Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mass Effect 4 ?

mpm112

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

Dobra przed chwilą skończyłem Mass Effecta na DLC Extendent Cut. Możliwe Spoilery

Uprzedzam , że bardzo się rozpisze

Wiec zaczne od tego , że gre skończyłem czwartym zakończeniem. Istenieje. Jest to takie , że cykl dalej trwa. Żeby takie mieć wystarczy rozmiawiać z tym dzieckiem tak , że nie chcecie podjąć żadnego wyboru. Wtedy na chwlkę mu się zmieni głos na głos żniwiarza lecz nie wiem co on tam mówil i odejdzie. Po tym zakończeniu pojawia się którtka scenka na jakiejś planecie gdzie jest umieszczony nadajnik SOS. Następnie kamera nas prowadzi do takiej małej jaskini gdzie są umieszczone archiwa które tworzyła Liara T'soni. Nadajnik i archiwa pewnie kiedyś odkryją rozwinięte cywilizacje i będą wiedzieć jak się bronić przed nimi albo jak ich zgładzić. Jednego tylko nie rozumiem gdy te dziecko na cytadeli opisuje nam każde z zakończeń (o ile mamy dośc dużo zasobów wojjenych , żeby mieć je odblokowane) to w opisie czerwonego mówi , że wszyscy giną. To skoro na końcu gry w czerwonym zakończeniu jest ten filmik o którym rodzic opowiada dziecku o Komandorze Shepardzie to jakim cudem oni o nim wiedzą skoro podczas tamtego czerwonego zakończenia wszyscy zginęli. Możliwe jest , że odnaleźli nadajnik od Liary tylko nie była pokazana ta scenka z tym nadajnikiem. Więc w moim 4 zakończeniu też chyba nikt nie przeżył. Ale dziwi mnie jedno ruszająć na ostateczne starcie , że żniwiarzami nikt nie wiedział czy wygrają czy przegrają a na filmiku końcowym gdzie są pokazane te archiwa od Liary to one są tam włączone i Liara tam mówi nie wygraliśmy walki , ze Żniwiarzami. Skoro tak mówi to musiała dotrwać do końca wojny na ziemi polecieć na tą inna planetę (możliwe , że normandią) i umieścić tam nadajnik z najnowszą informacją , że nie wygrali wojny . Ale to tak nie może być bo nawet nie ma scenki z normandią a skoro jej nie ma to znaczy , że została zniszczona. Chyba , że reszta załogi Sheparda przeżyła poleciała na tą planęte i umieślili tam nadajnik. Ale to by było bez sęsu. Bo skoro tam doleciała to załgoga normandi liara itd itp musieli by przeżyć. Chyba , że umieścili tam nadajnik i on mógł sam rozpoznąć czy wojna wygrana czy nie.

Jedna rzecz a tyle możliwości

Teraz odpowiedź do kolegi mpm112

Dziecko które mówi nam na cytadeli o czerwonym zakończeniu wyraźnie mówi , że czerwone zakończenie zniszczy wszytskich więć jakim cudem może ktoś przeżyć ?

Jeśli ktoś jest spostrzegawczy to od tego momentu kiedy shepard dostaje promieniam na jego kombinezonie nie ma już znaczka N7. Gdy wybierzemy czerwone zakończenie to na końcu jest scenka z kombinezonem N7 nawet jest tam znaczek ale to nie może być Shepard skoro on nie miał znaczka N7 od uderzania promieniem żniwiarza. Więc nie wiadomo kto to jest. I nie wiadomo też ile tam wytrzymał.

Dobra teraz napiszę coś o cyklu żniwiarzy bo to mnie dręczy

Jak wiecie cykl już spotkał wiele istnień. Proteanów itd itp. Podczas rozmowy z tym dzieckiem mówi ono , że cykl już się powtarzał miliony razy lecz nie wiadomo czy wtedy była rasa ludzka. Ale do tego nic nie mam cykl mógł się powtarzać w różnych częściach wszechświata. Ale podczas naszej rozmowy z dzieckiem jest taki cytat

......kiedy przybyliśmy po was tu ostatnim razem....

Z tego cytaty wynika , że dla ludzkości to jest chyba 2 cykl lecz nie wiadomo ( dlaczego 2 ? bo wcześniej rasa ludzka mogła nie istnieć). I mówi TU czyli do układu słonecznego. Wieć skoro na Ziemi żyli ludzie i żniwiarze po nich przybli i ich wynisczyli to na ziemi pojawiła się nowa cywylizacja (Sheparda) z tego co wynika. Ale skoro poprzednia cywilizacja była tak samo rozwinięta jak aktualna cywilizacja to musieli prowadzić wojnę. A jak wojna się skończyła i ludzie przegrali to ziemia musiała wyglądać okropnie i nowa narodziła by się w takim syfie ? Czy ktoś to posprzątał ?. Myślałem , że poprzednia ludzka cywilizacja żyła na innej planecie . ale te dziecko nam mówi kiedy przybyliśmy TU ostatnim razem. Mówi tu to znaczy , że na planete ziemię. Wieć ktoś musiał popsprzątać ten syf żeby inna cywilizacja mogła się narodzić znów na ziemi.

A jeśli chodzi o to co pisałem na początku to to mi się chyba nie wydaje , że rasa ludzka żyje 2 cykle wydaje mi się że żyła więcej cykli. To jest bardzo skomplikowane. A i wie ktoś może o co chodzi z tym dzieckiem ? To jest jakieś rozwinięte SI ?

W następnym poście napisze o tym jak to powinno się zakończyć.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra przed chwilą skończyłem Mass Effecta na DLC Extendent Cut. Możliwe Spoilery

Uprzedzam , że bardzo się rozpisze

Wiec zaczne od tego , że gre skończyłem czwartym zakończeniem. Istenieje. Jest to takie , że cykl dalej trwa. Żeby takie mieć wystarczy rozmiawiać z tym dzieckiem tak , że nie chcecie podjąć żadnego wyboru. Wtedy na chwlkę mu się zmieni głos na głos żniwiarza lecz nie wiem co on tam mówil i odejdzie. Po tym zakończeniu pojawia się którtka scenka na jakiejś planecie gdzie jest umieszczony nadajnik SOS. Następnie kamera nas prowadzi do takiej małej jaskini gdzie są umieszczone archiwa które tworzyła Liara T'soni. Nadajnik i archiwa pewnie kiedyś odkryją rozwinięte cywilizacje i będą wiedzieć jak się bronić przed nimi albo jak ich zgładzić. Jednego tylko nie rozumiem gdy te dziecko na cytadeli opisuje nam każde z zakończeń (o ile mamy dośc dużo zasobów wojjenych , żeby mieć je odblokowane) to w opisie czerwonego mówi , że wszyscy giną. To skoro na końcu gry w czerwonym zakończeniu jest ten filmik o którym rodzic opowiada dziecku o Komandorze Shepardzie to jakim cudem oni o nim wiedzą skoro podczas tamtego czerwonego zakończenia wszyscy zginęli. Możliwe jest , że odnaleźli nadajnik od Liary tylko nie była pokazana ta scenka z tym nadajnikiem. Więc w moim 4 zakończeniu też chyba nikt nie przeżył. Ale dziwi mnie jedno ruszająć na ostateczne starcie , że żniwiarzami nikt nie wiedział czy wygrają czy przegrają a na filmiku końcowym gdzie są pokazane te archiwa od Liary to one są tam włączone i Liara tam mówi nie wygraliśmy walki , ze Żniwiarzami. Skoro tak mówi to musiała dotrwać do końca wojny na ziemi polecieć na tą inna planetę (możliwe , że normandią) i umieścić tam nadajnik z najnowszą informacją , że nie wygrali wojny . Ale to tak nie może być bo nawet nie ma scenki z normandią a skoro jej nie ma to znaczy , że została zniszczona. Chyba , że reszta załogi Sheparda przeżyła poleciała na tą planęte i umieślili tam nadajnik. Ale to by było bez sęsu. Bo skoro tam doleciała to załgoga normandi liara itd itp musieli by przeżyć. Chyba , że umieścili tam nadajnik i on mógł sam rozpoznąć czy wojna wygrana czy nie.

Jedna rzecz a tyle możliwości

Dziecko które mówi nam na cytadeli o czerwonym zakończeniu wyraźnie mówi , że czerwone zakończenie zniszczy wszytskich więć jakim cudem może ktoś przeżyć ?

Jeśli ktoś jest spostrzegawczy to od tego momentu kiedy shepard dostaje promieniam na jego kombinezonie nie ma już znaczka N7. Gdy wybierzemy czerwone zakończenie to na końcu jest scenka z kombinezonem N7 nawet jest tam znaczek ale to nie może być Shepard skoro on nie miał znaczka N7 od uderzania promieniem żniwiarza. Więc nie wiadomo kto to jest. I nie wiadomo też ile tam wytrzymał.

Dobra teraz napiszę coś o cyklu żniwiarzy bo to mnie dręczy

Jak wiecie cykl już spotkał wiele istnień. Proteanów itd itp. Podczas rozmowy z tym dzieckiem mówi ono , że cykl już się powtarzał miliony razy lecz nie wiadomo czy wtedy była rasa ludzka. Ale do tego nic nie mam cykl mógł się powtarzać w różnych częściach wszechświata. Ale podczas naszej rozmowy z dzieckiem jest taki cytat

Z tego cytaty wynika , że dla ludzkości to jest chyba 2 cykl lecz nie wiadomo ( dlaczego 2 ? bo wcześniej rasa ludzka mogła nie istnieć). I mówi TU czyli do układu słonecznego. Wieć skoro na Ziemi żyli ludzie i żniwiarze po nich przybli i ich wynisczyli to na ziemi pojawiła się nowa cywylizacja (Sheparda) z tego co wynika. Ale skoro poprzednia cywilizacja była tak samo rozwinięta jak aktualna cywilizacja to musieli prowadzić wojnę. A jak wojna się skończyła i ludzie przegrali to ziemia musiała wyglądać okropnie i nowa narodziła by się w takim syfie ? Czy ktoś to posprzątał ?. Myślałem , że poprzednia ludzka cywilizacja żyła na innej planecie . ale te dziecko nam mówi kiedy przybyliśmy TU ostatnim razem. Mówi tu to znaczy , że na planete ziemię. Wieć ktoś musiał popsprzątać ten syf żeby inna cywilizacja mogła się narodzić znów na ziemi.

A jeśli chodzi o to co pisałem na początku to to mi się chyba nie wydaje , że rasa ludzka żyje 2 cykle wydaje mi się że żyła więcej cykli. To jest bardzo skomplikowane. A i wie ktoś może o co chodzi z tym dzieckiem ? To jest jakieś rozwinięte SI ?

W następnym poście napisze o tym jak to powinno się zakończyć.

Trzeba dodać, że kosiarki niszczyły tylko zaawansowane rasy, a nasza nie była dostatecznie rozwinięta aby ją trzeba było skosić.

Jeśli ktoś jest spostrzegawczy to od tego momentu kiedy

Shepard

dostaje promieniam na jego kombinezonie nie ma już znaczka N7. Gdy wybierzemy czerwone zakończenie to na końcu jest scenka z kombinezonem N7 nawet jest tam znaczek ale to nie może być

Shepard

skoro on nie miał znaczka N7 od uderzania promieniem żniwiarza. Więc nie wiadomo kto to jest. I nie wiadomo też ile tam wytrzymał.

Nie niszczy każdego, coś źle zrozumiałeś :) Niszczy Kosiarki oraz Gethy stąd inni przeżyli. Dodam, że Shepard dotarł najdalej z tych wszystkich cykli, to może wam wiele wyjaśnić.

Tak dla przypomnienia Shepard to imię i piszemy z dużej litery :)

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Gość kamil40013
Opublikowano

Dobre spostrzeżenie. Rzeczywiśćie ludzkość mogła nie być wtedy tak rozwinięta. Ale na pewno wcześniej juz był 1 cykl dla rasy ludzkiej ponieważ dziecko mówiło , że przybliliśmy już tu po was ostatnim razem . Ale dziwi mnie kto to posprzątał.

Dodam , że red ending niszczy też przekaźniki masy

Ale nie rozumiem zakończenia kontroli. Myśli Sheparda zostają i konruluje Żniwiarzy totalnie tego nie ogarniam

Opublikowano

Nie niszczy ich tylko uszkadza, bo jeśli by został zniszczony to już po Układnie Słonecznym :/ Patrz zakończenie Arrival DLC do ME2. Jednak myślę, że odbudują :) Jak odbudowali Cytadele to i przekaźniki tylko z czasem. W kontroli mamy Sheparda kosmicznego Jezusa przerobionego na kosiarkę.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Gość kamil40013
Opublikowano

@Up

Obejrze.

Czyli w zakończeniu kontroli Shepard staje się żniwiarzem

Opublikowano

@Up

Obejrze.

Czyli w zakończeniu kontroli Shepard staje się żniwiarzem

Tak w pewnym sensie. Co prawda to on kontroluje jednak to zakończenie jest za piękne.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

mass efect 4 nie postanie nawet mówiono że to ostatnia wersja tej gry (Trylogia)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Dobra każdy ma swoją opinię, szanuję to. Jednak po tym jak BioWare potwierdziło, że czerwone zakończenie jest kanonicznym oraz, że Shepard przeżył. Każdy wywnioskuje, że będą następne cześć. Co prawda skończył się trylogia Sheparda, ale nie uniwersum. Po prostu to gigantyczne sumy pieniędzy. Większość z was nigdy takiej nie zobaczy i na pewno nie zrezygnują z tego.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Gość kamil40013
Opublikowano

Dobra każdy ma swoją opinię, szanuję to. Jednak po tym jak BioWare potwierdziło, że czerwone zakończenie jest kanonicznym oraz, że Shepard przeżył. Każdy wywnioskuje, że będą następne cześć. Co prawda skończył się trylogia Sheparda, ale nie uniwersum. Po prostu to gigantyczne sumy pieniędzy. Większość z was nigdy takiej nie zobaczy i na pewno nie zrezygnują z tego.

Tak w me 3 miałeś zakończenie inne niż czerwone bo Shepard nie przeżył i po wczytaniu save do me 4 jak będzie pokazuje ci się

Shepard nie przeżył w me 3 spróbuj jeszcze raz xD

Szczerze mówiąc to nazwa tematu powinna się zmienić Dyskusja o zakońćzeniu mass effect'a.

Teraz coś do tematu.

Nie wyobrażam sobie Mass Effecta bez Normandii i Jokera itd itp. Shepard to dobra postać lecz niewiadomo czy będziemy nią grać w Me 4 jak będzie czy w jakiejś innej grze na tym uniwersum. Ale zanim cokolwiek wyjdzie Me 4 czy co inne na tym uniwersum to BioWare musi zająć się innymi premierami Dragon Age 3 i tam jeszcze nad czymś pracują ale nie wiem nad czym. A te gry są przewidywane na 2013. Zobaczymy pewnie wezną się za to co przyniesie im więcej kasy.

Opublikowano

Dodam tylko, że w ME 2 też była taka sytuacja, że nasz bohater mógł umrzeć, a po mimo tego ME3 zostało wydane, wiec to, że w ME3 nie w każdym przeżył to nic nie musi znaczyć. Muszę też dodać, że Dragon Age to nie jest flagowy produkt BioWare i on schodzi na drugi plan. Zapewne o ME4 usłyszymy na następnym E3...

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Gość kamil40013
Opublikowano

@UP

Mam nadzieje , że programiści skupią się na długości gry i fabule a nie na grafice. Co do ME 1 grafika nie jest najlepsza ale gra jest świetna. W ME 2 grafika już jest normalna i taka mogła by być we wszytskich częściach. A we me 3 wiadomo jeszcze lepsza. Zobaczymy

Opublikowano

W 2 była misja samobójcza i co ? ;P

Czwórka powstanie , EA musi zarabiać :)

Co do grafiki do nadal ten sam silnik i ta sama grafika w ME3 jak i do ME2 z bardzo małymi poprawkami ...:)

Dragon Age 2 było niewypałem ,nawalanie na ślepo z aktywną pauzą ,bardzo słabo przyjęta gra .

Zakończenia decydowały też o losie załogi ,tu zapewne będzie można wczytać save ;P

1331059428-U215643.gif

Gość kamil40013
Opublikowano

@Up

W DLC Extendent Cut cała załoga przeżywa . Ale film który pokazuje się po zakonczeniu napisów końcowych ta rozmowa ojca z dzieckiem dzieje się wiele lat później gdy załogoa i towarzysze Sheparda już pewnie nie żyją. No chyba , że liara t'soni bo asari żyją bardzo długo. Skąd ta info w tym filmiku jest dialog

to działo się dawno , czas zatarł pewne ślady......

To jest dowód cytat z tego filmu. Jedynie w zakońćzeniu syntezy jest możliwość pokanania śmiertelności.Ale w syntezie Shepard ginie. Więc z tego wynika , że all dead.

Opublikowano

W syntezie wszyscy przeżyją poza Shepardem. A żeby było mało, to jak użyjesz Syntezy, to Żniwiarze pomagają odbudować galaktykę, oraz dzielą się wiedzą o poprzednich ich inwazjach na galaktykę, czyli o Proteanach również zapewne. Tak wynika z MassEffectWikia.

Opublikowano

Tak w pewnym sensie. Co prawda to on kontroluje jednak to zakończenie jest za piękne.

Wszyscy żniwiarze są jakby podłączeni do jednej sieci i wszyscy myślą jednakowo - co zobaczy jeden, widzą wszyscy. Tak wynika z książęk. A po wybraniu opcji syntezy Shepard zostaje jakby adminem tej sieci i to on zaczyna nimi rządzić. Epickie zakończenie ;D

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

@Up

W DLC Extendent Cut cała załoga przeżywa . Ale film który pokazuje się po zakonczeniu napisów końcowych ta rozmowa ojca z dzieckiem dzieje się wiele lat później gdy załogoa i towarzysze Sheparda już pewnie nie żyją. No chyba , że liara t'soni bo asari żyją bardzo długo. Skąd ta info w tym filmiku jest dialog

To jest dowód cytat z tego filmu. Jedynie w zakońćzeniu syntezy jest możliwość pokanania śmiertelności.Ale w syntezie Shepard ginie. Więc z tego wynika , że all dead.

Nie cała przeżywa... W czerwonym zakończeniu ginie EDI (jej ciało) Co do rozmowy dziadka z wnukiem (tak wywnioskowałem) i przy założeniu, że to ktoś z naszej drużyny i nie jest to Asari można wywnioskować, że ta rozmowa odbyła się do 130 lat. Przecież nie każdy będzie żyć wiecznie. Wyjątkiem jest zakończenie syntezy, ale do końca nie jestem pewnie, czy to daje nieśmiertelności, czy długowieczność.

Fredi11

W kontroli Shepard jak sama nazwa skazuje kontroluje żniwiarzy, ale w Syntezie on po prostu ginie. Kosiarki współpracują z innymi rasami dzieląc się całą wiedzą jaką posiadali z wcześniejszych cykli. Chciałbym zobaczyć ślub człowieka z zombie... Przecież synteza na to pozwala.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Nikt rozsądny nie morduje kury znoszącej złote jajka, a taką niewątpliwie jest seria Mass Effect. To, że kiedyś twórcy gry stwierdzili, że to będzie trylogia nie oznacza absolutnie, że nie mają już prawa zmienić zdania. Gra jest cudna, prawie wszystkim się podoba, do tego jest dochodowa. Niech ktoś poda choć jeden logiczny i rozsądny powód, dla którego BioWare nie miałoby się zabrać za robienie ME4. Czy to będzie kontynuacja przygód Sheparda, czy zupełnie nowe dzieło, tego nie wiadomo na pewno, ale zakończenie ME3 każe nam sądzić, że czeka nas jeszcze jedna historia o Shepardzie (ostatnia scena po napisach końcowych wręcz dobitnie to sugeruje).

Argumenty, że trzeba by zmieniać wszystkie zakończenia w ME3 są bez sensu. Przecież to samo było w ME2. Nasza postać mogła przeżyć, albo nie. Zakończenie mogło być totalną klapą, albo wielkim happy endem. Trochę podobnie jest w ME3, choć tam brane pod uwagę są nie tylko losy postaci, ale całej galaktyki. Te są juz trochę narzucone z góry. Jeśli zniszczenie ma być kanonicznym zakończeniem, to wnioski są bardzo proste i logiczne: Kontynuacja będzie się opierać na takim zakończeniu. Jeśli wybraliśmy w naszej grze inne, to najzwyczajniej w świecie nie będziemy mogli wczytać save z ME3. Będziemy zaczynać grę od zera, chyba, że przejdziemy ME3 jeszcze raz. To samo było w ME2. Jeśli Shepard umarł, to nie można było wczytać zapisu gry w ME3.

Poza tym, to jest historia s-f. Co to oznacza? Że to jest to opowieść fantasy (zmyślona, fantastyczna, nieprawdziwa) która opiera się na nauce. Taki gatunek cechuje się tym, że tu możliwe jest wszystko i to dosłownie. Fakt, że Shepard poświęcił swoje życie jeśli postanowił wybrać inne rozwiązanie problemu ze żniwiarzami iż zniszczenie nie oznacza bynajmniej, że musiał umrzeć ostatecznie. Co było w ME2? Na samym początku nasza postać umarła, a potem Cerberus ją wskrzesił. Kto więc u licha powiedział, że podobny scenariusz nie może mieć miejsca w ME4? :)

Mam ogromną nadzieję, że BioWare coś wykombinuje. Jeśli poziom gry będzie conajmniej taki jak w ME3 (ze wszystkimi dlc rzecz jasna) lub lepszy, to ja prawie na pewno będę zadowolony.

Opublikowano

Jeśli chodzi o trudność gry. To powiem wam, że na kadecie już można czuć się, jakby się grało na żołnierzu w ME3. :D

Anyway... Podejrzewam że do 2014 roku, ME3 będzie wspierane DLC do Singla oraz do Multiplayera. W tym że do Singla, nie będzie już żadnego, związanego z zakończeniami. Możliwe że będzie coś o genezie żniwiarzy, bo ten wątek Dzieciak z Tygla rozpoczął, i fani już snują domysły że Lewiatan z Dis. Może nam znacznie więcej powiedzieć.

Gość kamil40013
Opublikowano

Kiedyś nie wychodziło tyle DLC do gier co dzieisaj. Tylko wychodziły dodatki które szło kupić w sklepie i zawierały one więcej materiałów niż dzisiejsze DLC po mimo , że kosztują tyle samo

@UP2

Być może na początku me 4 będzie krótka scenka opowiadająca dalszą część zakończenia me 3 (co się stało z shepardem itd.) Fajnie by było jakby me 4 opowiadało by dalej historię komadora Sheparda.

Może ktoś podrzucić link do zakończenia me 2 gdzie Shepard ginie

Opublikowano

Najgorsze zakończenie w ME2 wszyscy zginęli:

Być może na początku me 4 będzie krótka scenka opowiadająca dalszą część zakończenia me 3 (co się stało z shepardem itd.) Fajnie by było jakby me 4 opowiadało by dalej historię komadora Sheparda.

Po co jakaś scenka skoro zostało to wyjaśnione w DLC do Me3...

Jak pomogłeś to mógłbyś dać mi Lubię to.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Skoro to ma być trylogia to raczej będzie DLC bedzie bardziej oryginalne

nieregulaminowa sygna

Gość kamil40013
Opublikowano

Najgorsze zakończenie w ME2 wszyscy zginęli:

Po co jakaś scenka skoro zostało to wyjaśnione w DLC do Me3...

Jak pomogłeś to mógłbyś dać mi Lubię to.

Wszyscy załoga też ? I od czego to zależy ?

Like It. Już ci dałem (:

Skoro to ma być trylogia to raczej będzie DLC bedzie bardziej oryginalne

DLC najwyżej będzie zawierać góra 1 albo 2 misję. Chyba każdy woli ME 4 niż DLC do me 3

Opublikowano

Wszyscy załoga też ? I od czego to zależy ?

Like It. Już ci dałem (:

DLC najwyżej będzie zawierać góra 1 albo 2 misję. Chyba każdy woli ME 4 niż DLC do me 3

Ilość trumien na końcu zależy od:

• Stopnia lojalności danego członka załogi ( jeżeli wykonałeś misję, którą ci zlecił to wtedy jest lojalny i dostaje nowe ubranie)
  • Decyzji jakie podejmujesz podczas samej misji np. wybranie osoby, która ma odtworzyć drzwi, czy chronić je jak najdłużej.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Gość kamil40013
Opublikowano

Ok. Ale cała drużyna nie ginie tylko niektóre osoby.

Opublikowano

Zapewniam was, że słowa Caseya Hudsona nie należy brać na poważnie. :P Ponieważ to on mówił że ME to będzie trylogia, a nie wiadomo jaka seria. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...