Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PITERKA [RPG] [200 slot] [Własny Launcher] [SYSTEM AUTORYZACJI] [UNIKALNY]

cs-wtf_piterka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z minecrafta robią Assasina i Metina2 gdzie na serwerze można wgrać new bronie skiny itp kolejny serwer do topki

Topka

1. Lycosa

2. Piterka

3. Wolne

1390404700-U112610.png

Sygnaturę wykonał SylverWolf któremu dziękuje za nią :>

Opublikowano

Launcher jest plikiem o rozszerzeniu .jar , a więc wypakować to gdzieś trzeba. A więc nie instaluje się sam, trzeba to z minecraftem zgrać.

Edit. CO ja piszę... przez jave wystarczy odpalić.

Edit2. Wychodzi na to że dla No-Premium rejestracja konta wynosi 4 zł.

Opublikowano

Serwer bez zastrzeżeń. Miła administracja i mili gracze ^^ 0 cheaterów co mnie dziwi bo nie ważne na jaki serwer wszedłem były cheaty. Serwer godny polecenia. Pozdrawiam administrację i graczy ^^

Opublikowano

Jest TS? Będzie wgl. jakiś reset mapki?? bo normalnie nie ma gdzie się dobrze zabudować, praktycznie wszędzie są jakieś gówniane kupy klocków ... ;/

Opublikowano

Zagrałbym ale nie ściągam żadnych jebanych launcherów od kiedy jeden z takowych pod Metina2 przesłał moje passy od metina PL do właściciela, inny zaś wysłał passy steam do kogoś tam.

Opublikowano

odradzam wam servery by PITERKA mody sa ukradzione z servera MachinesCraft dawanie skinow tez PIERWSZI DALI CI Z MACHINESCRAFT

Jak odpali server bedzie wchodzil na niego raz na 2 tygodnie na skiny bd trzeba czekac zapwne az zachce mu sie cos robic

ODRADZAM WAM TEN SERVER

"Żyje by grać, gram by żyć" - Oto moja dewiza

Opublikowano

@UP - pozzzzdro życzę.

Paczka jest robiona przez CMF'a (zapraszam na teamsspeak3: ts3.piterka.pl ),

przerabiałem ją ja. Poza tym - bukkit nie może być z MachinesCraft, bo musiał być

edytowany pod autoryzację (dokładnie klasa ThreadLoginVerifer).

Cóż... Niektóre dzieci nie mogą się odczepić...

Opublikowano

beznadzieja budowniczy CTSG nie był ze ma podobny nick do ctsg to jeszcze chyba 7lat ma rozjebuje skrzynie jak piterka nie odda itemsów to nie gram na tym serwie z moimi przyjaciółmi nie polecam !!!!!!

Opublikowano

miałem nadzieje ze bedzie fajny serwer a tu piterka siedzi sobie i posty pisze zamiast naprawic panel eh zenada

Opublikowano

No, no ładna zżynka z MachinesCraft'a...

Oj piterka, zrobił byś coś wreszcie sam i nie kradł cudzych pomysłów.

Myślisz że jak wszystko skopiowałeś z innych serwerów to odniesiesz sukces ? Mhm...

Launcher to nie wszystko. A o skinach wszystko powiedziałem Ci ja.

ODRADZAM GRAĆ NA TYM SERWERZE GDYŻ TO JEDEN WIELKI PLAGIAT !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...