Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RPG][NO-WL] Królestwo Sayos [Wojny Gildi][Profesjonalne!]

Spluer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha? Marny troll, każdemu piszesz na prezentacji, że serwer jest do dupy? To życzę powodzenia

Jakoś innym graczom się podoba więc nie widze problemu.

Up.

Faktycznie bo wpadasz, mówisz, że to Twoje pliki to jeszcze nam to wmawiasz. Robiliśmy je sami.. jakiś problem?

Opublikowano

Server nie ogarniety troszke, admini teleportuja gdzies a potem zostawiaja, Mialem wtedy przy sobie pare diaxow, wyrzucil mnie gdzies do wody bo niechcialo mu sie mnie na spawnprzeteleportowac, musialem sie udusic i stracic eq w wodzie aby wrocic, Nie polecam!!! Po 2 kolega wyrzej ma racje matia

Opublikowano

Wiecie dlaczego tyle dobrych opini jest? dzisiaj admin napisał tak ..za każdą dobrą opinie na mpc 1 diax" zwykłe przekupstwo a prawda jest taka że admini wcale nie są mili. Dzisiaj stoje sobie, gdy nagle zabil mnie admin komendą //set wrzucił na mnie pełno piachu, gdy napisałem żeby oddał eq oczywiście tego nie zrobił fragment rozmowy z dzisiaj:

Admin: to po co grasz?

[22:31:22] Ja: juz nie gram

[22:31:23] Ja: sie przekonalem

[22:31:25] Ja: jaki admin mily

[22:31:30] Ja: tylko zeby graczy zebrac

[22:31:34] Ja: ale zeby naprawic to co zjebal

[22:31:37] Ja: to juz taki problem ...

[22:31:42] Admin: i tak bedzie nowa mapa lolz

[22:31:50] Ja: wiem że będzie nowa mapa

Więc jak widać nie opłaca się rozwijać bo będzie nowa mapa a gracze stracą eq i tyle :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...