociażby nawet głupi input() i notice i umieszczasz swój komentarz że wykonał to Sensual itd, itp po czym jest ten quest pobierany/kopiowany itd. to nie można zmienić tego komentarza i podpisania questa jako swój.

A jak już mamy być tak dokładni to jakbyś usunął z serwera game, to co by zostało? ;p

up, ale to był tylko mały przykład. może to być nawet nie Windows tylko jakikolwiek program/skrypt itd

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Bardziej chodziło mi o to że przykładowo dasz jakiś quest na forum, niech to będzie chociażby nawet głupi input() i notice i umieszczasz swój komentarz że wykonał to Sensual itd, itp po czym jest ten quest pobierany/kopiowany itd. to nie można zmienić tego komentarza i podpisania questa jako swój.

A jak już mamy być tak dokładni to jakbyś usunął z serwera game, to co by zostało? ;p

Nie łap mnie za słowa xD, tylko że na te "prawa autorskie" mamy taki wpływ, że śmiać się chce. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...