Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] MachinesCraft [RedPower] [ComputerCraft] [IndustrialCraft] [BuildCraft] i wiele więcej [dużo pluginów] Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ma byc zajebisty server? haahaha taki emq /\ dostal jaila na 40 h podlizal bartkowi dupe i go wypuscili ... lol mozesz robic wszystko na servie griefowac podlizesz bartkowi dupe i cie juz wypuszcza

Opublikowano

Vivx i Aha. Ja przynajmniej wspomogłem jakoś serwer , nie jak Ty.. Dałem około 60zł.

Opublikowano

Vivx i Aha. Ja przynajmniej wspomogłem jakoś serwer , nie jak Ty.. Dałem około 60zł.

Więc to dobrze świadczy o adminie gdyż nie "podlizuje dupy" tym co dają darowizny na serwer a poza tym dałeś to z własnej nieprzymuszonej woli

dJ.jpg

Opublikowano

Więc to dobrze świadczy o adminie gdyż nie "podlizuje dupy" tym co dają darowizny na serwer a poza tym dałeś to z własnej nieprzymuszonej woli

Nie mam żadnych funfli wśród graczy...

Przyznaję się. Nieraz nierówno traktuję graczy, ponieważ jeżeli ktoś spamuje mi o działkę, a inny gracz po prostu wyśle modreq i jedną wiadomością poprosi mnie o działkę, to jednak wolę najpierw pomóc temu drugiemu.

Opublikowano

No to zaczynam rozkminiać te mody ^^ - nareszcie jakiś następca IndustrialDiamonts no-premium ^^

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Dobry serwer. Ale kilka zastrzeżeń:

-Ciągłe cofki.(NIBY naprawione, ale w magiczną moc Bartka nie wierzę)

-Ciągle ktoś podejrzewa kogoś o kradzież. Od rana do wieczora na czacie dyskusje kto, komu i co ukradł. Oczywiście inwektyw w tych rozmowach nie brakuje.

-Kontakt z BartekPob ... za nic ma wyjaśnienia, że z jakimś 'jackie8' nie miałem nic wspólnego oraz to ,że całe osiedle ma to samo ip.

-Ceny w adminshopie. "nie ma być łatwo" Taaaak, ale sprzedawać kilkanaście stacków cobla żeby kupić stack dirtu to lekka przesada. I na takich cenach oparty jest cały admin shop.

BartekPob czekam na wyjaśnienia dlaczego mam bana.

Bo Ty masz KONSOLE i Tobie w KONSOLI WYSKOCZYŁ KOMUNIKAT, że z tego samego IP wbito na drugie konto. I oczywiście to byłem ja. Założyłem drugie konto dla stacka drewna i stacka cobbla który się otrzymuje na starcie!

Pozdrawiam (były bo zbanowany) gracz Timotei z tego serwera.

Opublikowano

Tak, jestem na utrzymaniu rodziców, i co? Nie nazywaj moich rodziców starymi mały obrzygańcu. Drzewka miałem posadzić na cuboidzie? Ciekawe gdzie bym zmieścił wtedy maszyny i dom. Rusz troche głową.

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz, że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."

~Słoń

Opublikowano

Ok sory przesadziłem ale to jest najfajniejszy serwer z modami na jakiim kiedykolwiek miałem zaszczyt zagrać przyjmij moje przeprosiny i prosze dalbys mi tylko jedna gupia dzialke na wadlewo

Opublikowano

idoto ... siedze na serwie od 1h i nie widzialem bys prosil o cuba , napisales jedynie o tym czy moglbys mieszkac ze mna . to wszystko z naszej rozmowy . jak nie wierzy ktos to zrobilem ss rozmowy

POLECAM CIEPLO

Mlynek

Wielki + dla serwera za to ze serwer sie utrzymuje i jest swietna zabawa co ciezko znalesc . cieplo polecam MLYNEK

Opublikowano

Leczenie mózgu? I Ty ponoć jesteś starszy odemnie? A gumy używałem bardzo często, pozatym i tak już nawet nie będę chcieć wbić na ten żałosny serwer prowadzony przez jeszcze bardziej żałosną osobę. Best jeszcze jest ogarnięty, ale Ty?

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz, że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."

~Słoń

Opublikowano

Rusz troche głową... skoro jest cuboid to jak ktoś ma cos zgrifować? Pisałem z nim pare razy po czym wnioskuje, że jest ogarnięty w przeciwieństwie do Ciebie.

~Słoń

Opublikowano

Własnie szukałem serwera z modami i znalazłem

Tylko mam jeden problem nie mogę wrzucić tych plików do folderu pomoże ktoś?

Bo mam minecrafta takiego co się nie rejestruje

Opublikowano

Dobra nie będę się klocic z glupszym. Do wszystkich: odradzam gre na serwerze z powodu założyciela. Żegnajj ♥

~Słoń

Opublikowano

Dobra nie będę się klocic z glupszym. Do wszystkich: odradzam gre na serwerze z powodu założyciela. Żegnajj ♥

~Słoń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...