Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RPG][NO-WL] Królestwo Sayos [Wojny Gildi][Profesjonalne!]

Spluer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Królestwo Sayos

Tu zaczyna się prawdziwa wojna..

>> Najpotrzebniejsze Informacje <<

Ilość slotów : 20

Adres IP:

s11.csrv.pl:46439

Pvp: ON

Potwory oraz Zwierzęta : ON

Whitelista: OFF

Nether: ON

Po pierwszej rejestracji zrób reloga, aby nie stracić itemów.

Pluginy: (26)

Wszelkie typu mcMMO, Orebfuscator, Factions - inne to tylko, aby umilić rozgrywkę na serwerze.

Team:

Właściciel: AxorPL

Właściciel, a zarazem technik: MrScythe

Grafik: Poszukiwany! Informacje niżej.

Dodatkowe Informacje:

Poszukujemy doświadczonego grafika, który zrobiłby nam logo oraz napisy na stronę WWW oraz reklamę.

Oczywiście z wynagrodzeniem dogadamy się na PW.

Uwaga! Ostrzegam od razu, że jest Anty-Xray więc jeśli chcesz grać sobie na x-rayu to nawet nie trać czasu i nie wchodź na nasz serwer.

Nasz serwer posiada profesjonalne pluginy chroniące przed x-rayowcami oraz innymi cheatsami.

Jeśli potrzebujesz więcej informacji - wejdz do gry i przejdź do poszczególnych pokoi.

^^

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, miła atmosfera oraz administracja, POLECAM

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Opublikowano

Dziękuję za wszystkie pozytywne komentarze.

Ze względu otwarcia serwera zostanie dziś zorganizowany event "Spleef". Jako nagrode przewidujemy 'VIPA'

Opublikowano

Up.

Niestety, staramy się aby serwer był jak najbardziej profesjonalnie zrobiony, ale gracze i tak tego nie doceniaja i wychodzą od razu.

Dzisiaj nie został zorganizowany event, ponieważ było za mało osób.

Jutro postaramy się zorganizować o około 15.00

Pozdrawiam, MrScythe.

Update. Został zrobiony nowy spawn!

Opublikowano

Najlepszy serwer na jakim grałem. Zajefajna administracja jak i gracze.Brak lagów.Dobre pluginy.Ładnie wyglądający spawn.

Polecam, Tylko grać.

Opublikowano

Serwer się prawdopodobnie rozwija... Niema cheterow... Jest Anty X-Rey, Anty-Cheat i co wazne anty kopiowanie>>>

Ogólnie polecam serwer... Miło się gra!!

Opublikowano

Up, nie oszukuj mi tu.

Wyklinałeś wszystkich jak popadnie? Mam CI dać dowody?

Proszę

[iNFO] [Gracz] Ikne: Admin kurwo daj mi diamenty pierdolona dziwko02:18:49

Down. Żałosny jestes ;/ I skąd tacy "ludzie" się biorą..

Opublikowano

ja? wyklinalem ? koles jestes chory=,? ja nie napisalem tego : myslisz ze admin to zes pro?. bales sie ze okradne gildie -.- bo jest bug na frakcje, a nawet nie mialem zamiaru

to zmyslasz ze wyklinalem na cb i chcialem diaxy buahaha, ale zalosny jestes. daj ss a nie takie pismo hehe

nie wystarczy ze napisesz :]. musza byc byc dowody np scren shot :D "ss". a nie zmyslasz jak poj*b :D to niby jest pro server -.- ale po adminie widac ze jak ktos powie o bugu dostanie bana o tak za nic,

, ten dowod co dales wyzej, kazdy moze tak napisac

[iNFO] [Gracz] Spluer : jestem adminem i jestem gò***m 

widzisz?. dowody 100% masz

sorki za ortografie, -.-

warny moga leciec. i tak mnie nie obchodza zbytnio :D

@up no czekam na ten dowod dawaj ss. a nie -.- widac ze klamiesz :] wiec nie masz ss. widac ze twoj serv to dno tak jak ty :]

Opublikowano

ja? wyklinalem ? koles jestes chory=,? ja nie napisalem tego : myslisz ze admin to zes pro?. bales sie ze okradne gildie -.- bo jest bug na frakcje, a nawet nie mialem zamiaru

to zmyslasz ze wyklinalem na cb i chcialem diaxy buahaha, ale zalosny jestes. daj ss a nie takie pismo hehe

nie wystarczy ze napisesz :]. musza byc byc dowody np scren shot :D "ss". a nie zmyslasz jak poj*b :D to niby jest pro server -.- ale po adminie widac ze jak ktos powie o bugu dostanie bana o tak za nic,

, ten dowod co dales wyzej, kazdy moze tak napisac

[iNFO] [Gracz] Spluer : jestem adminem i jestem gò***m 

widzisz?. dowody 100% masz

sorki za ortografie, -.-

warny moga leciec. i tak mnie nie obchodza zbytnio :D

@up no czekam na ten dowod dawaj ss. a nie -.- widac ze klamiesz :] wiec nie masz ss. widac ze twoj serv to dno tak jak ty :]

Popieram, admin to dziecko. Wszystko na tym servie na kase jest. Dno totalne ! Nie polecam ! I jeszcze tyle slotów :O 10 :O 1/10 !!

Opublikowano

Up.

Nie bede Ci, a raczej innym uzytkownika duzo wyjasnial bo nie ma sensu.

To survival, a nie freebuild wiec jak chcesz jakis freebuild to wypierdalaj z mojego serwera.

Dziekuje dowidzenia.

Opublikowano

Jesli chcecie pograc sobie na jakims normalnym survie to nie polecam wam tego serva.

Prawie wszystkie podstawowe rzeczy sa za KASE chcecie wejsc do nethera to musicie kupic vipa czyli 12zl ! A moze chcecie wejsc do enda 12 zl ! Hmm chcecie wpisac /spawn 12 ZL !

Dobra pisze dalej czemu ma cie nie grac tutaj.

ADMINI TO DZIECI...

Juz wam mowie dlaczego.

No to tak my sobie biegniemy juz przebieglismy z 5k kratek a oni sie pytaja czy chcemy event no to my myslimy czemu nie, wiec sie zgodzilismy.

A oni bez zadnego ostrzezenia nawet po to zebysmy mogli ustawic /f sethome tepneli nas do siebie.

To ja do nich omg co za mozg z ciebie teraz musze biec 5k kratek a on mnie zaczol wywalac a wiecie z jakim powodem ?

Dostalem z 10 KICKOW z powodem

TWOJA STARA TO MOZG

TWOJA STARA TO MOZG

TWOJA STARA TO MOZG

TWOJA STARA TO MOZG

I tak ciagle bylo potem wbilem na serva i mowie ogarnij sie i czy nie moze mnie tam tepnac na kordy a oni do mnie ze ich wyklinalem mnie nie tepna ?!?

Ja napisalem MOZG a dla nich do przeklenstwo no to ja pisze ze to nie zadne przeklenstwo a on do mnie ze go obrazilem i ze foch ja jebie co to mialo byc ?

A potem dostalem za to bana -.-

A wiec podsumowanie.

Jesli lubicie survival na ktorym H@ sa dzieci ktore BANUJA was za napisanie MOZG to serdecznie zapraszam na tego serva.

Po prostu WYBORNY server dla dzieci do 5 roku zycia.

Wiec reasumujac lepiej tam nie grajcie bo po 2 dniach ciezkiej gry dostaniecie za nic bana.

NIE POLECAM TEGO SERVA !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...