Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Hack4Free_v2.1 [Detected]

Trydan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam wam cheata do Battlefield P4F znalezionego na mpgh.net. Działa on i jest undetected !

Jak uruchomić? To proste włącz Winject i wybierz dll do zainicjowania Hack4Free_v2.1.dll oraz wybierasz proces Battlefield p4f (oczywiście Battlefield p4f musi być włączony aby wybrać jego proces). Gdy w okienku Battlefield jest wczytywanie menu klikamy inject (+) i gotowe!!

V - aim oczywiście musimy go trzymać aby był cały czas aim

Numpad 0 (dodatkowy klawisz numeryczny) - tym chowamy menu hacka lub go pokazujemy (w czasie gry)

W menu chacka mamy wiele przydatnych opcji!

ss:

screenshot1ewz.pngscreenshot2ps.pngscreenshot3jrd.pngscreenshot4my.png

Dowland:

https://rapidshare.com/files/1989717105/Hack4Free_v2.1.dll

Skan:

https://www.virustotal.com/file/1ce35ba035c6db1d161b2f28b5e01b6658fd1a762a61a03300aacf73409430aa/analysis/1341298544/

1/41 Niema się czego bać :)

Pamiętaj o dobrym wybraniu procesu inaczej ****. Jeśli masz problem z Winjectem pobierz innego injectora.

Wszyscy mają jakieś problemy ale wystarczy poszukać na ggoglach i działa !

Po co mi to? Zawsze ktoś to usuwa! -.-

Opublikowano

Pisze mi w Winject"cie

Proces opend..... OK

Dll incject Ok

Verfity failed

A i jeszcze jedno. Jak ktoś nie ma Numpada (posiadam laptopa) to jest jakiś zastępczy klawisz?

Opublikowano

Uruchom Winject'a jako administrator lub zainstaluj Net Microsoft Framework .4 i C + + Runtime 2010. Jeśli nie podziała to nie wiem o co biega.

A co do Numpad 0 to na laptopie Fn+M i powinno działać a jak nie działa to najpierw użyj Fn+F8 (aby włączyć/wyłączyć klawiaturę numeryczną) a potem Fn+M.

Ps Wszystko można znaleźć na googlach!

Opublikowano

U mnie wszystko działa. Tylko mam klawiaturę slim. Tj. skróconą, brak mi w niej numpada a klawisza ''FN" w niej również nie ma :) Więc jak wyłączyć te menu? Bo jest trochę irytujące.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Aby nie wywalało gry trzeba injectować podczas wczytywania się gry,menu (podejrzewam że to robicie żle).

Ja na nim gram o już 3 miesięcy i mnie nie wywala.

l3oSSaK - nie wiem jak już ci pomóc :(

Opublikowano

Kur.a. Co jest?? Zainstalowałem to co mówiłeś i dalej lipa. Dodam tylko że już odpalałem w winject'cie Cheaty (Dreambot i BFP4F hook)

Opublikowano

Może spróbuj to zrobić innym programem służącym do wstrzyknięcia pliku DLL

Opublikowano

Tak to jest, zamiast zrobić off/on na insert to na numpad 0 robią .

Co nie? Tak samo trainery np. do nfs world T_T masakra po prostu

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Odpaliłem za Pomocą Perx ale ni ch.ja nie chce się Menu włączyc. Daję Num+m i nic. A jak daję Num +f8 to mi się jakaś funkcja związana z szybkością działania włącza

Fn a nie num

Opublikowano

U mnie wszystko działa. Tylko mam klawiaturę slim. Tj. skróconą, brak mi w niej numpada a klawisza ''FN" w niej również nie ma :) Więc jak wyłączyć te menu? Bo jest trochę irytujące.

Fn musisz miec!!!!! Jak znajdziesz to uruchom numpada(fn+f11) a potem wciśnij fn+m

A mój problem dalej nie jest rozwiązany :(

Nie pisz posta pod postem przed upływem 24 godzin.

/Googlus

Opublikowano

Fn musisz miec!!!!! Jak znajdziesz to uruchom numpada(fn+f11) a potem wciśnij fn+m

A mój problem dalej nie jest rozwiązany :(

Ja nie mam laptopa, nie mam FN, mam klawiaturę skróconą o numa, za kogo ty mnie masz? Ale, już i tak nie potrzebuje. Więc dzięki

Opublikowano

a jest tam opcja dzięki której niema opadu kuli? ze snajperki

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

macie jakis GP tego? bo ja mam 1 ikonke tego jak sie sciaga i to jest 1 plik i potem musze go przez ,,wybrany plik z listy,, wlaczac...

Opublikowano

macie jakis GP tego? bo ja mam 1 ikonke tego jak sie sciaga i to jest 1 plik i potem musze go przez ,,wybrany plik z listy,, wlaczac...

Czytanie ze zrozumieniem.

Jak uruchomić? To proste włącz

Winject

i wybierz dll do zainicjowania Hack4Free_v2.1.dll oraz wybierasz proces Battlefield p4f (oczywiście Battlefield p4f musi być włączony aby wybrać jego proces). Gdy w okienku Battlefield jest wczytywanie menu klikamy inject (+) i gotowe!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...