Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mass Effect 4 ?

mpm112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czego oczekiwalibyście od ME4?

Czy kolejna część Mass Effect w ogóle powstanie?

Proszę się wypowiadać tylko na ten temat!

Moja opinia:

Na pewno powstanie bo to są pieniążki, a one zachęcają do pracy :) Oczekiwałbym otwartego świata (coś jak Fallout)

Mój nowy Internet:

2813783276.png

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Według mnie NIE powstanie ME4,ponieważ stwórcy mówili że to trylogia.Może powstanie jakaś inna gra,która będzie podobna.

Czego bym wymagał.....

Na pewno Otwartego Świata,lepszej Cytadeli,Dobrej Grafiki,Luzu( W ME3 czuć takie napięcie w ME1 I ME2 takiego czegoś nie czuć),Dobrego Multi(Chodzi o różne tryby gry np,:DeathMatch* itp.),Więcej Klas Postaci,Więcej członków Druzyny i wszystkiego czego brakowało w ME1, ME2, ME3

(DLA NIEWIEDZĄCYCH)*-DeathMatch-Pojedynek postać na postać.

Opublikowano

Nie chodzi mi jako dalsze przygody Sheparda, tylko inna historia w tym uniwersum, a po wypowiedzi BioWare aby zatrzymać sobie save z ME3 można coś przypuszczać :)

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Powstanie, mało znacie się na polityce EA. Jeśli uznają, że gra może przynieść kasę ( A ME4 na 100% by przyniosło) to zrobią to, choćby to miała być platformówka...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Powstać pewnie powstanie. Ciekaw jestem tylko za ile lat. :rolleyes:

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

Zatrzymajcie save = oczekujcie DLC = wydawajcie kase.

Niekoniecznie oznacza to ME4 chociaż chciałbym żeby tak było :)

:)
Opublikowano

Jeśli okaże się, że zakończenie z zniszczeniem żniwiarzy jest kanoniczne. To ME4 będzie nieuniknione, bo ostatnio Bioware oświadczyło, że Shepard jak leży na ziemi po zniszczeniu żniwiarzy... Że Shepard żyje ! Furtka do DLC lub ME4 stoi otwarta.

Opublikowano

Jak dla mnie pewnie powstanie, ale nie kupię już tej części/DLC, trójka tak mnie zawiodła, że aż boli ;/.

Opublikowano

Ale DLC w trójce wyprostowało sprawy, teraz jedynie kilka drobnostek jest niewyjaśnionych i bez sensu, ale żadna gra nie uniknęła takich baboli w zakończeniu :)

W ME3 czuć takie napięcie w ME1 I ME2 takiego czegoś nie czuć

Dla mnie to właśnie jest rzecz cudna, ze cały czas coś się dzieje i mamy taką świadomość, że naprawdę my stoimy na czele tego wszystkiego...

Co do ME4 - chciałbym żeby było, bo ta seria ma niesamowity potencjał. A EA uwielbia pieniążki, więc...

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Pomijając fakt, że fakt racja... Jeszcze trochę spraw wyjaśnionych nie jest...

To mamy teraz furtkę do DLC i podejrzewam że lista będzie następująca.

Lewiatan z Dis.

Omega.

Multiplayer DLC.

Inne.

Więc będzie ME3 jeszcze długo wspierane.

Opublikowano

Średnio każda gra od EA jest wspierana przez 1,5 roku, wiec zapewne niedługo możemy spodziewać się jakiejś informacji na temat nowego ME.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Jako iż była cofka napiszę jeszcze raz ;P

Tak dla odświeżenia tematu.

Dobrego multi - takiego kosmicznego bf ,jako iż wcześniej robili fps multiplayer w świecie ME ,ale go anulowali mają już sporo gotowe i mogą to wykorzystać .

I dobrej fabuły ,wszystko ma być jasne i dobre ,nie chcemy powtórki z ME 3 .

1331059428-U215643.gif

Gość kamil40013
Opublikowano

Mass effect 4 nie powstanie. Ale bio ware nie che porzucić uniwersum mass effect. Mozliwe ze powstanie inna gra na tym świecie byle by tylko była utrzymana w klimacie mass effect

Opublikowano

Skąd takie info ?

Zakończenie ,w którym Shepard decyduje się zniszczyć żniwiarza ,może być kanonicznym , a on w nim przeżywa

A polityka EA jest dobrze znana - jak najwięcej zarobić ;P

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Mass effect 4 nie powstanie. Ale bio ware nie che porzucić uniwersum mass effect. Mozliwe ze powstanie inna gra na tym świecie byle by tylko była utrzymana w klimacie mass effect

Po pierwsze BioWare do kurtki nędzy i nie mass effect tylko Mass Effect. Według mojego zdania na pewno zrobią może nie z starym bohaterem, ale zrobią. Przecież to są grube miliony $$

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Gość kamil40013
Opublikowano

W jednym z zakończeń widzimy pancerz Sheparda i to jak nabiera oddech. Faktycznie może przeżył to zakończenie ale nie wiadmo jak długo pożył czy coś takiego i czy ktoś mu pomógł. Poza tym jak on przeżył upadek na orbite ?. Na innym forum czytałem , że jeśli by on przeżył to bioware mogło by kontynuować to na tej podstawie ale wtedy mass effect 3 musiał by mieć jedno zakończenie a nie kilka.

Opublikowano

Nie koniecznie musi być tylko jedno zakończenie. Dodatkowo dlaczego uważasz, że ten oddech był na ziemi?? Może był on w szczątkach cytadeli. Jak już wspominałem jeśli nie Mass Effect 4 z Shepardem to na pewno z kimś innym.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

W jednym z zakończeń widzimy pancerz Sheparda i to jak nabiera oddech. Faktycznie może przeżył to zakończenie ale nie wiadmo jak długo pożył czy coś takiego i czy ktoś mu pomógł. Poza tym jak on przeżył upadek na orbite ?. Na innym forum czytałem , że jeśli by on przeżył to bioware mogło by kontynuować to na tej podstawie ale wtedy mass effect 3 musiał by mieć jedno zakończenie a nie kilka.

Tylko BioWare ostatnio przyznało ,że to on i przeżył...

Mogliście zauważyć, że w zakończeniu <żyjący Shepard>, partner(ka) komandora umieszcza jego imię na ścianie pamięci i spogląda w górę, jakby był(a) zamyślony(a). sugeruje to, że ukochany(a) nie jest gotowy(a) na pogodzenie się ze śmiercią Sheparda, a ostatnia scena potwierdza, że miał(a) rację. Gdy Normandia odlatuje, jest nadzieja, że partner(ka) i Shepard znowu będą razem.

1331059428-U215643.gif

Gość kamil40013
Opublikowano

Tylko BioWare ostatnio przyznało ,że to on i przeżył...

Mogliście zauważyć, że w zakończeniu <żyjący Shepard>, partner(ka) komandora umieszcza jego imię na ścianie pamięci i spogląda w górę, jakby był(a) zamyślony(a). sugeruje to, że ukochany(a) nie jest gotowy(a) na pogodzenie się ze śmiercią Sheparda, a ostatnia scena potwierdza, że miał(a) rację. Gdy Normandia odlatuje, jest nadzieja, że partner(ka) i Shepard znowu będą razem.

Skoro ma być kontynuacja przygody to w każdym zakończeniu by musiał przeżyć bo z tego co wiemy to przeżywa chyba tylko w tym gdzie widać jego oddech.

Po drugie jaka partnerka lub partner ?. Ja osobiście nie miałem żądnych romansów w ządnym me. I na zakończeniu gry nie miałem takiej scenki o umieszczeniu jego imienia na tablicy.

Jeśli to się tyczy Extendent cut to jeszcze nie skończyłem tego dodatku.

Opublikowano

Nie tylko ...

Proszę kolego :

http://www.cdaction.pl/news-27466/mass-effect-3-bioware-zdradza-wielka-tajemnice-dotyczaca-sheparda-spoiler.html

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Jeśli będzie kolejna część to będzie zajebiście. Bioware przyniesie to dużo kasy podobnie jakich poprzednio części. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Według mnie nie będzie ME4 , ponieważ Bioware napisało że to już koniec przygód naszego Sheparda , jeżeli znajdę gdzieś w historii ten artykuł to chętnie podeśle. A co do kontynuacji z światem i fabułą może być różnie.

2wmgbqp.jpg

W.E.N.A FAN

Opublikowano

Według mnie nie będzie ME4 , ponieważ Bioware napisało że to już koniec przygód naszego Sheparda , jeżeli znajdę gdzieś w historii ten artykuł to chętnie podeśle. A co do kontynuacji z światem i fabułą może być różnie.

Skoro ma być kontynuacja przygody to w każdym zakończeniu by musiał przeżyć bo z tego co wiemy to przeżywa chyba tylko w tym gdzie widać jego oddech.

Po drugie jaka partnerka lub partner ?. Ja osobiście nie miałem żądnych romansów w ządnym me. I na zakończeniu gry nie miałem takiej scenki o umieszczeniu jego imienia na tablicy.

Jeśli to się tyczy Extendent cut to jeszcze nie skończyłem tego dodatku.

To chyba wszystko wam wyjaśni:

przechwytywanielq.png

Link do tematu:

http://social.bioware.com/forum/1/topic/355/index/12758618

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Gość kamil40013
Opublikowano

@UP

Przetłumacz dla innych , żeby widzieli o co chodzi :D

Nie tylko ...

Proszę kolego :

http://www.cdaction.pl/news-27466/mass-effect-3-bioware-zdradza-wielka-tajemnice-dotyczaca-sheparda-spoiler.html

W tym artykule pisze , że ta scenka pojawia się po napisach końcowych nie stety ja wyłączyłem gre zaraz jak zaczęły się napisy końcowe -.-

Kto wie… może więc nie pożegnaliśmy jeszcze ostatecznie komandora, a czerwone zakończenie będzie kanonicznym? Co o tym sądzicie?

Cytat z artykułu któy podesłałeś.Jak by miało być me 4 to musiał by w każdym zakończeniu przeżyć. Chyba , że wyjdzie nowe dlc zakończeniowe xD

Opublikowano

Nie musi w każdym. Czerwone zakończenie jest kanoniczne. Jeżeli nie rozumiesz tego słowa to poszukaj sobie w Googlach. Jeżeli ci się nie pojawiła to masz za mało zasobów wojennych. Mi tam się za pierwszym razem ukazała.

Tłumaczenie najważniejszej wypowiedzi:

Mogliście zauważyć, że w zakończeniu <żyjący Shepard>, partner(ka) komandora umieszcza jego imię na ścianie pamięci i spogląda w górę, jakby był(a) zamyślony(a). sugeruje to, że ukochany(a) nie jest gotowy(a) na pogodzenie się ze śmiercią Sheparda, a ostatnia scena potwierdza, że miał(a) rację. Gdy Normandia odlatuje, jest nadzieja, że partner(ka) iShepard znowu będą razem.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...