Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RP]Symulator prawdziwego miasta!

qobys

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Następny serwer który wiele obiecuje a mało robi? Nie tego szukałem.. Wejdę , zobaczę , ocenię obiektywnie. Podzielę się z wami opinią.

Opublikowano

Dostałeś kicka bo każdy prosi żebyś zamknął mordę :) chwilowa przerwa techniczna :)

co każdy prosił żebym zamknął mordę ?? coś ci się myli

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Opublikowano

Serwer fajny Polecam xxseba kasę się nie zbiera tak długo polecam szukamy osób do grania 11-16 pisać

gta5in2014631x381.jpg
Opublikowano

czekałem 1 godzine na działkę doczekałem się ale nie dostałem tej co ja chce poprostu 0/10 już ten serwer

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Opublikowano

Serwer nie jest idealny, nie jesteśmy też w tej dziedzinie ekspertami, ale postaramy się łatać wszystkie dziury na bieżąco :) prosimy o wyrozumiałość :)

Opublikowano

Administracja to dno ,,dostałem bana za to że dostałem diaxy od kolegi xD ,,,już nic nie mówie o tym że admin nie potrafi dawać działek.......... :>

sygna-666_xrrhens.jpg

Opublikowano

jak up^^ NIE polecam ..admin po prostu sobie nie radzi ,znajomość komend podstawowych 10% tak na oko,działkę to dawał z godzinę ,,chyba szukał w google jak sie daje działki ............

Opublikowano

No 2 stacki diaxów w kilka godzin, Ty je miałeś więc masz bana. A działki działają automatycznie ;>

Te 2 stacki to akurat moje bo tamtych nie chciałem sprzedawać...a raczej nie mogłem bo sklep roz@#bany

te 2 to kopałem pare godzin w nocy..I server niema paru godzin Tylko parenaście godzin

sygna-666_xrrhens.jpg

Opublikowano

A ja polecam. Z tym 2 stackami diaxow: Admin sprawdzal czy byłeś w nocy (ciebie nie było). Nie ma czegoś tutaj takiego jak adminshop (bo nie ma niekskonczonej kasy, zarabianie jedynie przez jobs), co do dzialek : widac admini nei dawali nigdy raczej dzialek ale teraz sa agenty ktore dzialaja perfect

Opublikowano

Kall:

Przykro nam że niektórym osobom nie odpowiada nasz serwer.

Jednak codziennie staramy się coś naprawiać.

Codziennie również miasto zwiększa się.

Prosimy tez o wyrozumiałość... to nasz pierwszy serwer.

A co do banów - ten kto na nie zasłużył to go dostał.

Pozdrawiam.

Serwer ON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...