Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] MachinesCraft [RedPower] [ComputerCraft] [IndustrialCraft] [BuildCraft] i wiele więcej [dużo pluginów] Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj oj , Kamilox. Nie płacz , że to była taka wielka farma. Pare drzewek Ci zniszczyli i wielki płacz.

Zresztą po co Ci to było? Dałbym Ci z 3 skrzynie tej gumy i byłby spokuj. Ale wybrałeś bana więc papa.

P.S

A ty mesi400 też mnie nie wkurwiaj , bo chciałeś działke a nie miałeś kasy. Mowiłem Ci , że wybierz którą chcesz w moim mieście , a ty ciagle spamowałeś tym ..

Opublikowano

NIE POLECAM !!! Server nieogarniety !!! Dostalem bana nawet nie wiem za co ... Taki EMQ ustawia sobie waypointy na wsyzstkich działkach i jak ktos jest np z diamentowym mieczem podlatuje, zabija cie i

wyzywa,wysmiewa. Bartek chroni dupsko emq i nic na to . Kamiloxowi zgriefowali farme gum a on dal bana Kamiloxowi zamisast im. Poszlem tam zobaczyc i stoje kolo nich wyskajkuje na mnie gruby i mnie zabija ???

Tyle z mojej strony. Sikoriusz.

PS. Czemu na mojej działce moze mnie ktos zabic ???

PS2.kazikp uspokuj sie ktos napisze zle o sevie to zarasz masz jakieś sapy uwierz ze ten server schodzi na psy .

Opublikowano

A wiesz podam przykład ... TO CZEMU KUR.WA NIE DALES MU BANA .... MOZE ON NIE WYZYWAL I NIE ZACZOL CO ???

Napisałem ze przez niego odchodza gracze .... I 1 gracz sie zgodził ze Johny przez niego nie gra ! A ON ZARAZ ''POJEBIE, PRZEZEMNIE NIKT NIE ODCHUDZI'' i tak spamił z 10 min, a ja mu odpisałem ''wsadź sobie ten nano set w du*e'' OTWORZ OCZY A NIE !!! Teraz tez go chronisz !!! dal kase na serva i macie wiecej kasy dla siebie nie ??? ten server jest tylko dla kasy !!! NIE WBIJAC !!!

Opublikowano

PS. Przeczytaj co to jest "Grief''...Myśl idioto jak ktos moze cos griefowac na czyims cuboidzie....

Griefing - jest irytującym aktem w grach komputerowych dzięki zastosowaniu zniszczenia budowy ''CZYJEJŚ'' osoby.

po co oni niszczyli te drzewa... dobrze wiedzieli ze sa jego ... poprostu chcieli jemu zrobic na zlosc :/

On już był wielokrotne karany za wyzwiska ...

Czy to znaczy ,że nie moze być ukarany za kolejny raz... ? On za ciagle wyzwiska powinien dostac bana na dluzej . A nie grzywne 5000$ czy jakieś inne. Podlize ic dupe i on ma juz unbana :/

PS. 1 kara za wyzwiska na 12dni? a nie czasami mute na 2 godziny naprzyklad???

Haha , dostałeś bana na 12 dni. Za nazwanie admina trollem.

Nie nazwałem go trollem tylko mowilem ze trolluje ... O ile wiesz co to znaczy !

Opublikowano

@up... Szkoda mi słów, nic nie wiesz na temat tego serwera. Gram już troche na nim i dobrze znam Bartka i innych, nie ma czegoś takiego jak zero obiektywności na tym serwerze.. Nie wiem skąd to wytrzasnąłeś.

Po drugie : ŻE CO ?! Serwer trzyma się dobrze i nie padnie, po czym to wnioskujesz?

Po trzecie : Czasami jak wiesz na forum znajdują się tak zwane (nieogary) i robią coś złego a potem się skarżą.

Rób jak chcesz nikt Cię nie zmusza do grania na tym serwerze. Dla mnie jest on zajebistym serwerem i wszystko jest git, a jak czasami gracze przeginają to jest lipa.

Kappa.

Opublikowano

Bo było za dużo skarg? Chyba dlatego, że jedyny coś UCZCIWIE i SPRAWIEDLIWIE robił.

@metinner 2

idź sobie w metina pograć i się nie udzielaj jeśli nie wiesz jak było.

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz, że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."

~Słoń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...