Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IntelligentMT2 [Hamachi]

Firen

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer naprawde - tylko pogratulować. Gram na nim od samego początku i naprawde mnie zaskoczył. Miła atmosfera tam panuje i z każdym można się dogadać. Polecam tego serwa z wielką chęcią. Kto jeszcze nie grał na Hamachi to niech spróbuje. Gorąco pozdrawia jarexs.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Serwer będzie dzisiaj OFF ze względu na wprowadzanie paru nowości oraz będą naprawione wszelakie niedogodności.

Ponadto, zostanie poprawiona prezentacja. Będzie ona zawierała wszystko co jest dotychczas na serwerze z dokładnymi opisami!

Pozdrawiam Serdecznie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak Shizun pisała to cała prawda, a ja dodam, że w dosłownie niecały tydzień wbiłem 250lvl. Więc zapraszam. A, że to jest serwer Hamachi to dużo nie zmienia. Ja sam na poczatku nie lubiłem Hamachi, ale kiedy już spróbowałem to okazało się, że to jest to samo. Więc bardzo serdecznie każdego zapraszam, a i dodam, że REKRUTACJA NA GAME MASTERA JEST ON. Pozdrawiam i zapraszam.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

ponadto na serwerze:

- Odbugowane pliki,

- Brak lagów.

haahha.. brak lagów, chcesz się zalozyc ze beda lagi? moge ci to zagwarantować ;] oczywiscie, jesli chcesz ^^

odbugowane pliki? nikt nie ma w 100 % odbugowanych plikow, nawet balmora.pl idioto, wiec nie pierdol farmazonów.

kolejny gotowiec -,-

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Ja tam żadnych lagów na serwie nie mam. Więc nie wiem, dlaczego ty masz.

nie mam lagów, nie wbijam na denne serwery, ale mogę zrobić tak, że serwer złapie mocnego laga.... reset serwera też nic nie pomoze ... usun tą wiadomość ,,brak lagów'' to w piątek bedziesz mial masakre z lagami na serwerze(ja i kolega działamy ;])

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

haha konto vip na forum kupuje się za sms :>, ?? to nie jest karalne nie wiem dokładnie

a do serwera serwer super i polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...