Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PITERKA [RPG] [200 slot] [Własny Launcher] [SYSTEM AUTORYZACJI] [UNIKALNY]

cs-wtf_piterka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boże kolejne dziecko... Widzę, że Redpower + Industrial + buildcraft to zastrzeżone mody dla MachinesCraft ?

Proszę, nie kompromituj się swoimi komentarzami. CMF zrobił paczkę modów dla mnie, którą ja przerobiłem

i powywalałem zbędne mody.

Daj sobie spokój ja nie wtrącam się w twój serwerek.

Co do błędu...

Error został poprawiony !

ZACHĘCAM DO REJESTRACJI !

Przepraszam za tak wolną reakcję.. :/

Opublikowano

teraz juz dziala ale straszna lipa ze nawet rei minimap nie mozna zainstalowac bo sciaga na nowo...

Opublikowano

Serwer godny zainteresowania.

Od początku wiedziałem, że to jest to na co czekałem.

Gorąco polecam .!

Opublikowano

porażka serwer naprawde porażka, ludzie graja nagle admin kasuje frakcje, przez co tracimy itemy nie da sie wrocic tam gdzie bylismy, ogolnie admin olewa graczy tylko stowrzyl 3 serwery i kazdy jest beznadziejny zegnam i nie polecam serdecznie szkoda czasu

Opublikowano

Serwer do kitu. Admin wyzywa graczy od debili, z tym konkursem to fake. Ja z kolegą bez problemu instalujemy sobie reins minimap i radar wykrywający itemy itp. mówimy piterce o tym a on tylko pyta się jak to zrobiliśmy i nara. Założyliśmy gidlie, było wszystko ok do czasu. Piterka skasował wszystkim gidlie i nałożył opłatę za tworzenie nowej. Szkoda, że nie zrobiłem ss jak pan szanowny piterka wyzywał wszystkich na serwerze. Tak więc nie polecam, nie zagram nigdy więcej. Ogólnie żenada, a nie serwer. A tak fajnie sie zapowiadał.

P.S. Budowniczy nie lepsi, nie umieją dać cuba na budowle i dziwią się jak ludzie im niszczą, a potem ich zabijają bądź zabierają itemki. Ja osobiście nie niszczyłem ale widziałem całą sytuacje. Dziękuje, dobranoc.

Opublikowano

Co do WojnyGildi - przepraszam graczy za wyzywanie. Cóż wstyd mi teraz...

Po prostu poniosło mnie w nerwach. Proszę o wyrozumiałość - pracowałem nad launcherem

2 tygodnie i kilka godzin dziennie, a gracze mówią, że nie będą ściągać Launchera.

Stary serwer został zamknięty. (Teraz posiadam 2 serwery w tym 1 w budowie).

Przepraszam także za to, że usunąłem Frakcje na nowym serwerze WojnyGildi.

Spowodowane to było złą konfiguracją Factions :/...

Co do serwera RPG. Jak widać serwer jest w budowie.. Budowniczy nie mają dostępu do

cuboidów, ale zrobiłem duży cuboid i powiedziałem, by tam budowali budynki (później miałem je przekopiować

na inną mapkę i tam zrobić ładne miasto.)

BigBad, pisz do mnie na gg: 4213851.

Ps. W naszej bazie jest już 127 kont ! (w tym 64 konta premium).

Dziękujemy za rejestracje i za zaufanie !

Opublikowano

Dobry server co wy macie do niego dobrze sie zapowiadal i jest dobry a jak macie kompleksy to idze sie wyplakac ksiedzowi poprostu usunol bo maniacy co nawalajo 24 na godzine majo juz prawie wszystko a tak muszo kase uzbierac i juz beczo wiec server jest dobry polecam

Opublikowano

Serwer Fajny 10/10 Miła Administracja Przyjemna Gra Pozdrwiam i Zapraszam

No, no ładna zżynka z MachinesCraft'a...

Oj piterka, zrobił byś coś wreszcie sam i nie kradł cudzych pomysłów.

Myślisz że jak wszystko skopiowałeś z innych serwerów to odniesiesz sukces ? Mhm...

Launcher to nie wszystko. A o skinach wszystko powiedziałem Ci ja.

ODRADZAM GRAĆ NA TYM SERWERZE GDYŻ TO JEDEN WIELKI PLAGIAT !

KazikPl moze powiecmy o twoim serwerze dostalem ban za co ze sie spytalem jak sie dodaje do dzialki a Piterek bardziej od ciebie Ogarnia Ułomie z Lewego buta

Opublikowano

Nie polecam serwera, resety mapy co dwa tygodnie, niesluszne bany, nawet administracja nie chce odpisywac

ODRADZAM!!!!!

q0RGKo7.png?1

Opublikowano

szokon - już nie ma administracji.

Poza tym - PROSZĘ NIE WYPOWIADAĆ SIĘ NA TEMAT STAREGO MC4U...

Dlaczego wszyscy oceniają serwer nie na podstawie tego co się dzieje teraz,

tylko na podstawie opini sprzed hmm.. 4 miesięcy ?

mikser38 - proszę pisz do mnie na gg: 4213851

Opublikowano

Wojny Gidli: Dno, znikają itemy, reset itemów w eq każdy niedawno miał i w nano zbroi jest się tak wytrzymałym, że trzeba się tłuc godzinami diamentowymi mieczami z enchantem żeby się zabić.(nano saber zablokowany -_-) Pisałem do piterki na gg, ale nie odpisuje od dobrych 2 tygodni. Serwa nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...