Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL czy Dota?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Hah. Prostszy to może być makaron =.= DotA to gra, która wymaga zgrania, komunikacji, gangowania, lasthitowania, deniedowania, etc. W LoLu możesz cały czas siedzieć na midzie i sam możesz grę wyccarować bez żadnym gangów. Nie ma jakiś krzaczków, które nagle dają Ci niewidoczność, tylko są drzewa, w których poukrywane są przejścia, miejsca na hook, arrow etc.

@TOP

DotA > LoL. Niestety, ale kto nie grał w DotA na War3 nie odczuje tego klimatu ;)

he?

Opublikowano

Pierdolicie farmazony podajcie jeden powód przez jaki ciężej bylo by mi ogarnąć dote grając w lola

Nick w Lolu Bojda ;>

Opublikowano

Grałeś ?

Też tak sądziłem ,ale potem nie jest tak łatwo ...

Sterujesz więcej postaciami niż tylko bohaterem,bardziej zróżnicowane postacie,trudniejsza jungla ,duży zasięg magów i towerów .Przez to wszystko rundy są duże dłuższe ,a gra ciekawsza ,do końca nie wiemy kto wygra ,wychodzą piękne kontry.

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Dota 2 o milion lepsza mniej gimbusów,ładna grafika,postacie na które nie musisz zbierać kasy tylko wybierasz którą chcesz na początku gry,szybko się włącza nie jak lol po 30 minutach.

Jak @UP LoL to bajka Dota coś innego :)

P.S Dziękuję,że po wielu prośbach powstał ten dział :)

Ogólnie dobrego masz neta jak po 30min włącza ci się LOL.

@topic

LOL

Opublikowano

LoL, jakoś Dota mnie do siebie nie ciągnie [ chociażby graficznie ], oraz m.in nie przepadam za firmą która ją tworzy.

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Dota przebija LoLa m.in. Poziomem, grafiką , klimatem . Może na początku grania w Dote 2 da zauważyć się obecność noobów , kidów itp. ale w późniejszej fazie gry to starzy wyjadacze z jedynki :-)

Pozdrawiam

TheBakuBOX.png
Opublikowano

Każdy lubi co innego...

jak dla mnie LoL grałem w dota ,chodzi o zabawe a nie o ogarnianie więc.

League Of Legends

L2P E1 PLZ :v

Opublikowano

Mi się wydaje że lol już się niektórym znudził tak jak mi dota jest fajną grą ładnie zbudowaną lecz ten poziom trudności jest troszke niestosowny lecz Smite wyróżnia się z tych wszystkich gier jest on w 3d najważniejszy powód coś czytałem że podobnież ma być na free po becie jak lol ale jeszcze niczego niewiadomo co to tego ciekawa tematyka tej gry jest niema tu nexusa jak w lolu tylko potwór z mitologi centaur wogóle ta gra jest oparta na wszystkich mitologiach świata sam gram teraz w tą i powiem że przebija lola pewnie nie zgodzicie się z moją wypowiedzią ponieważ niektórzy członkowie mpc forum już są uzależnieni od lola 30 lvl 30 lvl takie bachory a HoD a co ja moge powiedzieć o hodzie całkiem fajna grafika tyle :P lepiej zdobywajcie keye bo Smite to wielki hicior

4kbucl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...