Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RP]Symulator prawdziwego miasta!

qobys

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oceniam dość łagodnie, a to ze względu na to ,że jest dość zachęcająca prezentacja.

Oprócz kilku drobnych "usterek" (np. brak flagi na moby w lesie) i kontrowersyjnych graczach (np. Madzik89, która

swój nick zawdzięcza temu ,że lubi kopać i dostała pozwolenie od admina) albo kaleczących język wszystko jest w miarę okej.

Opublikowano

Ok podsumowanie

plusy servera:

+ mili gracze

+ łatwo kase zarobic

+ tanie dzialki

+ ciekawe możliwosci

minusy

- nie uzupełniane drzewa na warp las

- administracja olewa ludzi ( no bo ciongle ocos pytam ale ok)

- zawysokie podatki a kasa z jobs zmiejszona

- mało walk na arenie

koncowa ocena serwera w skali od 1 do 10

6/10

wedłóg mnie

Sory za błendy

Opublikowano

F5

Na serwerze działa już mobarena, powstał labirynt jaskiniowy z nagrodami na końcu oraz cyrk w którym zostaną uruchomione różne atrakcje. Dziś zostanie ukończony spleef. Wszystkich serdecznie zapraszamy :) Obecnie kilka minut przerwy technicznej :)

Opublikowano

Więc tak:

Serwer do niczego. Niby wszystko ok., ale:

- Spawn, który budowali tyle czasu i kilka razy przesuwali termin, bo musieli go skończyć, to jedna wielka porażka. 6 pokoi kwadratowych 5 na 5, wszystko z drewna. już ja mam lepszą oborę na singlu.

- Podatek za działki potężny (1/2 lub 1/4 działki)!

- Działki... porażka

- Niedopracowane w sumie wszystko. Np. w lesie skrzynia z napisem "Sadzonki. Nie badz lama, zasadz drzewo" - zablokowana oczywiście..., ze "spawnu"(budka z desek 3 na 3...) w kopalni bez diaxowego eq strach wyjść, bo trzeba skakać w dół, w stado mobów, które respią się obficie w najlepsze.

- I uwaga, największa porażka serwera: Admini. Nic nie umieją, komend nie znają, działkę dają 15 minut, albo dłużej, a jak wliczyć w to czas proszenia, błagania, i czekania, to do 2 godzin. Admini w zasadzie olewają graczy totalnie. Np.:

Ja: Możesz mi pomóc?

Admin 1: tralalala (gada o czymś zupełnie innym),

Ja: Może mi ktoś dać działkę (na serwie dwóch adminów

Admin 1: tarlalalala

Admin 2: lololo <3

Ja: qobys! (jeden admin)

Admin 1 (on): tak?

Ja: dasz mi działkę?

Admin 1: tralalalala

Ja: dasz?

Admin 1: tralalalla

Ja: qobys.

Admin 1: tak?

Ja: Możesz dać mi działkę?

Admin 1: tralalalala

Albo:

Ja: Admin, mogę prosić?

Admin: Nie. Zajęty jestem. Arenę z qobys buduję arene.

Niby ok, ale następnego dnia idę na ta aren. Nie lepsza od spawnu... Jakaś dziura z bedrocku... Gracz może wejść sobie do elektroniki, nie patrząc już na to, że na jej terenie chyba zawsze jest noPVP, bo nijak wlączyć PVP...

Poza tym admini chamscy, nie kulturalni, obrażają jak nie mają racji. I ogólnie dno... Potrafi taki otworzyć se drzwi, wleźć i nie zamknąć za sobą nie patrząc na to, że za n im wchodzi 4 innych graczy i biorą ile uniosą... "Trzeba było pilnować" no jasne...

Serio to tak wygląda, nawet nie muszę wyolbrzymiać.

Pozdrawiam

ajal

Opublikowano

Bez sensu serwer. Kiedy napiszesz na chacie aby ktoś dał działkę, cisza... Gobys oczywiscie rozmawia z graczami innymi chodząc z nimi po świecie ale działki nie ma czasu dać... Wielki bezsens.... Nie polecam serwera.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

serv jest on ale dali white list a pisze że niema wiec 1 oszustwo i jak pisze kolega wyzej podobno niezafajny serv

ty po zfojm piźmje to pogazóierż że iesteź dziedzgięł! fyić s teko foruł bo tęł zerwęr iezd ńe dla ćebie SZMATO! na zerwęr mogom fhodziź tylko ogarniende uosoby!
Opublikowano

Przykre, że się obraziłeś ajal za to, że Cię troszkę zlagowało. Szkoda że nie potrafisz też przeczytać automsg, na której jest wyraźnie napisane: "Jeśli chcesz się skontaktować z adminem w czasie gry to pisz na pw, bo nie zawsze czytamy ogólny czat :)". Działki są automatyczne na tabliczkę, więc nie wiem o co Ci chodzi z czekaniem.

Opublikowano

Popieram wielu poprzedników. ... Zjebany serwer. Wchodze na serwer proszę o działke a admin: tralalalalalal chuje ci w dupe . Jeszcze raz proszę a ten: KURWA NIE ZAWRACAJ MI DUPY BUDUJE DOMEK!!!. PArenaście razy proszę a 1 i 2 admin: tralalalala. Wkońcu miałem dostać działke, admin przychodzi i czekam, czekam i czekam. Jak dostaje działke, dostałem również Wiele diaxów od admina. Nie polecam gdyż admini nie ogarniają . I dawają itemy. o-/10

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

DRAMAT!

Zrobiłem logo do serwera takie tylko bez napisów made by krakerspl a ten mi odpisał : takie to ja też mogę sobie wygenerować, no prze chu. ...

qokaalpha.png

Andrzej.png
Opublikowano

Śmieszni jesteście ludzie. Gość od loga wymaga ode mnie gm bo raz miał jak budował i strzela fochy, że teraz nie dostanie. Nataka154 wmawia mi, że ma GM, ale oczywiście nie udowodni lecąc w górę, bo nie ma, ale twierdzi że nie poleci, bo ma lagi. W kółko można takich ludzi wymieniać. Przykre.

Opublikowano

Dzieci, po prostu dzieci.. jako że jest "chyba" tylko jeden taki serwer i jest on rozbudowany.. to każdy jeszcze chce GM bo inaczej będzie zła opinia na mpc ;/

Przykre jak to powiedział qobys.. a wręcz żałosne.

Lecz są osoby którym się serwer podoba i chwalą że jest on najlepszy jakiego dokąd widzieli.

Więc teraz do trolli: Trudno się mówi, nie dostaniecie GM. Oj jakie to przykre.

Na prawdę bez GM nie da się grać ?

mi to na prawdę by nie przeszkadzało.

Teraz do tych co jeszcze nie grali na naszym serwie:

Nie skreślajcie naszego serwera przez to, że dzieci które tu się wypowiadają mają o nas złe zdanie bo nie mają moda itp.

Pozdrawiam

Kall

Opublikowano

Ja nie chciałem GM tylko ciciałem zrobić wam ładną reklame za kompletnie nic, no ale spoks :D

Andrzej.png
Opublikowano

Dodaliśmy możliwość kupna min. konta vip i wirtualnej waluty za sms. Zachęcamy do wspomagania serwera finansowo :P

Opublikowano

Qobys wiesz ze cie lubię ale dziś weszłem na serwer znalazłem jaskinie miałem ponad 1 stak iron ore oraz kilof diax (za 8k kupiłem od Kall'a) i wchodzę drugi raz a tu dupa "KredkaMan fell out of the world"!!!!!!!!!!!! Więc chciałbym odzyskać itemki... (Możesz spr. logi i już nie pierwszy raz poleciałem za świat)

Opublikowano

Często macie niedostępny server czemu czy tylko ja tak mam ? A i kilka razy mnie z serva wywaliło mogli byście coś z tym zrobić

Edit

ej 29.07.12 caly dzien serv nieczynny czemu

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...