Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Hack4Free_v2.1 [Detected]

Trydan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Victoria ten cheat jest dobry na wszystkie mapy ale headshota nie strzelisz na omanie np. od A do D z m95 bez dobrej lunety ;) no jak ją masz to spx

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tak u mnie działa :) gram nim na snajperze ponieważ dobrze mierzy i mogę z tym hackiem używać MORTAR STRIKE :D

Opublikowano

A jak mam tego cheata wloczonego to jak trzymam (V) to celownik lata w kazda strone i potem celownik jest w dol to ma byc tak..?

Opublikowano

W tym nie pomogę ale poszukaj na googlach może coś będzie.

Down:

Nigdy nie miałem takiego problemu. Sprawdzałeś czy bez cheata masz lagi przy max graczy na serwie?- czy to w ogóle wina cheata?

Po co mi to? Zawsze ktoś to usuwa! -.-

Opublikowano

Ej mi wszystko działa ,tylko jedno pytanie ... jak jeste prawie pełen serwer to mam Wielkie lagi i grać się nie da z tym cheatem ,a jak jest 16 osób na serwerze ... to gra się płynnie i fajnie . Poradzicie coś na te lagi ,bo serwery szybko się rozkręcają i wbija dużo ludzi, jakieś 15min i server FULL ,i musze tak zmieniać serva co 15 min :(

Bardzo proszę o pomoc ;)

Opublikowano

to wejdz na serwer 32 osoby bez cheata i zobacz czy masz lagi jak tak to zmień jakość grafiki na niższą powinno być dobrze :D

Opublikowano

Siema mam problem bo nie mogę włonczyć hacka w winject cie pisze mi "Both injection-methods failed!

(remoteLoadLibarary and DetouLniecting

Hack4Free_2.1.dll->bfp4f.exe target is protecred? err:0

Opublikowano

to wejdz na serwer 32 osoby bez cheata i zobacz czy masz lagi jak tak to zmień jakość grafiki na niższą powinno być dobrze :D

Jak wchodze normalnie na serwer gdzie znajdują sie 32 osoby ,to na najwyższych wymaganiach nie ma anie jednego laga ,a jak wchodze z cheatem to masakra ... zmieniłem grafike i bez zmian

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...