Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL czy Dota?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie nie ma co porównywać Doty do lola. Po pierwsze lol jest niesamowicie prosty i ktoś kto nie grał wcześniej w dote niech zaczyna od bardzo łatwych botów to zobaczy już co to znaczą boty i jak go będą cisnąc nie to co w lolu. Po drugie w docie liczy się skill nie to co w lolu, level, runy a potem dopiero jakieś mini umiejętności gracza. Po trzecie ja wybieram Dote 2 grałem bardzo długo w lola od kąd mam dote włączyłem go tylko raz i załamałem się patrząc jak zacofana jest ta gra i jak prosta w porównaniu do Doty 2.

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wole lola z tego względu że nie grałem jeszcze w dote ^^

Gram w: League of legends,tf2,duel of champions

Opublikowano

Moim zdaniem LoL wygrywa. Oczywiście tez może się znudzić , gdy jesteś słaby , mało kumaty , albo po prostu już długo w to grasz.Bardzo podoba mi sie też smite , ale nie napisze , że smite wygrywa bo napsiałeś LoL czy dota a nie LoL czy smite

1361453243-U739101.png

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

wedłóg mnie LoL narazie guruje i gram w niego 1,5 roku i mi się nie nudzi ;s Ale gdy zzaczalem grac w dote2 po pewnym czasie stwierdzilem ze jednak LoL lepszy hmm dlaczego spytacie ? otóż to To właśnie LoL powstał dzięki docie i właśnie jej za to dziękuje ale z czasem LoL przegonił dote w szybkim tępie ;) I wyszedł na prowadzenie... W lola sie bardziej fajniej gra niż w dote. Zbalansowane postacie i itemy no może nie na 100% ale cały czas sie RIOT stara ;) LOL > DOTA ;) z czasem dota już bedzie płatna i keyow juz nie bd do doty az tak dużo... A League of Legends jest za darmo + fajna grafa dopracowany wygląd postaci itd tyle na mój temat .. LOL !!!

@@@@@@ UP

Jak dla mnie nie ma co porównywać Doty do lola. Po pierwsze lol jest
niesamowicie prosty i ktoś kto nie grał wcześniej w dote niech zaczyna
od bardzo łatwych botów to zobaczy już co to znaczą boty i jak go będą
cisnąc nie to co w lolu. Po drugie w docie liczy się skill nie to co w
lolu, level, runy a potem dopiero jakieś mini umiejętności gracza. Po
trzecie ja wybieram Dote 2 grałem bardzo długo w lola od kąd mam dote
włączyłem go tylko raz i załamałem się patrząc jak zacofana jest ta gra i
jak prosta w porównaniu do Doty 2.

Jest co porównywać ;) nieogar jesteś patrz że lol poprawił boty i można teraz grac na hardzie i easy to juz coś w lolu jak nie masz skilla to nie umiesz grać nie rozumiem cie w każdej grze typu lol dota potrzebny skill :) ale pierw trzeba zacząć od początku ggrałem w dote2 nie jest aż tak trudne ale bardziej wole lola ponieważ jest do przodu z tym wszystkim grafika itd ;) balnsami postaci iiiitd... jakbyś chciał wiedzieć lol nie jest zacofany .. moze ty jestes zacofany , lepiej wejdz na lola i zobacz co teraz sie zmieniło

Opublikowano

wedłóg mnie LoL narazie guruje i gram w niego 1,5 roku i mi się nie nudzi ;s Ale gdy zzaczalem grac w dote2 po pewnym czasie stwierdzilem ze jednak LoL lepszy hmm dlaczego spytacie ? otóż to To właśnie LoL powstał dzięki docie i właśnie jej za to dziękuje ale z czasem LoL przegonił dote w szybkim tępie ;) I wyszedł na prowadzenie... W lola sie bardziej fajniej gra niż w dote. Zbalansowane postacie i itemy no może nie na 100% ale cały czas sie RIOT stara ;) LOL > DOTA ;) z czasem dota już bedzie płatna i keyow juz nie bd do doty az tak dużo... A League of Legends jest za darmo + fajna grafa dopracowany wygląd postaci itd tyle na mój temat .. LOL !!!

lol, w dotcie za prawdziwą gotówkę możesz sobie jedynie wygląd bohatera zmienić. Po za tym którą dote lol przegonił? Bo jak narazie obie doty, jedynka i dwójka jest o niebo lepsza od lola.

76561198001815076.png
Opublikowano

Jak dla mnie nie ma co porównywać Doty do lola. Po pierwsze lol jest niesamowicie prosty i ktoś kto nie grał wcześniej w dote niech zaczyna od bardzo łatwych botów to zobaczy już co to znaczą boty i jak go będą cisnąc nie to co w lolu. Po drugie w docie liczy się skill nie to co w lolu, level, runy a potem dopiero jakieś mini umiejętności gracza. Po trzecie ja wybieram Dote 2 grałem bardzo długo w lola od kąd mam dote włączyłem go tylko raz i załamałem się patrząc jak zacofana jest ta gra i jak prosta w porównaniu do Doty 2.

o niebo lepsza to ty chyba sie nie znasz człowieku ;) spójrz na dote 1 a na lola i sobie porównaj ;) widać ze lol jest lepszy i nadal wychodzi na prowadzenie wedłóg mnie ;) każdy ma swoją ulubioną grę . I po co wydawać kase na wygląd postaci ?? to jest nie realne tak samo po co na riot pointsy wydawać ;) nigdy nie wydałem jeszcze kasy na gry

Opublikowano

Większość ludzi, którzy piszą, ze lol jest lepszy, albo nie grała w dotę, albo po prostu nie potrafi w nią grać i pada jak szmaty.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Większość ludzi, którzy piszą, ze lol jest lepszy, albo nie grała w dotę, albo po prostu nie potrafi w nią grać i pada jak szmaty.

ja gralem tydzień max w dote i uważam że lol jest lepszy ;)+ post nie na temat nie powiedziałeś co wybierasz

Opublikowano

Ja osobiście bardziej polecam lola. Chodź w dote także grałem i to dość sporo, ale nie zachęciła mnie na tyle co lol.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

ja ci polecam lola grałem i oderwać się nie mogłem a i przy okazji to Free2Play to wiesz

No tak, bo za dotę trzeba płacić.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Zdecydowanie DOTA lepsza grafa od Lol'a i masz wszystkie postacie dostępne a nie jak w Lol'u

Lubie wbijać posty :)

Opublikowano

Dota 1 - najlepsza imo :)

trudniejsza i bardziej wymagająca, dająca wiecej funu, nie tak "matematyczna" jak lol...

Opublikowano

LoL zdecydowanie, rozbudowany, trochę za dużo noobków ale jak grałem w dote to mnie przyjebało do ziemi jaka ta gra jest chujowa. Jeśli MOBA to tylko LoL

| Random |

Opublikowano

trudniejsza i bardziej wymagająca, dająca wiecej funu, nie tak "matematyczna" jak lol...

Zdecydowanie DOTA lepsza grafa od Lol'a i masz wszystkie postacie dostępne a nie jak w Lol'u

porównując grafe doty do lola wedłóg mnie LoL nadal ma lepsza grafę tak masz wszystkie postacie a w lolu trzeba sie postarać zarobić na postacie ;)

Opublikowano

Jesli gracie w gry typu moba dla grafy to pozdro ...

@up jak cytujesz to nie łacz dwóch wypowiedzi w jedną ...

Opublikowano

LoL jest badziewnie prostą grą w porównaniu do doty... Poza tym większość gimbów nie ogarnia doty, więc idzie na lola ( i bardzo dobrze, bo w docie mniej debili biega :D) Osobiście wybieram DOTE.

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...