Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Starcie: Xbox 360 vs PS3

Xbox 360 vs PS3  

67 użytkowników zagłosowało

1. 1. Xbox czy PS3 ?

• Xbox 360
      39
    • PS3
      28

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Xbox ma tańsze i trochę lepsze gry.

Jego minusem jest to, że dosyć głośno chodzi, ale mi przykładowo to nie przeszkadza.

Możesz sobie później kinect'a dokupić i ziuuu.

Jeżeli chodzi o gry, to jak masz konto X-BOX Live, to możesz kupić grę w przecenie już od 15 złotych.

Trzeba szukać okazji.

Xbox 360.

5jJNSGS.png

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepłacić? Aha nie wiedziałem że 70 zł to dla Ciebie majątek na 3 miechy? :< Masz ps3 to wiadome że bedziesz jechal za ps3 żeby swojego ego nie stracić. Nawet na ps3 nie pogadasz z kolegą w party bo nie da się [beka] a po za tym sony ma wyjebane na to gówno robią , zobacz na microsoft nowy dashboard xboxa ciągle poprawki a nie jak ps3 te ohydłe menu odrazu z psp mi się kojarzy.

Mam obie konsole więc nie spinaj dupska. 70 złotych, za tyle mogę sobie kupić gierkę na ps3store. Nie można rozmawiać? Pierdolisz, wystarczy mieć headseta kmieciu.

Ostatniego nie skomentuję..

Opublikowano

Bitch please zaczyna sie spece mpcforumowe.. Gówno macie wiec nie wypowiadajcie się . Xbox ma droższe gry? nie mogę beka.. nawet oryginalne są tańsze od tych na ps3. Posiadam 2 konsole ps3 fat 80 gb i xbox 360 slim 250 gb. Co wy pieprzycie że złapie reda po tyg albo coś ? w slimach to już wyeliminowali ja już mam swojego rok i śmiga jak natura dała.. Tak samo jest z ps3 można powiedzieć ze jak kupi to dostanie YLODA ale w slimach ps3 też to jest zniwelowane do 0.. Pad lepszy od xboxa , płacenie za neta to jedynie plus bo nie ma tylu gimbusów co na ps3[darmowy necik szaaał], wiadomo ps3 ma lepsze exclusivy , move jest lepsze od kinecta i ten zasrany blue ray. Więc proszę was nie wypowiadajcie się jak nie macie pojęcia o niczym tylko o swoich obrzyganych PC

Dobra nie chwal sie przeciez konsole sa do zabawy a nie do pisania na nich raportow.Myslisz ze jak multi jest platne to gimby nie wykupia sobie ? to jestes glupi.

Pierdolic ze PS3 psuje sie to mozecie na samosi mam 40gb juz ponad chyba 4 lata i gowno nic sie nie jara.

Roznica cenowa pomiedzy plytami ...boze prosze was jak niemacie kasy lets play minecraft.

Co do przerobki jak szlachte nie stac to nie przerabia ale na multi chyba sb pozniej na ps3 nie pogra tak slyszalem.

Opublikowano

Znawca zasrany się znałazł gówno wiesz możesz mi pento zrobić jak chcesz.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Osobiście mam Ps3 i dobrze się sprawuje o dobrych 2,5 roku lecz są strasznie drogie gry (ja pożyczam wujek ma sklep z grami ) a xboxa możesz przerobić i mieć hacki z neta ;P lecz słyszałem że Xbox lubi się grzać szybko laser siada , a cala konsola trzyma się coś koło 2 lat ;/

Każdy krok w przód to o jeden mniej !

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Osobiście polecam Xbox'a. Mam go od 2 lat i sprawuje się świetnie. Szkoda tylko, że niema Uncharted na Xbox'a ^^. Grałem u kolegi na PS3 i nie podobał mi się pad - źle leżał mi w dłoniach. Bierz X'a ;)

1360325468-U541599.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ehhh.. Wojna fanboyów za 3...2...1...

Osobiście polecam PS3, ponieważ nie jestem przekonany do produktów microsoftu i dodatkowo każą płacić za grę multi-player, co jest dla mnie niedorzeczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...