Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty do piłki nożnej.

Gość LemoN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może przejdź się do sklepu i sprawdź, bo każda firma robi inaczej buty, a my nie wiemy, jaką masz stope (grubą, krzywą, śmierdzącą, czy hui wi co). Poprzymierzaj sobie i dopiero kup.

Cześć :)

Opublikowano

Trampki firmy "Sport" 7zl w sieci sklepow Auchan

Oo niestety, muszę Cię zasmucić w moim miescie nie ma Auchana, moje marzenia o trampkach legły w gruzach ;/

Może przejdź się do sklepu i sprawdź, bo każda firma robi inaczej buty, a my nie wiemy, jaką masz stope (grubą, krzywą, śmierdzącą, czy hui wi co). Poprzymierzaj sobie i dopiero kup.

Mi nie chodzi o krzywość, smierdząćość - ;o. i inne, tylko o to, jakie buty są dobre i nie rozwalą się po kilku grach tak jak te trampki od Reebok4Fun..

Opublikowano

Może inaczej. Jeżeli masz możliwość to sprawdź te buty co zostały tu polecone, jak Ci leżą na nodze.

W moim mieście nie ma takiego wyboru, nawet mercuriali mojego rozmiaru nie znajdzie ;/

Opublikowano

Ja polecam Nike GATO te takie granatowo seledynowe .

Sam takie mam i naprawde bardzo polecam.

Obraz%20%28116%29.jpg

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Takie pytanie czy w turfach, bardzo widać tą podeszwę?, bo jak już mówiłem, chciałbym w nich chodzić codziennie, czy do dupy w turfach chodzić?

Opublikowano

A czy buty halowe, nadają się do gry na orliku?

BTW. najwięcej stoję na bramce, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie :D

Bo kolega, wyżej wspomniał, że w turfach się do dupy chodzi czy to prawda ? ;x na co dzien mi chodzi ;x

Opublikowano

Buty halowe nadadzą się na zwykłą trawę, a co do turfów da się przeżyć, każdy ma inny gust, za to mi w nich się nie przyjemnie chodzi.

sygnatura111.jpg
Opublikowano

No i teraz nie wiem, czy wybrać halowe, ale gram na sztucznej trawie ;/, czy turfy, ale przydałyby się też na co dzień ;/

Opublikowano

Jeśli na sztuczną i na co dzień to Turfy mercurial

Okey, a nie wygląda to jakoś 'wieśniacko' tak to ujmę, że w turfach się chodzi na co dzień ? i czy są wygodne ? :D. ostatnie pytanie, odpowiedz i można cls.

Opublikowano

Nawet za bardzo tego nie widać że masz turfy,mój ziomek ma z adasia f10 podajże i jakoś nie rzuca się to w oczy .

Na Orliku w halówkach będziesz się ślizgał jak będzie pare kropli wody na nim,nawet na suchym .

Ale Mam nike mercurial i jakoś da się przebiegać.

Opublikowano

Więc chyba wezmę, mercuriale turfy, ale jeszcze się wypowiadajcie kiedyś temat przyda się 'przyszłym pokoleniom' tematów o buty. ;p

Opublikowano

To są buty to biegania a nie piłki nożnej .

Jak turfy do nożnej to tylko predatory , mercuriale są chujowe że szok .

http://allegro.pl/turfy-adidas-predator-predito-lz-tf-euro-42-2-3-i2447439687.html

1358177528-U70874.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...